dzena
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.07.2008
- Poena
- 320
Dakle, danas sam nabavio neki kuler za CPU iz potpisa, namontiram ja sve lepo, i taman ukljucim racunar, posle 30 sec, jos nije krenuo da POSTuje, lagano mi ispadne kuler, znaci lagano ga nisam dobro zakacio, ne mogu da verujem da mi se desava ovakva stvar, nikad u zivotu mi se nije desilo nista slicno....
Nista, namontiram ja opet ponovo sve, usput proverim CPU, onako od ispod, samo ga izvadim, obicno ima malo dima odispod ako je pregoreo, pogledam , nema...
Povezem sve lepo, ali se ne pali monitor, cuje se CPU kuler i GPU kuler, ali nece da se pali komp, pretpostavljam da je CPU, nema sta drugo, imam jos jednu plocu u rezervi, ali nema svrhe da je isprobavam, zar ne?
Kakav sam ja konj!:wall:
Nista, namontiram ja opet ponovo sve, usput proverim CPU, onako od ispod, samo ga izvadim, obicno ima malo dima odispod ako je pregoreo, pogledam , nema...
Povezem sve lepo, ali se ne pali monitor, cuje se CPU kuler i GPU kuler, ali nece da se pali komp, pretpostavljam da je CPU, nema sta drugo, imam jos jednu plocu u rezervi, ali nema svrhe da je isprobavam, zar ne?
Kakav sam ja konj!:wall: