Šta je novo?

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad

Igrao sam sinoc malo. Iskreno, nisam primetio neke promene po pitanju performansi. Imam problem koji mi se desava samo sa Ro2. Kada pokrenem ovaj killing simulator, hdd mi radi prekovremeno. Drljanje pri ucitavanju, pri igranju i izlasku iz igre je nesnosno. Bas sam sa Saintom pre neko vece igrao Red October factory, tj pokusavao da igram ali nisam nikako mogao od silnog stucanja. Otisao sam posle na neki server na Fallen Fighters i igra je tekla znatno gladje ali je opet bilo stucanja. Otisao sam sinoc naa neki server i opet drljanje i drljanje. Igrao sam malo Grain Elevator. Dodali su treci spawn na 4. spratu koji se pojavi kada svabe uzmu Conveyer Tower i to je to. Inace, po pitanju performansi nisam osetio nikakvu promenu (a ko da sam je i mogao osetiti dok mi igra stuca zbog harda). Doduse meni je prilicno glatko teklo i ranije.
E da! Server browser mi vise ne izbacuje listu servera. :( Moram da vidim sta treba odraditi. Secam se da sam imao isti problem sa Ro1.

ja sam ocekivao mapu ili dve, ne znam ni sam zasto

a u stvari tesko da sam i pipnuo ro2 od kako je bf3 izasao

kakvo je to pogadjanje u piksele sa 200 m ?!? wtf ?

pri tom ne mislim na to kao negativnu stvar jer ne volim takav stil igranja, nego stvarno wtf bre slem pogoditi sa 200m, ili u glavu u pokretu sa 154 m... to bas nisam vidjao ili sam zaboravio ;)

Pazi ovo sam snimio u tom jednom proboju sa spawna br 2 do gotovo samog poslednjeg cap zone-a... Dok su moji navirali po nasoj strani u cap zone-u, ja sam realno bio van cap zone ali sam zato sa flanka cistio sredinu i sve po dijagonali.

Ti shotovi kao sto sam snimio, realno su meni uobicajeni, necu da ispadne kako preterujem ono "hval'te me usta moja" ali sam definitivno dosegao visok nivo preciznosti i awareness-a u ovoj igri...

Evo bas sam sinoc odigrao jedan grain elevator, i sad posto ima spawn na spratovima posle path-a, uleteo sam na 4ti i 5ti sprat kad smo izgubili conveyor tower, i napravio masakr nad onima koji su pretrcavali od same kapije prema toweru... dosta vezanih shotova na cim, na prvu u nekoliko "zig zag" neprijatelja

cim iskompresujem, okacicu ovde..

Btw, luckiest shot do sada sto sam imao je bio sa boltom na 227 metara..

Me gusta :d

Zavidim svima vama koji igrate Arme, R.O itd pa sve do bc2 i bf3..

Ja sam ogranicen na battlefield4free :d

izvini ali ti si jedan od tih koji se ustekaju i igraju igraju igraju :) mislim super je to pogadjati te pixela na taj nacin ali ro2 je zapravo i poceo da smara kada ima previse igraca kao sto si ti (bar po ovom prezentovanom) koji jure piksele preko pola mape ... mislim npr nikada nisam u grain el. popeo se gore da gadjam neprijatelja koji pretrcava, jer mi jednostavno to nije zabavno...

Ma ovo se Saint pokazuje samo :) Verovatno je igrao sam pa se smorio. Kada igramo zajedno uvek je na prvoj liniji fronta ;)

Pazi, sto se tice grain elevatora, igrao sam u timu koji je imao kolektivni daunov sindrom, a nakon sto sam sam samcat kod kapije 2x prevukao A objektivu u nase ruke, i potom izgubili ponovo, iskoristio sam ono sto igra pruza posle patch-a, a to je spawn br3 na spratovima.
Tako da umesto da trcim sa kraja mape u prizemlje rizikujuci da me ubiju na spawnu, ja sam njih presekao na prilazu.

A sa druge strane, uvek sam u prvim redovima odbrane odnosno napada, tupim bajonet na nemackim rebrima.

Instalirah igru.. sta da kazem, konacno ono sto sam vec duze vremena trazio :)
Samo necu stici da igram danas a ni sutra..a isprimao sam se, cak mi i onaj trening uopste nije bio dosadan :) Dok vi igrate mp ja cu da gulim sp :d Ali dobro, posle ovih brainless codova itd konacno jedna prava war igra.
Samo je zahtevna u pm, neopravdano cini mi se, jesam napucao sve do kraja i imam mozda 45-50 fps prosek ali uz padove na 30 kada je opasno po glavu :D a igra i ne izgleda nista specijalno.. ali to nije bitno, jedino sto me smara sto ima dosta grafickih bagova, nestaju teksture objekata, predmeta cak i delovi pejzaza..

^ si instalirao updateove? Doosta popravljaju stvari. :)

Sve sam instalirao, ima ih 3 ja mislim..

izvini ali ti si jedan od tih koji se ustekaju i igraju igraju igraju :) mislim super je to pogadjati te pixela na taj nacin ali ro2 je zapravo i poceo da smara kada ima previse igraca kao sto si ti (bar po ovom prezentovanom) koji jure piksele preko pola mape ... mislim npr nikada nisam u grain el. popeo se gore da gadjam neprijatelja koji pretrcava, jer mi jednostavno to nije zabavno...

Moram te opovrgnuti. Imam sa Saintom oko 60 sati igranja i veruj mi da je to covek koga zelis da imas pored sebe a ne protiv sebe. Ne pricam zbog pixel huntinga vec zbog battle awareness-a koji nam je mnogo puta pomogao da preokrenemo partiju. Doduse pored toga sto voli protivnike da nabada na bajonet, voli ponekad i svoje ali o tome neki drugi put :p

Instalirah igru.. sta da kazem, konacno ono sto sam vec duze vremena trazio :)
Samo necu stici da igram danas a ni sutra..a isprimao sam se, cak mi i onaj trening uopste nije bio dosadan :) Dok vi igrate mp ja cu da gulim sp :d Ali dobro, posle ovih brainless codova itd konacno jedna prava war igra.
Samo je zahtevna u pm, neopravdano cini mi se, jesam napucao sve do kraja i imam mozda 45-50 fps prosek ali uz padove na 30 kada je opasno po glavu :D a igra i ne izgleda nista specijalno.. ali to nije bitno, jedino sto me smara sto ima dosta grafickih bagova, nestaju teksture objekata, predmeta cak i delovi pejzaza..

Hmmm, imamo isti proc, ja imam manje memorije i grafike nam se razlikuju donekle ali manje vise to je to a meni radi kako treba? Btw, dobro dosao u klub :)

Pa radi i meni ok :D 50 fps prosek nije za bacanje, nego samo kazem da je igra prezahtevna u odnosu na to kako izgleda ali nema veze. Sve sam napucao do kraja, sve ultra pa nije ni cudo sto nije 60+ fps prosek. Bitno je da je totalna suprotnost cod jurnjavi bez mozga :d
Hvala ali nisam bas usao u klub, nista od mp za mene :d

15 Eur i nije neka ogromna cifra zbog koje bi se odrekao MP-a, ako ti se vec svidja...

a poenta igre je mp. taj single koga sam ja pregazio da bih naucio mape i kontrole i cake nije nista u poredjenju sa nekom mp partijom 16 na 16 gde igras i komuniciras sa svojim uvezbanim timom :)

Instaliraj vise taj BF2 pa ćeš videti :D

Ima li vesti o izlasku ona dva najavljena moda?

Mislis tri moda? :) Peku se, prvi ce na leto verovatno...

@saintovo pokazivanje

pa ok, nego snimci zaista deluju... ono .. staticno :D zato sam i rekao da po onom prikazanom deluje kao nesto zbog cega RO2 umori

Gledaj, kad igraš kao defender, bitno je da pokrivaš teritoriju koju atakeri treba da zauzmu. Tu je svako kampovanje opravdano. E sad ako se kempaš van svakog smisla, negde pozadi to je već klasičan kamp.
U ovj grain elevator partiji, Saint je pokrivao prilaz do gradilišta i tower-a koji je drugi cap point što je odlično i korisno. Još dva čoveka na ground levelu da dočekaju ove koji ipak uspeju da se probiju i rešena partija...
***, RO je takva igra, nekog umori, neko je voli.

Poslednja izmena:
Kupio i ja RO2 pre neki dan, cim sa ga skinuo sa neta odmah se pridruzio saintu bez treninga i zagrevanja, prvu partiju sam vise pobio nasih crvenih nego svaba :D . Sledeca partija grain elevator, kaze on ajmo gore da branimo prilaz nakon sto dobijemo spawn u toj zgradi sa vise spratova, radio sam isto sto i on u onom klipu samo sa mnogo manje killova i dobijem kick, kaze admin da sam spawn killer :)

Hehe... ni kriv ni duzan. Meni se nikad nije desilo da me neko kikuje... Pocinuo sam sto se toga tice u ovoj igri, nema razmazene djecurlije sa siframa i kikovanja kako se kome cefne. ;)

...kaze admin da sam spawn killer :)

To mi nikad nije bilo jasno. Ako je toliko necasno ubijati ljude na spawn-u zasto nisu uradili , oh I don`t know , neunistivost prvih par sekundi :p

Ma kakav spawn kill, njihov spawn mi je nedostupan, problem je sto oni moraju da pretrce cistinu da bi dosli do objektiva koji mi cuvamo a sa poslednjeg sprata imas odlicnu preglednost na to pretrcavanje, pa i bot bi se setio da baci smoke pa onda krene.

Nazad
Vrh Dno