Pa poenta je da ne igras pomocu misha...Bilo bi isuvise lako.I sam znas da su protivnici tj zombiji uglavnom prespori....I mishem bi to rijesavao one shot in headPretpostavljam da je sve ovo OK na analognom gamepad-u. Nije mi jasno - kako nisu ni pomislili na one sa misom i tastaturom - a to je makar 50% igraca na PC-u.
Zaboravio sam da napomenem,drajveri su mi 158.19 z-tweaked,a ubacio sam dirX od avgusta 2006(iz same igre).
Ne mogu nikako da nadjrm serialJel bi hteo neko da posalje na PM ?
sorry na offtopic-u ali moram da pitam...
xbox360 wired controller radi bez problema na kompu?
sorry na offtopic-u ali moram da pitam...
xbox360 wired controller radi bez problema na kompu?
Posle par dana igranja RE4 sa analognim gamepad-om - utisak se ni najmanje nije promenio - krs od igre - ovo je toliko lose i neprofesionalno uradjeno da ne vredi ni komentarisati. Eto - morao sam da napisem, toliko sam se radovao RE4 - a ono mucak. Sva sreca da gamepad nece biti besposlen jer je tu stari dobri PES koji konacno mogu ljudski da igram.
Ne znam da li ćeš se prisetiti, tj. da li si pratio, kako je RE4 od strane konzolaša ovde furan kao ultimativan RE, nikad bolja igra koju je šteta ne odigrati barem 12 puta, nešto neviđeno sa toliko inovativnim gejmplejom od koga se pada na du*e i da je prava šteta što ga mi na PC-u nećemo videti![]()
Moze li neko da mi posalje savegame??? Ne mogu da predjem ono sa kamenom kad trojica majmuna bace na mene.
Nisam nasao na netu savegame koji mi trebaju.Ima svega nekoliko i to na kraju igre.
Ne vredi. Pokusao sam da provalim kojim tasterima se sklanjam ispred stene ali to mi ne polazi za rukom.
Ubacio sam i patch i mouse patch - i sve je dobro do onog prokletog kamena.
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari