Genghis Khan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.03.2001
- Poena
- 680
Trebaju mi vashe preporuke u vezi sa modifikovanjem nekih stranica tako da bi na google.com bile shto bolje rangirane. Shta raditi i biti na shto vishem mestu?
Ako ukucaš "nikolić bojan" u Google ja sam neki treći, četvrti. Dodaj tu i Nick i eto me prvog. A sajt je najobičniji WordPress blog.Genghis Khan je napisao(la):Pitam vas o free reshenjima naravno.
:eyebrows: :wall: :eyebrows: :wall: :wall: :wall:momsab je napisao(la):ili, da budes jedinstven na internetu 😀
ljtruba je napisao(la):malo ste zaboravili na ono najvaznije.
Title, H1, H2....
"Nick" je dobro rekao, treba sto vise sajtova da pokazuje na tebe. Takodje se potrudi da ti se kljucna rec po kojoj zelis da te nadju sto vise pojavljuje na stranici, po mogucnosti boldirano ili CAPS. Zatim, u naslovu stranice (title tag) treba da bude isto ta kljucna rec. I naravno, ne znam koliko na to mozes da utices, ali je dobro i da bude u sastavu URL-a.
Google prvo vrednuje URL, pa onda naslov, pa sadrzaj stranice.
Sto se tice linkova sa drugih sajtova, najbolje je da kao tekst linka bude ta kljucna rec. Recimo, ako hoces da ti sajt bude visoko plasiran za rec "zvaka" onda bi trebalo da drugi ljudi postavljaju linkove tako da kada se klikne na "zvaka" ode na tvoj sajt. 🙂 Sto veci page rank tog drugog sajta, vise ce te google vrednovati.
Takodje sam primetio da google bolje plasira sajtove koji duze postoje.
Ovo je sve za google... ko jos koristi druge pretrazivace. 😀
Ni Google ne zna tačno šta kod njih sve utiče. Meni se dešavalo da mi neki sajt bude prvi na Google, pa da onda potpuno nestane iz listinga, pa se posle mesec dana pojavi na boga pitaj kom mestu, pa skoči na treće mesto, pa onda opet nestane... Probao sam i sa Google SiteMaps. Bezuspešno. Kaže mi da ni jedna strana sajta još uvek nije u njihovoj bazi, a ja prostim upitom na google.com vidim da jeste (ili obratno).ali pored svega ne mogu da se pohvalim nekim uspehom 🙁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari