qaz
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.02.2007
- Poena
- 320
Koliko ste puta zaista bili prinudjeni da pritisnete taster za reset racunara, ali .... ups, pa taj taster ne postoji na mom notebook racunaru. Normalno, umesto toga ide zaklapanje racunara, okretanje istog ( uglavnom na kolenima ), i tada ono glavno - vadjenje baterije! Cemu sve to ?!? Sada, nisam bas ni siguran koliko je pametno vadjenje baterije u toku rada ( ukoliko je ona izvor napajanja ), ali na kraju krajeva, pa moj stari ZX Spectrum+ iz '80 i neke je imao taj taster, i zasto sada moja "mocna" mobilna masina najnovije generacije ne poseduje isti....
Vec duze vreme razmisljam o tome.A moje pitanje: Sta se dogodilo u medjuvremenu? Zasto za 1k e dobijam 3 bespotrebna dugmeta (mreze, mail?, internet?), tj. stvari koje vecina ljudi radi softverski, a tastera koji mi je potreban ( hardverski) nema?:crash: :crash:
Vec duze vreme razmisljam o tome.A moje pitanje: Sta se dogodilo u medjuvremenu? Zasto za 1k e dobijam 3 bespotrebna dugmeta (mreze, mail?, internet?), tj. stvari koje vecina ljudi radi softverski, a tastera koji mi je potreban ( hardverski) nema?:crash: :crash: