Šta je novo?

Resident Evil 7

^ovaj i onaj za infinite warfare su najbolji klipovi sa ovim matorim :)

Slazem se, uglavnom nije smesno i deluje isforsirano, ali ovde su bas uboli poentu :)

Ja sam tek sad skontao da ovo nije ni blizu resident evila :(.

Meni se demo bas svideo, vrlo intenzivnih 10 minuta. Po meni je pitanje koliko ce demo imati veze sa igrom, mozda uopste ne bude iz prvog lica.

***, pa ovo nema apsolutno nikakve veze sa RE...
Nakon sto sam pogledao, morao sam da bacim pogled na onaj video sto je okacio gdin m pre 2 meseca xD znaci ko god da je izmislio ono, castio bih ga picem!!!

***, pa ovo nema apsolutno nikakve veze sa RE...
Nakon sto sam pogledao, morao sam da bacim pogled na onaj video sto je okacio gdin m pre 2 meseca xD znaci ko god da je izmislio ono, castio bih ga picem!!!
Druze posle re 4 ni jedan vise nema veze sa istim ;)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

5 i 6 jesu drugaciji, ali su za ovo izmislili RE zanr :)

Što se mene tiče i bolje što nema veze sa RE jer u poslednjih X godina nijedan dobar RE nije izašao. Četvorka je prihvatljiv, ali su mi najbolji bili oni stari, dok ovo jedva čekam da igram, kako god da se zove, neka bude i PES.

Ovo je igra za VR, trebace ti Rift/Vive/Morpheus.

Igra ce mozda biti extra, ali mi nekako nije to to ako razmisljam o doticnoj igrici kao nastavku RE serijala... videcemo vec sta ce biti od ovog.

I ja bih voleo neki novi RE u stilu dvojke ili Nemesisa, koje sam obožavao, ali je realno sve bolje nego da se nastavljaju na 6. deo. Petica mi je bila dobra jer sam tad tek dobio Xbox, pa mi bilo sve zanimljivo na njemu :d Ali, ono, zombiji pričaju, koriste zaklon, pucaju iz kalaša...

[RUMOR] Resident Evil 7 Info Leaks: Multiple Endings, Returning Characters, And SPOILERS

Svi živi se žale na re6 kažu totalni promašaj, ocena 66/100
A igrica je brutalno dobro urađena.
Po meni RE4 i RE6 su brutalne igrice, kolko su dobre. Adrenalin non stop radi tokom igre.
Mada ima 1 "malo" čudna stvar u ovoj 6.
U svim delovima RE osnovno oružje na hardcore je NOŽ, kad ponestane municije koje i onako nema, koristi se nož.
Čak je nož bolji i od pištolja !?
Zašto to kažem, koliko god da zvuči čudno, dok nisam video svojim očima šta radi lik, nisam mogao da verujem, onda sam isto to počeo i ja da radim, u početku jako loše ali se provale razne fore, tako da verovali ili ne cela igrica može da se prođe bez opaljenog metka!
Prvo uspešno korišćenje noža kojeg se sećam je bilo protiv Cruzera ne znam koji deo re, pa protiv Golema na re4, i na kraju re6 protiv zombija i boseva...
Uglavnom kad se tako pređe igrica, otključaju se unlimited metkovi na nekim oružjima... to nigde ne piše. Trenutno na re6 mislim da imam sva oružja otključana sa beskonačnim metkovima. To se inače koristi za postizanje rekorda u igrici pošto u suštini dođe kao varanje nije humano XD

meni je RE6 ok, presao sa je 2 puta sa razlicitim likovima... hteo sam i sa ostala 2, al *** imam tonu drugih neodigranih...

RE6 je teško smeće. Municije i potrepština koliko hoćeš, ubrzan gameplay, loše skriptovana i "over the top" akcija, očajna priča. Nisam izdržao ni do polovine. Od ovih modernijih RE, posle četvorke, jedino prvi Revelations kao nešto valja, a ovo ostalo, a pogotovo RE6...

Nazad
Vrh Dno