Šta je novo?

Resident Evil 4 za PC

Procitao sam u svetu komjutera da u igri ima da biras izmedju dve misije,Glavne i one kada ides sam da se boris. I da je ona druga nesto zivlja i uzbudljivija! Ali ne znam gde da izaberem jer igra krece odma na glavnu misiju , da izbavim predsednikovu cerku? Jel neko zna u cemu je fora?

Separate Ways se otkljucava tek kad premotas!

Sad sam ponovo instalirao svoj Biohazard 4 i kada pokrenem patch izbaci "installation destination is not found". Izgleda da samo za evropsku verziju vazi. :(

Poslednja izmena:
Uspesno sam prekrstio svoj Biohazard 4 u Resident Evil 4 i patchovao. Razlika u grafici je nebo i zemlja. Konacno pravo osvetljenje, senke, mrak, juhuuuuuuuuuuuuu!!! Nisam igrao na PS2, ali ovo je mnogooo bolje.

zato sam ja bio strpljiv, pa cu tek sad da odigram :)

Evo i ja sam probao! Napredak je odlican! Ipak moram da kazem da opet ps2 verzija malo bolje izgleda a pogotovu GameCube verzija.. Nebitno, vazno je da makar sada pristojno izgleda!

Uspesno sam prekrstio svoj Biohazard 4 u Resident Evil 4 i patchovao. Razlika u grafici je nebo i zemlja. Konacno pravo osvetljenje, senke, mrak, juhuuuuuuuuuuuuu!!! Nisam igrao na PS2, ali ovo je mnogooo bolje.

Jel bi mogao da mi kazes gde si pronasao Biohazard u RE patch, ja sam svoju igru kupio u Aziji tako da imam Azijsku verziju pa ne mogu da patch-ujem :D.

Shta da kazem posle EU patcha: Pervezija!
Ubisoft svaka chast (SourceNet uaaaaa...dabogda vam se ruke osushile :) ).

Ja igram sa wireless XBOX 360 gamepad:eek:m i 5.1 zvuchnicima. Tek sam na pochetku i ako se igra u zamrachenoj sobi krv se ledi u zilama od onog tipa sa motornom testerom (zvuk je odlichan).

Za vas koji koristite XBOX 360 gamepad, Xbox 360 Button Replacement Pack:
http://z6.invisionfree.com/Resident_Evil_4_PC/index.php?showtopic=117

Elem igra od mene dobija 9/10 (ima par caka koje bi Ubisoft moga da popravi u sledecem patch:u).

Poslednja izmena:
Uzeo sam dva shota bez texture patcha i sa njim.

Prilozi

• pic1.jpg
    pic1.jpg
    24.3 KB · Pregleda: 140
  • pic2.jpg
    pic2.jpg
    28.5 KB · Pregleda: 127
Bogami izgleda bolje sa ovim texture pack-om, daleko od toga da igra ima vrhunsku grafiku ali meni je odlicna, oduvek sam bio fan AITD-like igara.

Bogami izgleda bolje sa ovim texture pack-om, daleko od toga da igra ima vrhunsku grafiku ali meni je odlicna, oduvek sam bio fan AITD-like igara.

Ne izgleda bolje, izgleda manje lose ...

Isto kao kad moj cale kaze u sred zime, prethodni dan bilo je -20C, a sutradan kao -10C, i onda on kaze, toplije je danas :D:D:D .... Moj k#%$@ je toplije :), kao sto je i ovo bolje :D

Poslednja izmena:
ne mogu nikako da skinem texture pack sa onog linka... uvek me vraca na passport verification :/ ne znam sta da radim... ima mozda neki drugi link.. negde...

nisam skidao sa tog grckog sajta teksture, ali sa 1.1 patchom izgleda extra. milina za igrati, koliko osvetljenje utice mmm i kolorit :banana:

Danas sam konacno igrao RE4 na PS2. Na PS2 je bolje to sto ima vise magle i malo bolje osvetljenje. Teksture su potpuno na istom nivou kao na PC-u sa patchom, ali kad se stavi texture pack PS2 nema sta da trazi. Sve u svemu, korisnici PC-a sa nabudzenom verzijom maltene nista ne gube, a sa vecom rezolucijom, AA i AF sve je jos lepse.

Sto vise igram igru sve mi je bolja i bolja. Samo steta sto sam je ranije poceo igrati bez nabudzene grafike, posto su me neki delovi bas prijatno graficki iznenadili.

Malo kasnim sa utiskom - ali tek sam sam sad probao ( 1.1 verziju ) - covece, pa ovo je jedna od gorih igara koju sam probao poslednjih godina. Inace sam obozavao Resident Evil od prvog dela (mada sam sve prethodne nastavke igrao na PS-u ). Voleo bih da probam na RE4 na PS - jer ovo za PC je krs! Kontrole, kamera - pa ovo je ispod svakog kriterijuma.

Pa kontrole su katastrofa za tastaturu, a preko dobrog gamepada nema brige. Kamera je ista kao i na PS2.

Moracu onda makar da pozajmim gamepad - pa da vidim dal ce biti tad bolje. Ali je to sa kamerom - katastrofa . Vrlo je nepregledno, ne samo u akcionim delovima vec dok se i mrtav-ladan setas i istrazujes okolinu. Stalno se "naprezem" da vidim nesto - a kad upotrebim kontrole kamere - ona samo proleti. Pretpostavljam da je sve ovo OK na analognom gamepad-u. Nije mi jasno - kako nisu ni pomislili na one sa misom i tastaturom - a to je makar 50% igraca na PC-u.

Nazad
Vrh Dno