Nisam znao za taj program, odnosno exe fajl, keve mibyMaX je napisao(la):E vi ljudi mi niste jasni!!!! Postavicu link na glavnoj stranici benchmarka!!! POSTOJI PROGRAMCIC - JEDAN OBICAN EXE, KOJI SE NI NE INSTALIRA, ZOVE SE RE-FORCE I MOZE DA RADI SA SVIM GRAFICKIM KARTICAMA I SVIM VERZIJAMA DRAJVERA!!! NIKADA necete imati problema sa refresh rateom kada jednom, posle instalacije, namestite zeljene vrednosti. Imam i 1.1, a koristim 1.0 jer i on radi...
Niste mi jasni ... majke mi...
byMaX je napisao(la):E vi ljudi mi niste jasni!!!! Postavicu link na glavnoj stranici benchmarka!!! POSTOJI PROGRAMCIC - JEDAN OBICAN EXE, KOJI SE NI NE INSTALIRA, ZOVE SE RE-FORCE I MOZE DA RADI SA SVIM GRAFICKIM KARTICAMA I SVIM VERZIJAMA DRAJVERA!!! NIKADA necete imati problema sa refresh rateom kada jednom, posle instalacije, namestite zeljene vrednosti. Imam i 1.1, a koristim 1.0 jer i on radi...
byMaX je napisao(la):E vi ljudi mi niste jasni!!!! Postavicu link na glavnoj stranici benchmarka!!! POSTOJI PROGRAMCIC - JEDAN OBICAN EXE, KOJI SE NI NE INSTALIRA, ZOVE SE RE-FORCE I MOZE DA RADI SA SVIM GRAFICKIM KARTICAMA I SVIM VERZIJAMA DRAJVERA!!! NIKADA necete imati problema sa refresh rateom kada jednom, posle instalacije, namestite zeljene vrednosti. Imam i 1.1, a koristim 1.0 jer i on radi...
Jes valabyMaX je napisao(la):Evo reforce resio taj problem jednom za svagda...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari