kuzma_x
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.07.2007
- Poena
- 380
Cesto sam po drugim temama nailazio na diskusije kako je nekad bilo, ili kakve su nekad igre bile a kakve danas. Da znate vi mladi kako se nekad igralo, i tako to. Pa da vidimo. Hajde da igramo nesto od tih starih dobrih igara. I sta se desava onda? Mnogi od tih sto hvale old school gaming, kazu kako im te igre nisu vise interesantne i kako se samo zanosimo da su nam te igre jos uvek zanimljive. Hmmm...da li je bas tako? Pa NE bas!
U tu svrhu pozivam sve igrace koji igraju retro games now, da kazu nesto o igri koju trenutno igraju. Da stave neku sliku, ili video snimljen sa njihovog racunara, i da uopste prenesu njihov utisak o igri. Kako ej ponovo odigrati neki od starih hitova. Moze i poredjenje sa nekom od novih igara, tek da se vidi gde ima unapredjenja a gde ne. i tako.
Evo ja cu da zapocnem. Moje ime je...nebitno krajnje.
imam 33 godine i igram se od kraja 80-tih. Prvo na watch games konzolama, pa atari 2600, famicom, sega mega drive 2, ps1, sega dreamcast, game boy, PC, ps2 i xbox360. Nije savrseno, ali nije ni lose. Odigrao sam mnogo hitova u vreme kada su bili aktuelni, ali kako stavri stoje sada? Da li su mi i sada zanimljivi? Pa naravno.
Trenutno igram Quake 2 i to u verzijama za PC i PS1. I odusevljavam se igrom. I to na obe platforme. Uskoro kacim slike poredjenja izmedju te dve verzije.
Stay tuned , and comment.
Evo jedan odlican retro kanal. Ima i novih igara ali i mnogo vise starih. Lik koji ga odrzava je genijalac. Definitivno moj omiljeni igracki novinar. Ume da vas ubedi da zapravo uzmete neku igru i da je igrate. Uzivajte:
http://www.youtube.com/user/InecomCompany?feature=g-all-u
U tu svrhu pozivam sve igrace koji igraju retro games now, da kazu nesto o igri koju trenutno igraju. Da stave neku sliku, ili video snimljen sa njihovog racunara, i da uopste prenesu njihov utisak o igri. Kako ej ponovo odigrati neki od starih hitova. Moze i poredjenje sa nekom od novih igara, tek da se vidi gde ima unapredjenja a gde ne. i tako.
Evo ja cu da zapocnem. Moje ime je...nebitno krajnje.
Trenutno igram Quake 2 i to u verzijama za PC i PS1. I odusevljavam se igrom. I to na obe platforme. Uskoro kacim slike poredjenja izmedju te dve verzije.
Stay tuned , and comment.
Evo jedan odlican retro kanal. Ima i novih igara ali i mnogo vise starih. Lik koji ga odrzava je genijalac. Definitivno moj omiljeni igracki novinar. Ume da vas ubedi da zapravo uzmete neku igru i da je igrate. Uzivajte:
http://www.youtube.com/user/InecomCompany?feature=g-all-u
Poslednja izmena: