Šta je novo?

Retro gaming danas - ili sta igrate od starih igara

I možda još bolji prethodnik Commandos 2 sa neprevaziđenom misijom - Bridge Over the River Kwai:

***E, koji play!

[YOUTUBE]q_jy6wi9DqA[/YOUTUBE]

trollface.png

Poslednja izmena:
Ne secam se kada ,ali prva konzola je bila tetres sivi..igrao zmiju,slaganje cigli,onda ono sa tenkom..posle je doslo doba kada je sega sigla negde 1995 i prvo sto se igrao je bio super Mario
a zatim neke igre sa mikimausima itd,ali ta se sega pokvarila pa za nekoliko godina kada sam isao u V razred osnovne skole dobio sam segu sa tastaturom i misem sa kuglicom u to vreme sam bio zadovoljniji nego da sam imao komp igrao sam neku igru Power Blade,fudbal kosaru..itd..i ta se sega pokvarila pa je negde 2004 dosao komp prvu igru koju sam kupio bla je Requiem: Avenging Angel,ali nije radila,posle kupio nba 2003 igrao to Re-VOLT,NFS Hot Pursuit 2,half-life,cs,kasnije presao na TLJ,Grim Fandango,Monkey Island 4,NeverHood,Mafia 1 mi jos najbolje secanje ostavil..ponekad je obrnem..

Kuzma taj casopis sto se bavi sa opisima retro igara sto imas u pdf..da li je na srpskom?

Poslednja izmena:
Mala ispravka. To sto si ti igrao nije bila sega, vec kineski klon famicoma, odnosno nintenda (NES). Verujem da je pisalo Sega na konzoli, ali ipak nije sega. Prava sega mega drive 2 za evropu ili genesis za ameriku se pojavila 1989 i 1990. I imala je daleko bolje igre nego NES. Ako nisi igrao imas gomilu emulatora po netu sa kompletnim igrama. Potrazi po sajtovima. Emulator ti je Fusion. a sega se zove genesis. Da znas kako da trazis. Mogu da ti pustim link sa 150 igara koje sam ja sakupio.

A casopis imam samo jedan broj i na engleskom je. Ima ga na torentu. retro gamer. Odlican casopis. :)

Evo ti malo o segi genesis:

http://en.wikipedia.org/wiki/Sega_Genesis#Launch

A to sto si imao su klonovi famicoma:

[YOUTUBE]dJZFn0IGw0s[/YOUTUBE]

Ima ih u milion varijanti, i dan danas se prodaju.

Poslednja izmena:
@RazbojNick
Počistio ih je svetski, secam se da sam se ja zezao sa tom igrom dan i noc po buvarama ali daleko od ovog da sam ih bar upola ovako mlatio..

Sega emulator i oko 150 odabranih romova. Kome treba nek me cimne.

Pitacu ovde

Koji sve gejmerski casopisi postoje u srbiji?

1. Gejmer Tinejdžer - tebi bi bio posebno zanimljiv zbog toga što na njihove oglase mogu da se prijave samo ljudi koji su pravi i pošteni... :D Samopohvališ se i dobijaš pristup oglasima...

1. Gejmer Tinejdžer - tebi bi bio posebno zanimljiv zbog toga što na njihove oglase mogu da se prijave samo ljudi koji su pravi i pošteni... :D Samopohvališ se i dobijaš pristup oglasima...

The teen gamer
images

Red Alert 2 povremeno, skoro sam krenuo da igram Gorky 17 (Odium...eh kako mi je to bila dobra igra :)), a ovih dana me golica da instaliram Icewind Dale II...mada ovih dana nemam vremena za igranje. :)

Uh, od starih igara trenutno sam u fazi KOTOR-a, Vampires Bloodlines planiram da igram, a i Planescape: Torment sam instalirao, ali vremena premalo.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno