Šta je novo?

reinstall Notepada

• Začetnik teme Začetnik teme !rabas
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Recimo probaj da ga nadjes na cd-u ili hardu i iskopiras u system32\notepad.exe.
(kod mene je jos u windows direktorijumu i u system32\dllcache)
A ako ga ne nadjes javi se da ti ga posaljem na mail.

kako si uspeo da ga s*ebesh, ako nije tajna? ja sam se namuchio svojevremeno sa instaliranjem one zamene za notepad.exe koja otvara textpad..

Nemam pojma, ako mi verujes. Jedino sto znam da nece ni jedan fajl txt da se otvori. Mada mozda se nije ni zeznuo Notepad, jer npr normalno radi pri pregledu sourcea iz IE. Mozda je nesto drugo, ne znam. ali ako ne uspem sa reinstalacijom, moram nesto drugo pokusati.

Rage against The mAchine je napisao(la):
Jedino sto znam da nece ni jedan fajl txt da se otvori. Mada mozda se nije ni zeznuo Notepad, jer npr normalno radi pri pregledu sourcea iz IE.
Cim ti se otvorio Notepad iz Ie-a znaci imas Notepad, a to sto ti se ne otvaraju txt file-ovi verovatno ti nije dodeljen ni jedan program za txt ekstenziju. Mozda gresim, ne znam koliko si iskusan, pa ti mozda pricam prazne price, uglavnom bio sam rad da pomognem.

Poslednja izmena:
@mixi

nisu samo txt fileovi u pitanju vec je su u pitanju svi fileovi koje otvaram sa notepadom (ini i sl.). jednostavno se nista ne desi kad pokusam da ih otvorim. kad sam pokusao da uradim open with, izabrao sam notepad, ali nece da ga ubaci u listu. ne znam sta mu je. ali sve jedno cu instalirati onaj domaci ja mislim da se zove TextEd. koristio sam ga jedno vreme ali posle nisam. samo da ga nadjem gde je. a onom notepadu cu j***ti mater. 🙂

EmEditor

vlasta je napisao(la):
Jel shareware ili freeware ?

freeware, naravno!

@ jddipqd: EmEditor nije ista "klasa" kao Notepad ili Metapad (oba su manja od 50kB!), ali i ja mislim da je EmEditor (moj default text editor!) zaista najbolji! (samo jos da mu dodaju tabove :S: )

ZoNi je napisao(la):
EmEditor nije ista "klasa" kao Notepad ili Metapad (oba su manja od 50kB!), ali i ja mislim da je EmEditor (moj default text editor!) zaista najbolji! (samo jos da mu dodaju tabove :S: )
Dodali! 🙂 Izašla verzija 4 (tj. izašla je beta, ali danas treba i finalna)

ZoNi je napisao(la):
hm... skinuo i instalirao EmEditor 4.03 Standard, ali ne vidim tabove :wall:
U Pro ima :-devil-:

chekaj, spominjao si da nece da se otvore ekstenzije registrovane na notepad. ako notepad.exe postoji negde u windowsovom direktorijumu, onda samo treba da odesh u Control Panel > Folder Options i dodelish txt, nfo i ini tipove notepadu (znachi kao komandu stavish "notepad %1", bez navodnika)

Nazad
Vrh Dno