Šta je novo?

Reklame bato!

Marti Misterija je napisao(la):
Pa mislim da bi "kacenje" Mileta bila cista piraterija pa to moze da dodje na udar antipiratskih pravila na forumu.

Pravila su tu da bi se selektivno primenjivala :mrgreen:

Pa mislim da bi "kacenje" Mileta bila cista piraterija pa to moze da dodje na udar antipiratskih pravila na forumu.
Na zalost, ovo je 100% tacno sa pravnog aspekta :(
B92 kao vlasnik polaze sva prava na prikazivanje (ili neprikazivanje) serije...

Medjutim, ima tu i jedno "ALI"...
Forma u kojoj je radjena "serija" (extreme low budzet) postavlja i normalno pitanje: Kome ce se ona "prodavati" i da li je uopste radjena "za prodaju"? Odgovor je jasan... Nesto slicno vazi i za "NIKAD-IZVINI" kao i "NE MOZE DA SKODI" iako je "MILE" najskuplji medju njima."Popularnost" Mileta (ili nepopularnost) ce uciniti ono sto vec sad cini od TV B92; a to ce se jos vise odraziti na njen reklamni prostor... SERIJA se svakako ne bi SLOBODNO prikazivala od strane B92 i na netu da nije radjena sa "free" namerom ;)
Reklama bato!

Sa trece strane, tesko da ce nekoga LQ Avi/Rm/Wma fajl toliko "ostetiti" :) Cak sta vishe, pravi "stranci" bi nas jos i eventualno malo bolje "razumeli" gledanjem iste... (jos kad bi imalo titla :) )

Anyway, da sad ne bi smo bockali mecki u oci (ko je u pravu a ko ne) za sada samo jos jedan 'Mile Highlight' segment. (40 sec)

P.S.
Samo jos Drapin da "svrati" i stavi tacku na ovi' thread :D

Moje misljenje je da je ovaj serijal radjen sa namero da ga sto vise ljudi vidi, da proba da shvati ironicnost... sumnjam da bi imali bilo sta protiv razmene ovih fajlova ili cele serije. U jednom intervju je i sam Cvjanovic objasnio kakvu su viziju imali sa "Miletom"...

andjelkoyu je napisao(la):
...

Medjutim, ima tu i jedno "ALI"...
Forma u kojoj je radjena "serija" (extreme low budzet) postavlja i normalno pitanje: Kome ce se ona "prodavati" i da li je uopste radjena "za prodaju"? Odgovor je jasan... Nesto slicno vazi i za "NIKAD-IZVINI" kao i "NE MOZE DA SKODI" iako je "MILE" najskuplji medju njima."Popularnost" Mileta (ili nepopularnost) ce uciniti ono sto vec sad cini od TV B92; a to ce se jos vise odraziti na njen reklamni prostor... SERIJA se svakako ne bi SLOBODNO prikazivala od strane B92 i na netu da nije radjena sa "free" namerom ;)
Reklama bato!

Sa trece strane, tesko da ce nekoga LQ Avi/Rm/Wma fajl toliko "ostetiti" :) Cak sta vishe, pravi "stranci" bi nas jos i eventualno malo bolje "razumeli" gledanjem iste... (jos kad bi imalo titla :) )

Anyway, da sad ne bi smo bockali mecki u oci (ko je u pravu a ko ne) za sada samo jos jedan 'Mile Highlight' segment. (40 sec)

P.S.
Samo jos Drapin da "svrati" i stavi tacku na ovi' thread :D
Cek bre .. jes'il ti producent serije ili sta!?!? Uostalom sta je koga briga da lice je oni prodavati ili ne, kome je namenjena ili nije i slicna lamentiranja. B92 je jednostavno VLASNIK serije i tu nema mnogo diskusije, kao i svako autorsko delo potpada pod svim poznat zakon. Sticajem okolnosti mi je poznato da ljudi sa B92 prate ovaj forum pa bih voleo da cujem i njihov komentar ! :d

Nisam siguran, ali odredjeni segmenti iz nekog TV programa ili filmskog materijala mogu nesmetano da se emituju i da takvo emitovanje ne podleze zakonskim sankcijama. Nisam siguran kolika duzina tih segmenata sme biti, ali mi se cini da je tako nesto moguce...

Ovo je cool, sad sam skinuo i odusevio se...
Da nemas mozda neku reklamu Coca Cole ili Nike-a, ako imas javi se na PM pa da mi mozda to narezes jer bi mnogo voleo to da imam...

delimir je napisao(la):
Nisam siguran, ali odredjeni segmenti iz nekog TV programa ili filmskog materijala mogu nesmetano da se emituju i da takvo emitovanje ne podleze zakonskim sankcijama. Nisam siguran kolika duzina tih segmenata sme biti, ali mi se cini da je tako nesto moguce...
... u pravu si s time sto je obavezno navodjenje filma, autora, emisije i sl. zamisljeno diviksovanje Mileta u celini ili u "komadima" bi bilo piraterija.

A shta ti mislish da ti to zakachish negde sa passom pa da samo onaj ko te cimne na PM (i naravno dobije pass) moze da skine :d!

E andjelkoyu, da nisi raspolozen i za neko hardovanje? Imam gomilu muzike, 50ak filmova na HDDu (novijih) i stotinak sellected na diskovima! Tu je i neki software and so on and so on...Ajd ako mozesh baci PM!

...
Sticajem okolnosti mi je poznato da ljudi sa B92 prate ovaj forum pa bih voleo da cujem i njihov komentar ! :d
A sticajem okolnosti i ljudi sa Bencha prate B92 forum i aktivni su uchesnici na istom (sto je i najvaznije) :d

Ajsde samo reklamu za koko kolu kad ona riba igra .,,

Eh, toliko postova a treba svima odgovoriti...

Delimir je napisao(la):
Ah, mozda delovi prenosa poput skupshtine, dnevnika RTS-1 itd... :d
i eventualno (uz obaveznu saglasnost) nekih emisija, serija itd...

Genghis Khan je napisao(la):
A shta ti mislish da ti to zakachish negde sa passom pa da samo onaj ko te cimne na PM (i naravno dobije pass) moze da skine!
E, sad, ako se ovo odnosilo na mene: Vidish, mogli bi da uvedemo 041 servis i otvorimo konto rachun u Telekomu za direktno prosledjivanje na rachun za uplatu internet sati kojih nikada dosta :mrgreen:
Salim se, naravno... ako sam sluchajno pogreshno razumeo na koga se koment odnosi, ja se izvinjavam...

Neo_Matrix je napisao(la):
... reklame ...
Nemojmo sad u jos veci offtopic ;)
Nemam reklame; dovoljno ih ima :d a od te Coca-Cola reklame mi je posebno muka... :beat:

Slazem se sa Martijem... (generalno) ali ovo je ipak specifichan sluchaj, (sto kaze Delimir i RamOne) jer ovo mu dodje ko neko obavezno gradivo :d
A mi smo, kako god okrenes, "teshki" kod bilo kakvog oblika placanja :D

Pa dobro bas ako neces ja te nmogu naterati...

...

A sticajem okolnosti i ljudi sa Bencha prate B92 forum i aktivni su uchesnici na istom (sto je i najvaznije) :d

Ček ček....Ako imaš neke veze sa B92 forumom da te banujem odmah :) Naravno šalim se...

Sa B92 foruma sam banovan posle par sasvim normalnih poruka koje se očigledno u političkom ili ne znam kom smislu nisu svidele ne znam ni kome. Em su me drugi izvređali em sam ja banovan?! Sve koji su čitali bilo koji forum gde ja učestvujem znaju vrlo dobro da nikad nisam koristio uvrede, psovke i da sam uvek pokušavao da iznesem svoje mišljnje na što kulturniji način. Inače to je jedini forum na kome sam doživeo da me banuju, što je najgore bez ikakvog povoda i bez ikakvog objašnjenja. No to ide nijma njima na čast.

Stevs je napisao(la):
...
Ček ček....Ako imaš neke veze sa B92 forumom da te banujem odmah :) Naravno šalim se...
Ne. Na forumu sam samo chlan (relativno mladji) i nishta vishe od toga.
Ali sam stekao neki "uticaj" jer sam izdejstvovao neke stvari (ne bih da otkrivam koje...) niti svoj nick na istom jer zaista nije od znachaja.
Postoji thread za vracanje banovanih chlanova ali koliko vidim nema uspeha... :(
U politicku (i vecinu ostalih) sobu ne_ulazim a ni slucajno_zalazim :D

B92 forum je O_D_A_V_N_O prestao da bude civilizovan forum, ako jace i snaznije pljunes po svemu sto iole vuce na srpsko, onda si "gradjanski, tolerantan i proevropski nastrojen"... ali da ne sirim temu... :(

B92 forum je O_D_A_V_N_O prestao da bude civilizovan forum
Ima svega :)
Ok, to je kultura posetilaca foruma a ne RTV B92 ;)

Ovako, realmedia fajlovi su gotovi, imam prvih 5 epizoda (12-22 MB zavisno od trajanja; sve zajedno 87 MB) pa ko hoce da mu bacim na email :d
Eto :D

A sta je na tim fajlovima ? Nemogu da nadjem, otego se topic... :)

...
Ima svega :)
Ok, to je kultura posetilaca foruma a ne RTV B92 ;)
Ovako, realmedia fajlovi su gotovi, imam prvih 5 epizoda (12-22 MB zavisno od trajanja; sve zajedno 87 MB) pa ko hoce da mu bacim na email :d
Eto :D

A jel bi mogao da mi narezesh to na CD ili da se hardujemo? Ipak mi je 80ak Mb mnogo za mail josh uvek :(

...
Evo hocu ja, ali mislim da mailbox ne moze toliko da primi... mozesh negde da okachish?

Misha je napisao(la):
...
Evo hocu ja, ali mislim da mailbox ne moze toliko da primi... mozesh negde da okachish?

Alo, stranci :D , ovo je jasno bila sala... naravno da cu vam narezati cd, a kako drugacije :idea: ... :arrow:
Real media fajlovi su gotivno uradjeni, pa sam mislio ako neko ima volje, hrabrosti i mogucnosti (i server od bar 20 MB) ... ali tesko ...

Iha, al' si brz u odgovoru :)
Ok, ja sam bio voljan da skidam to, ali moze i na cd-u... hoce biti skoro? :)

kako si skinuo realmedia, i odakle?
Ja bih bas voleo da imam Mileta, a imam i kablovski pa mi download nije problem

People, ovako, ko zeli Mileta (avi 5x140) mora da se iscima do mene po disk. Toliko. ;)
Dakle, email, PM itd... kao sto je i kultura ovog foruma ;)

RealMedia epizodice sam uradio, pre svega, za net ali, posto smo mi jos uvek u tranziciji tesko je pronaci server bilo kakvih a kamoli specificnih kapaciteta (morale bi biti <5 MB sto uopste ne izgleda veselo :) )
Pozdrav :wave;

I da zaokruzimo pricu o Miletu:
Samo za Stevsa, RamOne-a i D-KEE-ja... (vidi, pa sve moderatori ;P )

(Molim vas da cim downloadujete fajl, obrisete ovaj post i pustite da thread utihne u zaborav kako ne bismo bockali druge kako je ovo "dozvoljeni" off-topic a nesto drugo ne. Hvala)
(P.S. zbog udruznja za zastitu zivotinja !!!)

Prochitao sam ceo thread na B92 forumu o miletu i jednostavno ne mogu da verujem....ono su ili marsovci, ili nisu u ovoj zemlji odavno...napljuvashe ga najgore, i koliko sam provalio, svi su seriju shvatili kao RTS, reklamu za aktuelnu vlast...i sve vreme se smeju nekoj devojchici od 13 godina kojoj se serija svidela :) ajmo tamo da ih razbucamo :)

@andjelko : jel snimash ti to ? :)

driver je napisao(la):
Prochitao sam ceo thread na B92 forumu o miletu i jednostavno ne mogu da verujem....ono su ili marsovci, ili nisu u ovoj zemlji odavno...napljuvashe ga najgore, i koliko sam provalio, svi su seriju shvatili kao RTS, reklamu za aktuelnu vlast...i sve vreme se smeju nekoj devojchici od 13 godina kojoj se serija svidela :) ajmo tamo da ih razbucamo :)

Da, vrlo je "interesantan" tamosnji forum: Bench vs B92 Forum kao nebo i zemlja... ali bolje da ih ne diramo (posle i oni dodju ovde pa naprave isto tako s**** :d )

@andjelko : jel snimash ti to ? :)
Aha :D
E ljudi, moram da brishm ovaj fajl, ko je skinuo - skinuo je, treba da kacim druge stvari ,)

@andjelkoyu

Deder mi kazi andjelkoyu koja je extenzija fajla koji si stavio za dl? Ja skinuo fajl, ali nisam obratio paznju na njega odmah te sada nemam ext. ctp; :?

Hvala unapred!

Nazad
Vrh Dno