Šta je novo?

Resident Evil 5

Ako bude kao četvorka - ne moraju da je rade uopšte . . .

According to Takeuchi, the game will utilize the same gameplay model introduced in Resident Evil 4, while implementing thematics from the original Resident Evil into the game.

Ovo je iz prvog Jovyland -ovog posta, nisi valjda mislio da ce se vratiti na staro sad kad je RE4 svima najbolji RE ikada :) ???

sad odgledah trailer i mogu da kazem da jedva chekam igra da se pojavai nego provalio sam da se vecina mozda i sve deshava preko dana kao i u filmu re3

sad odgledah trailer i mogu da kazem da jedva chekam igra da se pojavai nego provalio sam da se vecina mozda i sve deshava preko dana kao i u filmu re3

To si zakljucio na osnovu jednog trailera? Respect :d

Hm...napada te horda zombija a ti ne mozes brzo da se kreces i pucas vec je sve namerno/vestacki usporeno i otezano...respect za grafiku i efekte ali ovo je slo-mo gears of war!!!

@psaras

Pa ovo nije Gears Of War vec Resident evil...ne ocekujes valjda isti gameplay u svakoj igri. Bilo bi retardirano da RE bude brzhi, gde je tu horor i napetost.

^ Ma ne kazem da treba da bude kao GoW...nije ni bitno, kome se svidja nek' igra, jako mi je zao sto je bas RE morao da krene ovim putem, to sam vec 100 puta rek'o ali necu vise da smaram...uzivajte u napucavanju vise stotina tamnoputih zombija :wave:

Pa kad ce da izadje?Moze li netko da poturi taj info,jer ne bi bio dosadan da imam brzu konekciju neta.

Jupi! :d
Ja sam ovog leta presao cetvorku, igrao sam trojku na playstationu. :) Igra mi se svidja. Nije brza, nema mnogo trckaranja, i to doprinosi horroru. Mada je malo zeznuto sa gamepadom igrati, ali naviknes se. :D

Samo kad bi bila prava zombi igra s'afrikanci. 4. deo nisam presao. Iako mi je igra delovala super u pocetku, kasnije me je smorila pastrmkom ljudozderkom, golemom i carobnjacima. Pa jel to zombi shooter ili mac u kamenu.

Poslednja izmena:
Neso razmisljam Far Cry 2 prica je u Africi,Resident Evil 5 tema je zombiji u Africi sta su se okomili.:p

Cuti bolje oni nego mi. To bi bio pravi survival horor... napucavanje zombija sa sajkacama po selendrama Srbije. Zadruge shtale i kafane

какав је оно "зомби" мудрац са мегафоном :/

Da, ono sto se dalo ocekivati PC verzija ce izaci, i to najverovatnije 13. marta sledece godine. Inače, poslednja generacija mt framework engine-a(Lost Planet, DMC4) je i zapoceta sa razvijanjem na pc-u, jer u datom trenutku nije bilo otvoreno dovoljno tehničkih specifikacija za ps3 konzolu. Ono sto nas PC-jevce ceka je odlicno optimizovana igra i koliko smo videli sa trejlera daleko vizuelno impresivnija od prošlog dela. Jos samo da isprati nasa ocekivanja po pitanju gameplay-a.... YEAH!:)

http://www.kotaku.com.au/games/2008/11/resident_evil_5_dated_for_pc-2.html

:guitar: Mozda jeste, mozda nije moje srce tajnu krijeeee:D

Salu na stranu, nista nije definitivno sto se datuma tiče ali izjava je sledeća

The full Capcom Q1 2009 release schedule reads:

Neopets Puzzle Adventure – Wii, DS, PC – January 23rd
Bionic Commando – PS3, 360, PC – February 13th
MotoGP Wii – Wii – February 20th
Street Fighter IV – PS3, 360, PC – February 20th
Dead Rising - Wii – February 27th
Resident Evil 5 – PS3, 360, PC – March 13th

Da, ono sto se dalo ocekivati PC verzija ce izaci, i to najverovatnije 13. marta sledece godine. Inače, poslednja generacija mt framework engine-a(Lost Planet, DMC4) je i zapoceta sa razvijanjem na pc-u, jer u datom trenutku nije bilo otvoreno dovoljno tehničkih specifikacija za ps3 konzolu. Ono sto nas PC-jevce ceka je odlicno optimizovana igra i koliko smo videli sa trejlera daleko vizuelno impresivnija od prošlog dela. Jos samo da isprati nasa ocekivanja po pitanju gameplay-a.... YEAH!:)

http://www.kotaku.com.au/games/2008/11/resident_evil_5_dated_for_pc-2.html

Interesanta priča. Naročito pošto DMC4 radi neuporedivo brže od Lost Planeta.

Interesanta priča. Naročito pošto DMC4 radi neuporedivo brže od Lost Planeta.

LP je otvorenija igra sa mnogo vise particle efekata (snega, eksplozija,...), a po meni je sa vizuelne strane lepsa. Za DMC4...imali su skoro godinu dana da dodatno ispeglaju endzin. :)

Poslednja izmena:
Dakle , meni cetvorka nije bila uopste losa ( na PS2 ) ali ubedljivo najbolji RE mi je codename Veronica http://www.youtube.com/watch?v=gyA25sKFxOM&feature=related
I nije mi jasno kako to RE 5 , ovi novokomponovani i samoimenovani grjmeri ( autor stranog clanka ) strasno slabo pamcenje imaju , zaboravljaju Codname Veronica , Outbrake file 1 , Outbrake file 2 i jos neke koji su bili uradjeni kao FPS . I nemoj neko da kaze da su to "posebni" delovi jer se RE3 nezove tako nego Nemesis :p
U svakom slucaju jedva cekam ovaj novi , al mi malo jadno to sto im izlazi iz usta i ovo vudu zombiji. U medjuvremenu prekratite cekanje ovim :
http://www.imdb.com/title/tt1174954/
http://www.dailymotion.com/video/x3s4af_resident-evil-degeneration-trailer_shortfilms

Resident Evil Degeneration je bullshit.

Uf Code Veronika je rokao. Nju sam stalno iznajmljivao za moj DC. Nego ne razumem shto vam ne valja ovaj nachin upravljanja. Jeste da je sada TPS view ali je i dalje mnogo zaebano ako na vas nadiru 30 kila protivnika a oni seljani u stvari jesu zombiji jer su zarazeni nekim tamo prastarim virusom za koji se mislilo da je izumro.

Resident Evil Degeneration je bullshit.

Vaistinu! Dead Space: Downfall je bio fantastičan uvod u igru i odličan animirani film sam po sebi. Ovo je...tragikomično.

Sumnjam da će igra biti mnogo bolja :-devil-: Nadajmo se da će me demantovati :)

Poslednja izmena:
Samo mozhe da se skine sa Japanskim account-om ali vec se pojavio na netu tako da mozhe ko god da ga sada igra. Na engleskom je. Skinuo sam ali jos nisam narezao.

Jeste, xbox only

Vrh Dno