Šta je novo?

Reparirane kartice

Nabavio sam sve konektore i kablove,za one koji to nemaju kao ja cisto da napomenem da ih ceka jos oko 750 din troska.Na zadnjem delu kartice kod gpu i na naponskom delu ponovo su stavljene garancijske nalepnice,sa serijskim brojem i EAN kodom...takodje postoji i QC test kruzic passed.

Te nalepnice pravi Djoka a Pera ih samo lepi :p !

Čestitam na kupovini i da te lepo služi! I obavezno nam prenesi još utisaka! :guitar:

Voleo bih da se javi neko ko je imao problem sa repariranom karticom, a ne neko ko zna nekog ko zna nekog koji je imao. Cisto da bi se stekao neki uvid o problematicnosti istih...
Ja znam za 4 reparirane karte kod mojiih prijatelja/poznanika/mene i ni jedna nije imala problem. 2x 3870, 1x 4870, 1x 260

Evo i prvi utisci o repariranom GTX 275,kartica radi sto je najvaznije,nema artifakta ili restartovanja itd...jedan ventilator je nesto bucniji od drugog ali nista znacajno,u idle je ok ali zato loadu se vec oseti da imas monstruma u kucistu.
Temperature su oko 40C u idle modu pa sve do 58 u loadu,sto je odlicno s obzirom da je to GT200 cip.Merio sam sa Everestom.
Kompletnu masinu napaja LCpower 600H-12,uopste se ne greje i veoma je tiho.
Toliko od mene za sada,evo i 3dmark06 test.

Prilozi

• slika.JPG
    slika.JPG
    400.9 KB · Pregleda: 99
@td1984r

Klokni taj cpu malo sta ga stedis pa ces da vidis sta je ta kartica, inace temperature su ti odlicne. :smoke:

Bolje neka klokne karticu kad vec ima tako dobre temp, 700+bi morao da dobacis bez problema

Odradjen klok session with support by ZokiNS:

Nismo isli dalje od 3.3GHZ za CPU i 700/2300 za GTX-a.

Sve radi kako bi trebalo,kartica na 700 izbacuje poruku sto si me kupio kad znas da me je lemio Mica:p

Evo slika:

CPU 3.3GHz,GTX default

CPU 3.3GHz,GTX 700/2300

To ti je bas mali skor za 3dmark06, ja sam sa 8800gt imao 15800 poena, a sa gtx260 preko 18k.

To ti je bas mali skor za 3dmark06, ja sam sa 8800gt imao 15800 poena, a sa gtx260 preko 18k.

Ne znam da li je mali,memorija je ddr2 kingston cl6 na 800mhz,nju nismo ni hteli klokovati,a izgleda da je i razlika u procesoru ocigledna...u svakom slucaju zadovoljan sam.

Testirali smo i Mafiu II sa ukljucenim physx-om na high,1920x1080,16xAA i sve ostalo max,bench je pokazao oko 25 avg FPS...bez physx je 60 avg FPS.To je radjeno na default frekvencijama CPU i GPU.

@td1984r

Ma cepni ti karticu sa ati tool-om da vidiš maksimalni stabilni GPU/mem klok, pa onda odsviraj 3dmark još jednom! Ako ti rikne kartica odmah traži drugu i još išti nadoknadu za pretrpljenu duševnu bol i ne pristaj na ništa ispod GTX295! :d
Da si uzeo ploču koju sam ti rekao da uzmeš sada bi cepao DDR3 i ko zna koliko bi ti sistem bio živahniji! :p
Mada i ovako si brži od mene,bitango! :crash:

Ma cepni ti karticu sa ati tool-om da vidiš maksimalni stabilni GPU/mem klok, pa onda odsviraj 3dmark još jednom! Ako ti rikne kartica odmah traži drugu i još išti nadoknadu za pretrpljenu duševnu bol i ne pristaj na ništa ispod GTX295! :d
Da si uzeo ploču koju sam ti rekao da uzmeš sada bi cepao DDR3 i ko zna koliko bi ti sistem bio živahniji! :p
Mada i ovako si brži od mene,bitango! :crash:

Dosta je bilo cepanja,ionako mogu sve da igram na 1920x1080 rezoluciji sa ili bez AA i Physx-a.
Ako hoces brzinu vreme je da ulozis nesto u taj racunar,nemoj samo da kukas,:wave:

EVO I JA DANAS PORUCIO REPARIRANOG GTX 275 SA 1 GOD GARANCIJE.....CIM STIGNE,JAVLJAM KAKO RADI,NADAM SE DA CE SVE BITI OK:wave:

Ja sam uzeo pre godinu dana gainward 8800gt 512ddr3 repariranu stigla samo u kesici za 7000din sa 1god garancije i sa win7 radi i danas bez problema. nijednom za tih godinu dana mi se komp nije restart ili zakucao a karta je u loadu preko leta bila max 60c sa ventom na 30% znaci tiha i ladna.

Ma reparirane karte su za nas standard MAMA.....imas godinu dana garancije, posle te godine je prodas i uzmes nesto novo(reparirano:banana:)...:)

JAo gts 250 za 67 evra....da imam bolje napajanje odma bih je uzeo....lc power 400w je slab za nju?!

JAo gts 250 za 67 evra....da imam bolje napajanje odma bih je uzeo....lc power 400w je slab za nju?!

Radiće to, ako ti je ostatak mašine iz potpisa. Samo računaj da će ti dva molexa trebati za prelaz za 6 pin pci-ex konektor kao na slici

Prilozi

• CAC-2X4[6P.jpg
    CAC-2X4[6P.jpg
    6 KB · Pregleda: 25
Poslednja izmena:
ja planiram da tog gtx 275 nabijem na Silverstone strider SST-ST50F-ES 500w,kontam da bi trebalo da sljaka bez problema....

Radiće to, ako ti je ostatak mašine iz potpisa. Samo računaj da će ti dva molexa trebati za prelaz za 6 pin pci-ex konektor kao na slici

Ma ja mislim da imamja jedan 6pin konektor ali nisam siguran, koliko ona ima konektora? 2?A ako bi nju uzeo morao bi uzedi jos giga rama i npr e5300....Ne znam da li bi onda moglo, Ja sam pre jedo 2 godine cuo da moze da se pored postojeceg stavi jos jedno napajanje, npr koje bi samo napajalo graficku,.(u mom slucaju) da li je to moguce...?

Ma ja mislim da imamja jedan 6pin konektor ali nisam siguran, koliko ona ima konektora? 2?A ako bi nju uzeo morao bi uzedi jos giga rama i npr e5300....Ne znam da li bi onda moglo, Ja sam pre jedo 2 godine cuo da moze da se pored postojeceg stavi jos jedno napajanje, npr koje bi samo napajalo graficku,.(u mom slucaju) da li je to moguce...?

Tvoj LC 400w nema 6pin konektor, gts250 zahteva 1x6pin. Batali varijante sa dva napajanja i sl. uzmaš lepo LC LC500H-12 500W ~30e i da te bog vidi :Klanjanje

Tvoj LC 400w nema 6pin konektor, gts250 zahteva 1x6pin. Batali varijante sa dva napajanja i sl. uzmaš lepo LC LC500H-12 500W ~30e i da te bog vidi :Klanjanje
Ipak sam ja dobro video, upravo sam ga otvorio i ima 6pin konektor....ali tesko da cu se usuditi da ga tu stavim...

Ok je to napajanje, slobodno povezuj.
Ako si i dalje skeptik, "onjuši" koliko topao vazduh izbacuje usred igrice (pod opterećenjem).

au al sam sve isplanirao...prodam stari komp za 60 evra..trenutnu graficku i procesor za 40 i imam u steku oko 50 i to je sve 150 evra, za te pare mogu da uzmem gts 250 repariranu, e5300 i giga rama...ako neko ima neki bolji predlog neka mi posalje na pm,da ovde ne pravimo off topic(valjda se tako pise :trust:)pozdrav

Da vas razocaram...postavio sam temu na sk forum i tamo mi rekose da tesko tj.knap i da oni to ne bi radili..bas sam se sada razocarao.:(

Nazad
Vrh Dno