Šta je novo?

Refresh rate fix(za xp i win 2k) & detonators 40.41?

Bane R

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
03.07.2000
Poena
810
LM, ovo(Refresh rate fix(za xp i win 2k)) ne radi, odnosno odbija da se instalira sa 40.41 driverima, ima li neko rešenje ili alternativni program? Windows je 2000pro...

I Reforce radi sa 40.41...ali, cekaj, kakve veze ima Windows 2000 sa tim ???
Refresh rate problem postoji samo u XP-u (odnosno postojao, delimicno je resen sa SP1 - barem za d3d)

kako bre win2000? pa i on ima isti problem

E vi ljudi mi niste jasni!!!! Postavicu link na glavnoj stranici benchmarka!!! POSTOJI PROGRAMCIC - JEDAN OBICAN EXE, KOJI SE NI NE INSTALIRA, ZOVE SE RE-FORCE I MOZE DA RADI SA SVIM GRAFICKIM KARTICAMA I SVIM VERZIJAMA DRAJVERA!!! NIKADA necete imati problema sa refresh rateom kada jednom, posle instalacije, namestite zeljene vrednosti. Imam i 1.1, a koristim 1.0 jer i on radi...

Niste mi jasni ... majke mi...

byMaX je napisao(la):
E vi ljudi mi niste jasni!!!! Postavicu link na glavnoj stranici benchmarka!!! POSTOJI PROGRAMCIC - JEDAN OBICAN EXE, KOJI SE NI NE INSTALIRA, ZOVE SE RE-FORCE I MOZE DA RADI SA SVIM GRAFICKIM KARTICAMA I SVIM VERZIJAMA DRAJVERA!!! NIKADA necete imati problema sa refresh rateom kada jednom, posle instalacije, namestite zeljene vrednosti. Imam i 1.1, a koristim 1.0 jer i on radi...

Nisam znao za taj program, odnosno exe fajl, keve mi :)...
Izvinjavam se što sam vas iznervirao vaše veličanstvo :D...

byMaX je napisao(la):

Jel moze link ili na mail ?

byMaX je napisao(la):

Pa mogao bi da das neki link, vidis da niko za to ne zna...

Ma moje velicanstvo ... nisam "ljut " na vas , nego po netu frka,... refresh rate fix ovo, refresh rate fix ono, te drajveri ne podrzavaju te... ne mogu da instaliram 40.41 i takve gluposti.. Evo reforce resio taj problem jednom za svagda...

Ljudi pa ....

imali ste taj program kod mene na sajtu vec davno, i jos uvek je tamo

"Reforce"

Za Win2000 takav program postoji odavno, ako nekome treba neka se javi na mail.Radi slicno kao RRF, ali radi sa svim drajverima i karticama, jedino ne radi na XP-u.

Vrh Dno