Šta je novo?

Resident Evil 4 za PC

Pretpostavljam da je sve ovo OK na analognom gamepad-u. Nije mi jasno - kako nisu ni pomislili na one sa misom i tastaturom - a to je makar 50% igraca na PC-u.
Pa poenta je da ne igras pomocu misha...Bilo bi isuvise lako.I sam znas da su protivnici tj zombiji uglavnom prespori....I mishem bi to rijesavao one shot in head ;) ovako ipak se treba malo pomuchit..

Poslednja izmena:
A meni je bas zadovoljstvo da im raznesem lobanju ! :-devil-:

Imam biohazard verzijui kada krenem da instaliram 1.1 eu patch kaze mi ""installation destination not found" .Sta da radim.

Receno je vec nekoliko postova ranije u ovoj temi - pogledaj unazad.
Prvo treba da patch-ujes Biohazard na Resident Evil ( Azijsku na Evropsku verziju ).
(Snadji se - taj patch je jedan od "onih" )

Ha ha,nasao sam "onaj" patch,samo me zanima da li je taj patch tezak 162 mb(mininova). Jesam li ubo pravi?

Jesi, to je taj

Sve mi je uspelo,patchovo sam igru u eu 1.1, medjutim sta se desilo,teksture su mi sve crne izuzev kuce(pocetak igre) kamioncica i pojedinih delica,sta se desava.

Zaboravio sam da napomenem,drajveri su mi 158.19 z-tweaked,a ubacio sam dirX od avgusta 2006(iz same igre).

Ne mogu nikako da nadjrm serial :mad: Jel bi hteo neko da posalje na PM ?

Zaboravio sam da napomenem,drajveri su mi 158.19 z-tweaked,a ubacio sam dirX od avgusta 2006(iz same igre).

za moguce resenje pogledaj ovde:
http://www.nforce.nl/forum/viewtopic.php?t=33857

Ne mogu nikako da nadjrm serial :mad: Jel bi hteo neko da posalje na PM ?

zar je moguce da do sada nisi uspeo da primetis neke tako ocigledne stvari na ovom forumu!?!? Ovo ti govorim zbog tebe, popices karton bez veze.:wall: Imas PM.

Ja sam koristio originalni xbox 360 kontroler, ova verzija sa usb kablom, koji naravno moze i na PC. RE4 radi perfektno sa njim, gamepad kao da je pravljen za nju.

poz

sorry na offtopic-u ali moram da pitam...

xbox360 wired controller radi bez problema na kompu?

Posle par dana igranja RE4 sa analognim gamepad-om - utisak se ni najmanje nije promenio - krs od igre - ovo je toliko lose i neprofesionalno uradjeno da ne vredi ni komentarisati. Eto - morao sam da napisem, toliko sam se radovao RE4 - a ono mucak. Sva sreca da gamepad nece biti besposlen jer je tu stari dobri PES koji konacno mogu ljudski da igram.

Posle par dana igranja RE4 sa analognim gamepad-om - utisak se ni najmanje nije promenio - krs od igre - ovo je toliko lose i neprofesionalno uradjeno da ne vredi ni komentarisati. Eto - morao sam da napisem, toliko sam se radovao RE4 - a ono mucak. Sva sreca da gamepad nece biti besposlen jer je tu stari dobri PES koji konacno mogu ljudski da igram.

Ne znam da li ćeš se prisetiti, tj. da li si pratio, kako je RE4 od strane konzolaša ovde furan kao ultimativan RE, nikad bolja igra koju je šteta ne odigrati barem 12 puta, nešto neviđeno sa toliko inovativnim gejmplejom od koga se pada na du*e i da je prava šteta što ga mi na PC-u nećemo videti :)

Ne znam da li ćeš se prisetiti, tj. da li si pratio, kako je RE4 od strane konzolaša ovde furan kao ultimativan RE, nikad bolja igra koju je šteta ne odigrati barem 12 puta, nešto neviđeno sa toliko inovativnim gejmplejom od koga se pada na du*e i da je prava šteta što ga mi na PC-u nećemo videti :)

Pratio sam ovu temu od početka - ali sam se uzdržao od komentara - jer bi neko rekao da sam zlonameran. I dalje bih voleo da probam PS2 verziju.

Jedno mišljenje ne menja izuzetno pozitivan utisak miliona igrača...ne znam zašto uopšte želiš da probaš PS2 verziju jer je identična.

Ima li neko savegame???

Moze li neko da mi posalje savegame??? Ne mogu da predjem ono sa kamenom kad trojica majmuna bace na mene.
Nisam nasao na netu savegame koji mi trebaju.Ima svega nekoliko i to na kraju igre.

Moze li neko da mi posalje savegame??? Ne mogu da predjem ono sa kamenom kad trojica majmuna bace na mene.
Nisam nasao na netu savegame koji mi trebaju.Ima svega nekoliko i to na kraju igre.

Bolje stiskaj te tastere, par puta u igri se desava da moras bezati na taj fazon.

Ja sam cekao da izadje patch. Tek sam tada instalirao, znaci nisam ni video verziju 1. Sto se tice igraca sto vole preko misa, i za to postoji nacin. Izbacio je neki lik programcic koji misa pretvara u analognu palicu. Nije kao "prava stvar", ali je mnooogo bolje nego tastatura. Jedini "problem" je sto program radi samo sa krekovanim .exe fajlovima :eyebrows:

Sto se tice opsteg utiska. Ovo po meni nije neka igra, ali od starog dobrog RESIDENT EVIL nema ni R. Eventualno zbog priche je vredi pretrcati i to je to. Razocarao sam se.

Ne vredi. Pokusao sam da provalim kojim tasterima se sklanjam ispred stene ali to mi ne polazi za rukom.
Ubacio sam i patch i mouse patch - i sve je dobro do onog prokletog kamena.
E sad mi nije jasno kako je to pretvorio mis u analognu palicu,ali ako imas link -baci mi da vidim sta se jos moze ovde napraviti.
Hvala.

Ne vredi. Pokusao sam da provalim kojim tasterima se sklanjam ispred stene ali to mi ne polazi za rukom.
Ubacio sam i patch i mouse patch - i sve je dobro do onog prokletog kamena.
.

trojka ti je enter a dvojka ti je shift desni a kec ti je desni ctrl ili jednostavno uzmi od nekog gamepad i predji to za chas. Jer ja sam presho igricu za dva ipo dana.

Meni taj kamen nije prestavljo problem presho sam ga iz prvog a i cela igrica je laka

posle ce da naletish na josh jedan kamen (pred kraj igrice)

srecno;)

Kako da instaliram patch za Resident Evil 4? Imam Biohazard i treba da se preimenuje, i to uradim, ali sta posle toga da se radi? Moze li neko da mi pomogne, moze i na privatnu poruku. Stranica na gamespotu koja objasnjava instalaciju je ugasena.

Poslednja izmena:
I patched the NETSHOW release with EURO patch. However, I did have to do two things first.

1. Go to your start menu->run->regedit, then go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CAPCOM\biohazard 4
and rename it to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CAPCOM\Resident Evil 4

2. Find the euro version original unpatched game.exe (which I can’t find anymore. Damn.) and put it in installation folder before patching.

After that patch did its magic (took 5-10 minutes though) and it worked. If you can’t get the original euro game.exe, there’s one more trick you can try. Before patching, do the registry tweak above, replace the game.exe and the Movie folder, then run the patch.

Malo mozda kasnim sa porukom jel je post vec dosta star ali nije vazno. Pre 2 dana sam instalirao Biohazard 4 i razocarao se. Bas zbog nedostatka misa. Citam sada tu da postoje neka resenja ali ta resenja stvaraju druge probleme. Uopste mi nije jasno kako kompanija koja pravi igru moze da napravi takvu glupost. Preko tastature i pogleda kamere je nemoguce igrati igru. A tek naciljati neprijatelja... Nije vazno kojom se oni brzinom krecu. To je kao kada bi u stvarnom zivotu ciljali nekog pistoljen onako kao da ste sakati. A tek pomeranje kamere... Ispalo bi u realnom zivotu kao da vam se u vratu nalazi neka opruga koja vam glavu cas cimne na levu a cas na desnu stranu kada vi to pozelite... Razocarao sam se....
Samo sam je bezveze skidao sa neta :-devil-:

Kupi dzojpad. Igra nije ni pravljena prvobitno za PC, nego za konzolu...

Znam da je igra pravljena za konzolu ali nije jedina koja je pravljena za konzolu... Mnoge igre perfektno rade na PC.

Keyboard Buttons Replacement

KBR1.png

Patch:
http://www.sendspace.com/file/es54ea

Izvor:
http://z6.invisionfree.com/Resident_Evil_4_PC/index.php?showtopic=141

Kod mene radi

Poslednja izmena:
Vrh Dno