Šta je novo?

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad

vala je to vrlo diskriminisuci shot za oba aktera ... :d

pa bre zar iza tenka ? to sveto mesto! :p

sta ti je rat > s`jedne strane cuvas dupe od neprijateljskih metaka i projektila , a sa druge od svojih "bajonetdzija" :d

Kazes mu cuvaj mi ledja i pazi levu stranu ali je njemu nesto drugo u glavi nakon dugih i hladnih noci na frontu :D

sta ce covek , pao u iskusenje a ti stvarno jadan i naivan onako guz u facu :butt: :shock:

Nakon hladnih i dugih noći na Mamayev Kurganu naprosto više nisam bio isti :d

Ko hoce guest pass za 3 dana neka mi se javi na inbox. :wave:

Nista strasno, ja sam ih nasadio trojicu odjednom.:D Previse n00bara igra, narocito ih je bilo onaj free vikend, tako da se svasta desava.

mislim da bi zmaya i djoleta mnogo zanimalo o kojem se zbunu radi... mislim sad kada im je mesto iza tenka kompromitovano :d

jaooo , pocinjem da smaram sam sebe sa ovim :)

Ne mogah da editujem post. Vidio sam kasno da si izbockao onu dvojicu sa chata... Kako su se steknuli u isti zbun, hahahaa...

Red Orchestra 2: Rising Storm - 4 Exclusive Multiplayer Maps

Odlično izgleda. Jedva čekam da ovo zaigram.

ali onaj banzai grupnjak , kao horda zombija... vredece da se igra samo zbog toga , ostale novine necu ni da spominjem :d

Jel igra jos ko ovu igru? Pazario sam je dok je na popustu ispod 5e pa reko da probam.

Igra se, igra se...

Do kraja vikenda je besplatna, pa ko hoće a nije znao, može da proba... a i mene zanima igra li iko, valja li inače ičemu?

Meni se skida trenutno pa cu je igrati... Cini mi se kao sasvim solidna pucacina ww2 tipa i prilicno je realna...

Imam 300+ sati ingame, jedini kvalitetan FPS trenutno. Treba znati da nije klasican arkadni Fps, Vec fini balans izmedju arkade i sim-a. Dakle igra se polako i oprezno Bez Ramboinga.

Igrao sam RO2 jos kada je izasla. Ali morao sam da prestanem zbog crashovanja/bugova/losih perfomansi.

Zanima me kakva je situacija po tom pitanju sada? Jel su patchevi sredili situaciju?

Inace, sto se tice pitanja da li valja... meni je cak i pored svih bugova igra bila odlicna. Kao sto je zuloom napisao, odlican balans izmedju arkade i sim-a. Po meni jedan od FPS-ova sa najboljom atmosferom.

imamo mi ovde jednog ramba koji kaci klipove po yt sa sve exyu pankericom kao ost :d

daj link :D

Jel igra neko jos od nasih ovde RO2? Razmisljam da je ponovo instaliram, prvi put posle launcha igre. Launch mi je bio potpuno pokvario utisak o igri... uzasne perfomanse, bagovi na sve strane... da li je sada situacija bolja?

Tesko da ces naci bug-ove, igra je sredjena odavno... 2-3 meseca posle launcha je skoro sve ispeglano.

Nazad
Vrh Dno