Zakon je onako, kako se uzme. Proizvođač je na prvom mestu dužan da ti popravi pokvareni proizvod, a tek ako proizvod ne može biti popravljen, da ti da zamenu, ili vrati pun iznos. Dakle, oni su mogli da ga "poprave" i vrate mi taj moj isti kao refubrished. I da mi ostane još 3-4 meseca garancije. E to je to, s' time da mi nisu dali moj već neki drugi, sa godinu dana grancije. Ne bih se začudio da svi pokvareni iz celog sveta idu na neku istu lokaciju, ukoliko je moguće zamenu im se pokojni sklopovi (a to često nije moguće kod SMD elektronike) te se šalju kao odgovori na reklamacije.
Ako hoćemo zamenu, to "zamena" možemo da tumačimo na različite načine. Valjda je jasno da posle 2-3 godine neki hardver ne može postojati nov a identičan.
Ne možemo od proizvođača očekivati da bespogovorno pokvareni hw menjaju novim identičnim ili cenovno odgovarajućim (a time i jačim), jer će u tom slučaju očas posla raji pasti na pamet kako se na silu kvari elektronika desetak dana pre isteka garantnog roka.
Ja sam ovako zadovoljan. Ovaj refubrished radi već godinu dana. Prošlo je 2.5 god od kupovine onog prvog.
I na kraju, ubeđen sam sa proizvođači imaju uglavnom fer odnos prema kupcima. Problem je češće sa našim uvoznicima, distributerima, dilerima, trgovcima, nakupcima, švercerima, prodavcima, preprodavcima, serviserima, manađerima, biznismenima i ostalim xxxxima koji robu nabavljaju mimo zvaničnih distributivnih kanala, i koji robu namenjenu reklamacijama i servisima prodaju kao "novu". Većina njih zapravo i nema mogućnost da ostvari zvaničnu proizvođačku garanciju (jer, oni i ne nabavljaju robu od proizvođača), već se u slučaju reklamacije oslanjaju na "sopstvene snage".