Šta je novo?

Reklame bato!

Genghis Khan

Čuven
Učlanjen(a)
18.03.2001
Poena
680
Ljudi, da nema neko snimljeno "Reklame bato"?
Potreban mi je samo mp3/wav (ali malo kvalitetnije) jer hocu da ubacim u T610 (kao sound za poruku) :d
Ako neko ima neka baci na mail u signature-u!

avi... (bice kratko vreme da ne pravimo upadljivi offtopic)

E car si!
Samo josh da prebacim na T610 i odlichno!
cheers

Genghis Khan je napisao(la):
E car si!
Samo josh da prebacim na T610 i odlichno!
cheers
Samo za "stranci" koji posecuju forum iz daleka i nemaju 3 blage o cemu mi ovde... obzirom da je B92 100% kodiran preko satelita (Da, i za sopstvenu produkciju iz cisto tehnickih razloga...)
:wave;

Genghis Khan je napisao(la):
Ljudi, da nema neko snimljeno "Reklame bato"?
Potreban mi je samo mp3/wav (ali malo kvalitetnije) jer hocu da ubacim u T610 (kao sound za poruku) :d
Ako neko ima neka baci na mail u signature-u!

Kako ces to da stavis za zvuk za poruke? Zar T610 nema nekoliko predefinisanih melodija za poruke koje ne mogu da se menjaju?

Toga sam se i ja setio pre 15ak minuta :(

Aaaaaa odlicno :)
danas sam preko neta prvi put gledao jednu epizodu :) opasan trip

Problem se samo što mileta razumeju samo oni kojima nije potrebno da ga razumeju...

RamOne je napisao(la):
Aaaaaa odlicno :)
danas sam preko neta prvi put gledao jednu epizodu :) opasan trip
Da, nije losa ova ali prve epizode su bile totalno loodilo :mig:

Ma sve epizode su skoro super.Inace mnogo je cool ono kada pre reklame ide on... a sad je trenutno meni mnogo jako..

ALO BRE !

JA JEDEM PRASE !!! :beat:

poz. bane ,)

E, sad, kad mogu moderatori - mogu i ja :mrgreen:
Najjaca mi je (ubedljivo) prosla epizoda sa inatom i scena kada "saopstavaju vaznu vest o ukidanju reci >inat< u nasem jeziku"...
i naravno, momenat koji me oborio s' nogu: "kosmodisk" od belog luka ctp;

@ Bane (onaj gornji (nije barakuda :) ))
Ma kapiram ja sve sto ti kazes (nadam se i vecina), ali pokusajmo da ovde ne ulazimo u to kako i zashto je serija nastala ;) da thread ne ode u 'closed' (a i ovako je sav klimav tj. na ivici :mrgreen: )

ajd i ja u off topic da odem.
Meni je najjace bilo kad je vezao pojas na fotelji pri pocinjau dnevnika na tv:)
I ono sa stranim jezicima:"nije mile glup, zna mile da mora nesto da se zna, good morning, aufidrezen, quanto costa una picolo orgasmo":)

E a da to neko snimi, pa divx, pa neko od nas gastosa kad se tu pojavi da moze sve da vidi na tenane ? :)

andjelkoyu je napisao(la):
i naravno, momenat koji me oborio s' nogu: "kosmodisk" od belog luka ctp;
:beat:
To mu je bila jedna od najjacih fora - umalo da padnem sa stolice, ali mislim da je zakon izjava za 100DM:
"Tudje necemo, svoje ne damo!!
Ako Nemci hoce neka se odreknu, ali mi necemo!" :p

Mislis na onu:Tudje necemo , svoje nemamo :)

RamOne je napisao(la):
E a da to neko snimi, pa divx, pa neko od nas gastosa kad se tu pojavi da moze sve da vidi na tenane ? :)
Bice, bice :beat:

(Morao sam)
Edit:
Da sam "slucajno" okacio ceo fragment koji prethodi gornjem isecku (+30 sec) (a koji bi doprineo malo boljem shvatanju poruke) mislim da bih doveo bench sajt u vrlo nezgodnu situaciju i automatsko zatvaranje threada... :mrgreen:

Dali je neko snimao epizode SouthParka sa B92 ili Beavis & Butt-Heada sa Studija B? Mene su Beavis i Butthead uvek odusevljavali svojim prefinjenim smislom za humor :) Skidao sam ponesto sa neta, ali je kvalitet los, a za bolji kvalitet nemam adekvatnu internet konekciju...

Da...

Bane® je napisao(la):
Problem se samo što mileta razumeju samo oni kojima nije potrebno da ga razumeju...

Bas tako... i to je poprilicno veliki problem jer je efekat koji "serija" proizvodi upravo suprotan od onoga sto je zamisljeno...
Ispada da Mile afirmise (nazovi) "balkanizam"
Definitivno bi trebali da malo vise istaknu parodiju u svemu tome.

Re: Da...

fUsEr! je napisao(la):
...

Bas tako... i to je poprilicno veliki problem jer je efekat koji "serija" proizvodi upravo suprotan od onoga sto je zamisljeno...
Ispada da Mile afirmise (nazovi) "balkanizam"
Definitivno bi trebali da malo vise istaknu parodiju u svemu tome.
Ma ne kažem da je mile loš, nego jednostavno one na koje treba da ima efekta, e sa njima jedino motika u glavu može da donese efekat...

Bane® je napisao(la):
...

Ma ne kažem da je mile loš, nego jednostavno one na koje treba da ima efekta, e sa njima jedino motika u glavu može da donese efekat...
:beat:

Bane® je napisao(la):
...

Ajde da ne politizujemo. Svako ima svoje favorite na politickoj sceni, ali ovde ne pricamo o politici vec o racunarima i srodnim temama. Da ne bude posle moderatori mogu da pricaju o cemu hoce, a obicni korisnici ne. Posle se cudimo po mod sobi odakle toliko prituzbi na rad modova...

Odosmo u off-topic....

Ako ima kakve sanse da se okaci negde , uradite to pa da skidamo...ova poslednja je bila vrh...moram da je pokazem sestri jer decu vaspitava po evropskom modelu - bez batina O:) :mrgreen:

Pozdrav! :wave;

delimir je napisao(la):
...

Ajde da ne politizujemo. Svako ima svoje favorite na politickoj sceni, ali ovde ne pricamo o politici vec o racunarima i srodnim temama. Da ne bude posle moderatori mogu da pricaju o cemu hoce, a obicni korisnici ne. Posle se cudimo po mod sobi odakle toliko prituzbi na rad modova...
Oh hvala stariji kolega, sada si mi upravo otvorio oči i mnoge mi stvari razjasnio. Hvala neizmerno, sada ću konačno moći da se posvetim uspešno detaljnijem diskutovanju o hammer arhitekturama...

Mislim da nije problematicno da se uradi neki WMV ili Real format za Web pa da se uploaduje negde. Narano, ako postoje mogucnosti, jer mi ipak veoma uspesno odolevamo tranziciji i globalizaciji, pa kao takvi i dalje furamo 56k modeme na predratnim centralama :beat: Home sweet home :)

Stevs je napisao(la):
...
Jel ti to snimaš celu seriju?
Ajd okači i "Ja jedem prase" :mrgreen:
Ladno ne mogu da pronadjem tu scenu... ako se secas jos nekih detalja opisi da lakse pronadjem ako je imam :confused:
Inache, postoji "pilot" epizoda koja je snimljena posebno (probno) i premijerno je emitovana u novogodisnjem programu B92 2001>2002 (i naravno pre nekih mesec i po kao uvod u novih 15-tak epizoda) a koju nemam snimljenu :( Izgleda da je bash ta scena iz "nulte" epizode koju jedino nemam osim ako mi nesto nije slucajno promaklo iz kasnijih epizoda.

PS "Ostalima" josh jedan apel zbog radi prevencije "CloseTa" :d
Jos jedanput, sve ozbiljnije rasprave na ovu temu overite ovde

Ljudi, koliko traju epizode i koliko ih je do sada bilo? Bilo bi cool da neko SVE to okachi ukoliko ima snimljeno!
cheers

Pa mislim da bi "kacenje" Mileta bila cista piraterija pa to moze da dodje na udar antipiratskih pravila na forumu.

Bane® je napisao(la):
...

Oh hvala stariji kolega, sada si mi upravo otvorio oči i mnoge mi stvari razjasnio. Hvala neizmerno, sada ću konačno moći da se posvetim uspešno detaljnijem diskutovanju o hammer arhitekturama...

Nema potrebe za ironijom.

Nazad
Vrh Dno