Cim ti se otvorio Notepad iz Ie-a znaci imas Notepad, a to sto ti se ne otvaraju txt file-ovi verovatno ti nije dodeljen ni jedan program za txt ekstenziju. Mozda gresim, ne znam koliko si iskusan, pa ti mozda pricam prazne price, uglavnom bio sam rad da pomognem.Rage against The mAchine je napisao(la):Jedino sto znam da nece ni jedan fajl txt da se otvori. Mada mozda se nije ni zeznuo Notepad, jer npr normalno radi pri pregledu sourcea iz IE.
ZoNi je napisao(la):ako nije problem, ja bih ti preporucio da Notepad zamenis sa Metapad-om!
The one and only: EmEditorZoNi je napisao(la):ako nije problem, ja bih ti preporucio da Notepad zamenis sa Metapad-om!
vlasta je napisao(la):Jel shareware ili freeware ?
Dodali! 🙂 Izašla verzija 4 (tj. izašla je beta, ali danas treba i finalna)ZoNi je napisao(la):EmEditor nije ista "klasa" kao Notepad ili Metapad (oba su manja od 50kB!), ali i ja mislim da je EmEditor (moj default text editor!) zaista najbolji! (samo jos da mu dodaju tabove :S: )
hm... skinuo i instalirao EmEditor 4.03 Standard, ali ne vidim tabove :wall:jddipqd je napisao(la):Dodali! 🙂 Izašla verzija 4 (tj. izašla je beta, ali danas treba i finalna)
U Pro ima :-devil-:ZoNi je napisao(la):hm... skinuo i instalirao EmEditor 4.03 Standard, ali ne vidim tabove :wall:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari