Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 815
Samo ti se iskljuci monitor? Ako je to u pitanju, to je ti je opet kao i meni vezano za ati2dvag.dll fajl. Nema resenja za to.
Samo ti se iskljuci monitor? Ako je to u pitanju, to je ti je opet kao i meni vezano za ati2dvag.dll fajl. Nema resenja za to.
Pa lepo, nema. Ako ga nadjes slucajno, javi i ovde, posto i ja imam isti problem a i mnogo njih pored mene. Pogledaj na netu samo koliko se ljudi zali na taj problem a nigde resenja.
Imam jedno pitanje. Juce sam kupio Powercolor 5670 512 mb a pre toga sam imao NV gt 8500. Nakon sto sam ubacio 5670 u igrama mi je slika skupljena ili sa strane ili odozgo, pojma nemam kako to da resim, uopste se ne snalazim dobro sa ccc. Konfa je iz potpisa a skinuo sam 10.2 driver-e sa ati-jevog sajta. I da do sad sam probao Far cry 2, Prince of Persia i Assassin's Creed i u svima je isto. Jel mogu to nekako da resim?
I da zaboravih da napomenem uninstalirao sam nvidia drivere i obrisao ostatke driver sweeperom pa sam onda instalirao 10.2.
Mislim da ti ovo treba![]()
^^
@Dominik034
Display Setup Tutorial, moze biti od pomoci.
Obrati paznju na opcije "clone" i "extended".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari