Šta je novo?

Reklame bato!

Aponen je napisao(la):
Deder mi kazi andjelkoyu koja je extenzija fajla koji si stavio za dl? Ja skinuo fajl, ali nisam obratio paznju na njega odmah te sada nemam ext. ctp; :?
Hvala unapred!
Pa, arhiva je (bila) *.rar (WinRAR 3.0+) a fajl je *.rm (Edit 1: RealMedia Player 2.0 Gold http://forms.real.com/real/realone/realone.html?type=eva&rppr=rnwk&src=073103freeplayer ili preko posebnih plug-ina (search po forumu)). Segment je bio poprilichne duzine (~70-80 sec) i u cilju zadrzavanja kvaliteta moralo je da ide u taj "ozloglaseni" format,.

A sto se tice jadnog malog praseta... ne znam, meni je ta scena pomalo :bljak:

(Edit 2: Izgleda nista od "zamiranja" treda... :d
Ako nekome zaista ne zasmeta, postovacu >Mile Highlights Of The Week< s'vremena na vreme...
cheers

Hvala drugar! Ma za rm, meni sluzi Real media alternative.

@andjelkoyu
da li si snimio sce epizode?

Andjelko, ja cu da sachekam da se sve epizode zavrshe pa cu onda da dolazim do tebe da preuzmem epizode :)

andjelkoyu, zahvaljujem za disk. Slika je iznenađujuće kvalitetna - da li si grebovao sa Asusovom TV kartom koju si propagirao svojevremeno?

VIA je napisao(la):
andjelkoyu, zahvaljujem za disk. Slika je iznenađujuće kvalitetna - da li si grebovao sa Asusovom TV kartom koju si propagirao svojevremeno?
:beat:
(j*****, nisam bash ono mislio ozbiljno, ali cool)
cheers

@Misha
ok .

I ja cu doci ali shim zavrshim sa nekim obavezama.
CU andjelkoyu!

andjelkoyu je napisao(la):
(j*****, nisam bash ono mislio ozbiljno, ali cool)
Ali ja sam te ozbiljno pitao da li je Asus jer razmišljam o pazarenju kartice za jeftino grebovanje.

VIA je napisao(la):
...
Ali ja sam te ozbiljno pitao da li je Asus jer razmišljam o pazarenju kartice za jeftino grebovanje.
OK.Misundarstood :)
Aaa, sta ja znam, nemojmo samo o tim TV tunerima iz pocetka... :mrgreen:
Imas onaj kilometarski thread na 2-oj ~ 3-coj strani u digitalnoj sobi pa procitaj ako te ne mrzi... Inace, nema nista dok ne dodje digitalna TV, jer mene ni ovo vise ne zadovoljava! ;P

Pa dobro jel Asus ili ne? (pitanje je sad :) )
Edit: mrzi me da čitam

andjelkoyu je napisao(la):
...

Ladno ne mogu da pronadjem tu scenu... ako se secas jos nekih detalja opisi da lakse pronadjem ako je imam :confused:
Inache, postoji "pilot" epizoda koja je snimljena posebno (probno) i premijerno je emitovana u novogodisnjem programu B92 2001>2002 (i naravno pre nekih mesec i po kao uvod u novih 15-tak epizoda) a koju nemam snimljenu :( Izgleda da je bash ta scena iz "nulte" epizode koju jedino nemam osim ako mi nesto nije slucajno promaklo iz kasnijih epizoda.

To je u epizodi "Praznici".

...da vas objektivno informisem... ne propustite danasnju epizodu ;P

Vrh Dno