Da je refresh rate nebitan moze reci samo neko ko nikada nije koristio 90+ Hz monitor/telefon. Ja sam prelaskom sa 60Hz monitora na 75Hz primetio drasticnu razliku, koristio sam i na 144Hz, to je druga prica skroz.Tako sam i ja mislio, dok nisam prvi put uzeo ortakov op7 pro u ruke....90hz/120hz mi je istog momenta postalo najvazniji aspekat telefona.
Dobro, to je naravno licna prederencija.
OnePlus će biti kod operatera u Srbiji, ima garanciju, ima servis, isto i u celoj EU.
Nalazi se kod svih operatera u SWE.
Sa druge strane za Xiaomi niko nije čuo, Xiaomi Sverige obajavi na tviteru neku vest i dobije 3-4 lajka.
OnePlus I Xiaomi nisu za poređenje.
Xiaomi je interesantan u cenovnoj kategoriji do 400€, a i tu je dobio opasnu konkurenciju od iste firme kojoj pripada OnePlus (realme 6 i realme 6 pro).
^^ Pa OP ima mrezu operatera i servisa u USA, koliko znam (uzeo USA za primer). Sigurno im je to trziste bitnije nego nase?
^Ako gledamo nase trziste, sve vise i vise Xiaomi telefona vidjam na ulici (budzet varijante, mada vidjao i Mi seriju).
Dok OnePlus vrlo retkoo.
A i globalno mislim da su ljudi vise culi za Xiaomj nego za Oneplus?
I mene zanima sta ce i kako biti na trzistu telefona, ako se ovako nastavi haos...
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
OnePlus će biti kod operatera u Srbiji, ima garanciju, ima servis, isto i u celoj EU.
Sa druge strane za Xiaomi niko nije čuo, Xiaomi Sverige obajavi na tviteru neku vest i dobije 3-4 lajka.
Xiaomi je interesantan u cenovnoj kategoriji do 400€, a i tu je dobio opasnu konkurenciju od iste firme kojoj pripada OnePlus (realme 6 i realme 6 pro).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari