Šta je novo?

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad

ah kakvih fenomenalnih partija je bilo sinoc :D odusevio sam se, a pikam kao obican prasinar aka rifleman

mada par puta mi se desila situacija da sa 20 m pucam na flejmtrovera i ne ubijam ga ni iz drugog puta

a imao sam i jedan masakr kada sam maznuo amerima browning i branio neko brdasce na iwo jimi do posledjeg metka, steta sto smo izgubili komandir izvrsio harakiri prevremena :d

vrlo moguce, provericu kada dodjem veceras kuci :)

da se razumemo nisam nikakav master u skillu ali sam covek od zadatka i ginucu dok mi ne kazu dosta je hehe

U čemu je štos da je igra trazila 9GB a sada odjednom sama pojela jos "nekoliko" GB tako da mi C ostavi na 35MB ??

Izbrisao sam je te pokrenuo ponovo instal kad trazi 18GB:

cd15971a469f0278253c0b391feda14f.jpg

Steam kompresija, naknadno se raspakuje posle download-a, a još rezerviše prostora za budući update verovatno...

Nazalost za sada je RS Beta odvojen od RO2 final, i ali nosi u sebi buduci RO2 koji ce biti jedan exe za obe igre.... Zato je download full velicine.

E sad, u svakom slucaju, bolje prebaci install na neku drugu particiju. (osim ako zelis na C: jer ti je tamo SSD)

Beta svaki drugi treci dan ima patch (koji je oko 900mb-2gb) ali ne povecava osnovnu potrebu za prostorom, vec radi overwrite postojecih fajlova)

Da, vidjet cu da prebacim na drugi disk ovo.

Jos nesto, imam problema sa FPS padovima i na najnizim detaljima. Igra izgleda lose ali FPS padovi se manifestuju kao lag pa trzucka u trenutcima. Takodjer sam primjetio da je ping u igri duplo vec od onoga na listi servera. Ako je pored servera ping 50, kada udjem na taj server meni bude oko 100.

Ima li neko slican prob ?

Razocaran sam pomalo kvalitetom grafike. U originalnom RO2 modeli oruzja i igraca su neuporedivo bolje i detaljnije uradjeni. Mape su takodje bolje u RO2, u grafickom smislu, ali su dobro dizajnirane. Jedino je bolje uradjen dim, a i ubacili su "lens flare" efekte.

Razocaran sam pomalo kvalitetom grafike. U originalnom RO2 modeli oruzja i igraca su neuporedivo bolje i detaljnije uradjeni. Mape su takodje bolje u RO2, u grafickom smislu, ali su dobro dizajnirane. Jedino je bolje uradjen dim, a i ubacili su "lens flare" efekte.

Oružje i meni lepše/prirodnije izgleda u vanili ali grafički, mape su daleko lepše u RS-u tu reči nema. Sam design mi se ne sviđa (u pogledu gameplaya) ali grafički je sve lepše...

Ponovo skida 17GB!? Meni ovo uopste nije jasno... Sad imam instaliranu obicnu verziju RO2 od 16GB, pa Rising Storm od 17GB i sad novi Rising Storm od 17GB?!? :crash:

Vidim da je igra zvanicno izasla, samo mi nije jasno: u steam-u mi vise nema originalnog RO2 i beta Rising Storm a zauzimaju mi prostor na HDD. E sad, kada bih izbrisao rucno iz foldera predjasnje sve verzije, da li cu izgubiti svaki lvl i achievement iz originalnog RO2?

Poslednja izmena:
Sta da uradim da to sacuvam - da prenesem u ovaj novi Red Orchestra 2 sto se skida?

Opet da ponovimo, imas i ti rising storm, samo sto si limitiran kao rifleman.
Recimo ja sam nas server podesio u mixed varijanti, ide mapa iz Ro2, pa mapa iz RS.. Meni i ortacima vise odgovara RO2 nego RS, i uvek ce biti servera za osnovnh igru...

Ljudi ja uzeo danas posle podne da igram Rising Storm kad ono samo jedan server pun, a ovi ostali potpuno prazni, jel to uvek tako?

Imam problem sa ovom igrom online,u toku igre koci seca ne mogu normalno da igram,dok singleplayer radi extra...

Bf3 igram na hight bez problema
AMD 960t x4 3.00 GHz
8gb rama
i ATI 6870

Ako su u pitanju mini stutter-i, onda problem može da bude i do zvučne karte, bar je nekima to pravilo probleme...

Nisam siguran, mislim da na oficijelnom forumu imaš dosta tema vezanih za sličan problem.

Vrh Dno