D
delimir
Guest
Marti Misterija je napisao(la):Pa mislim da bi "kacenje" Mileta bila cista piraterija pa to moze da dodje na udar antipiratskih pravila na forumu.
Pravila su tu da bi se selektivno primenjivala :mrgreen:
Marti Misterija je napisao(la):Pa mislim da bi "kacenje" Mileta bila cista piraterija pa to moze da dodje na udar antipiratskih pravila na forumu.
Na zalost, ovo je 100% tacno sa pravnog aspektaMarti Misterija je napisao(la):Pa mislim da bi "kacenje" Mileta bila cista piraterija pa to moze da dodje na udar antipiratskih pravila na forumu.
Cek bre .. jes'il ti producent serije ili sta!?!? Uostalom sta je koga briga da lice je oni prodavati ili ne, kome je namenjena ili nije i slicna lamentiranja. B92 je jednostavno VLASNIK serije i tu nema mnogo diskusije, kao i svako autorsko delo potpada pod svim poznat zakon. Sticajem okolnosti mi je poznato da ljudi sa B92 prate ovaj forum pa bih voleo da cujem i njihov komentar ! :dandjelkoyu je napisao(la):...
Medjutim, ima tu i jedno "ALI"...
Forma u kojoj je radjena "serija" (extreme low budzet) postavlja i normalno pitanje: Kome ce se ona "prodavati" i da li je uopste radjena "za prodaju"? Odgovor je jasan... Nesto slicno vazi i za "NIKAD-IZVINI" kao i "NE MOZE DA SKODI" iako je "MILE" najskuplji medju njima."Popularnost" Mileta (ili nepopularnost) ce uciniti ono sto vec sad cini od TV B92; a to ce se jos vise odraziti na njen reklamni prostor... SERIJA se svakako ne bi SLOBODNO prikazivala od strane B92 i na netu da nije radjena sa "free" namerom
Reklama bato!
Sa trece strane, tesko da ce nekoga LQ Avi/Rm/Wma fajl toliko "ostetiti"Cak sta vishe, pravi "stranci" bi nas jos i eventualno malo bolje "razumeli" gledanjem iste... (jos kad bi imalo titla
)
Anyway, da sad ne bi smo bockali mecki u oci (ko je u pravu a ko ne) za sada samo jos jedan 'Mile Highlight' segment. (40 sec)
P.S.
Samo jos Drapin da "svrati" i stavi tacku na ovi' thread![]()
... u pravu si s time sto je obavezno navodjenje filma, autora, emisije i sl. zamisljeno diviksovanje Mileta u celini ili u "komadima" bi bilo piraterija.delimir je napisao(la):Nisam siguran, ali odredjeni segmenti iz nekog TV programa ili filmskog materijala mogu nesmetano da se emituju i da takvo emitovanje ne podleze zakonskim sankcijama. Nisam siguran kolika duzina tih segmenata sme biti, ali mi se cini da je tako nesto moguce...
A sticajem okolnosti i ljudi sa Bencha prate B92 forum i aktivni su uchesnici na istom (sto je i najvaznije) :dMarti Misterija je napisao(la):...
Sticajem okolnosti mi je poznato da ljudi sa B92 prate ovaj forum pa bih voleo da cujem i njihov komentar ! :d
Ah, mozda delovi prenosa poput skupshtine, dnevnika RTS-1 itd... :dDelimir je napisao(la):Nisam siguran, ali odredjeni segmenti iz nekog TV programa ili filmskog materijala mogu nesmetano da se emituju i da takvo emitovanje ne podleze zakonskim sankcijama. Nisam siguran kolika duzina tih segmenata sme biti, ali mi se cini da je tako nesto moguce...
E, sad, ako se ovo odnosilo na mene: Vidish, mogli bi da uvedemo 041 servis i otvorimo konto rachun u Telekomu za direktno prosledjivanje na rachun za uplatu internet sati kojih nikada dosta :mrgreen:Genghis Khan je napisao(la):A shta ti mislish da ti to zakachish negde sa passom pa da samo onaj ko te cimne na PM (i naravno dobije pass) moze da skine!
Nemojmo sad u jos veci offtopicNeo_Matrix je napisao(la):... reklame ...
andjelkoyu je napisao(la):...
A sticajem okolnosti i ljudi sa Bencha prate B92 forum i aktivni su uchesnici na istom (sto je i najvaznije) :d
Ne. Na forumu sam samo chlan (relativno mladji) i nishta vishe od toga.Stevs je napisao(la):...
Ček ček....Ako imaš neke veze sa B92 forumom da te banujem odmahNaravno šalim se...
Ima svegaMarti Misterija je napisao(la):B92 forum je O_D_A_V_N_O prestao da bude civilizovan forum
Ima svega
Ok, to je kultura posetilaca foruma a ne RTV B92
Ovako, realmedia fajlovi su gotovi, imam prvih 5 epizoda (12-22 MB zavisno od trajanja; sve zajedno 87 MB) pa ko hoce da mu bacim na email :d
Eto![]()
Evo hocu ja, ali mislim da mailbox ne moze toliko da primi... mozesh negde da okachish?andjelkoyu je napisao(la):...
Ovako, realmedia fajlovi su gotovi, imam prvih 5 epizoda (12-22 MB zavisno od trajanja; sve zajedno 87 MB) pa ko hoce da mu bacim na email :d
Misha je napisao(la):...
Evo hocu ja, ali mislim da mailbox ne moze toliko da primi... mozesh negde da okachish?
driver je napisao(la):Prochitao sam ceo thread na B92 forumu o miletu i jednostavno ne mogu da verujem....ono su ili marsovci, ili nisu u ovoj zemlji odavno...napljuvashe ga najgore, i koliko sam provalio, svi su seriju shvatili kao RTS, reklamu za aktuelnu vlast...i sve vreme se smeju nekoj devojchici od 13 godina kojoj se serija svidelaajmo tamo da ih razbucamo
![]()
Aha@andjelko : jel snimash ti to ?![]()
Aha
E ljudi, moram da brishm ovaj fajl, ko je skinuo - skinuo je, treba da kacim druge stvari ,)
Genghis Khan je napisao(la):RealMedia!
Napisao je![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari