Šta je novo?

Red Alert 3 - oficijelna tema

Bah, iako se obicno ne slazem sa Filipenkom, ovaj put je verovatno u pravu. EA, na stranu sto cedi suvu drenovinu iz zaostavstine Westwooda, skoro nista ne unosi novo, zanimljivo u C&C franshizu. Prefarbani C&C3 ce ovo biti u najboljem slucaju...

a sta drugo ocekivati? prefarban je bio i doom3 i quake 4 i 99% nastavaka ... zato i jesu nastavci... da izmishljaju novu rupu na saksiji sigurno bi krenuli sa nekim novim naslovom... to bi bilo najlogichnije... ..

Ja ne razumem - kad iazdje igra slicna prethodnom delu,onda: 'ovo je isto sran*e kao i prvi ceo!' Kad izadje dosta drugacija: 'ovo je sran*e,prvi deo je bio zakon!'
Ne moze vam se ugoditi.

U onom 15-omintnom filmu jasno se vidi da ce biti nekih inovacija,barem toliko da nece moci da se kaze da je ovo prefarbani C&C3.

ma nebitno, bice vruca jesen sa RTSom !! konacno!

Ma samo nek' su zenske, bolje nego kada ubacuju nekakve pedere natetovirane! :D

Ovaj skok spidera je tipicna kopija Starcrafta 2.... zvuci su i dalje isti, pathfinding je i dalje ocajan... pravi C&C :)
Jedino sto je ql je prosirivanje taktike na pomorski deo ali sve je manje-vise sudeci po ovom videu isto.

као неко ко обожава ред алерт 2, зажмурићу на све мане које ви спомињете да би ова игра могла да има и играћу је са уживањем... ако ми се и некад заглави јединица због лошег патхфиндинга (за сво ово време НИКАД ми се то није десило у ра2), наставићу даље, у крањем случају направићу нову јединицу није скупа :)

header-bg.jpg
Meni se ovaj "nacrtani" fazon mnogo dopada. Bila bi mi gotivinija igra da je cela odradjena ovako Warcraftovski.

Poslednja izmena:
Meni takođe ovako deluje EXTRA. Samo da nama RA3 stigne pa da ga igramo na miru :)

дал ће да убаце и battle bear?!

Poslednja izmena:
Client je 755 mb, a update 860 mb...:wall:

Sad sam probao na brzinu i kao veliki fan C&C-a, a posebno Red Alert-a mogu za pocetak da kazem samo DNO DNA :(.

Sada i Rusi imaju Tanju. :D

Ima jedinica koje mnogo podsecaju na one iz Generala.

@ Ivan® & c-p-r
Momci, ajmo to malo detaljnije?

Sad sam probao na brzinu i kao veliki fan C&C-a, a posebno Red Alert-a mogu za pocetak da kazem samo DNO DNA :(.

Steta. Ajde konkretno iskucaj(ako te ne mrzi) sta je dovelo do tog stava. Vec vidim da ce biti dugacak post. :(

Ja vec 2h skidam 1.03 patch. Pre toga sam se pola sata nervirao sa ea account creatorom. Account creator izbacuje GRESKU UKOLIKO se u location odabere Serbia & Montenegro. Na kraju sam stavio Zimbabwe i iz prve se registrovao! :mad: Za ovakav bezobrazluk su zasluzili piratizovanje softvera, a ja licno ni jednu igru od njih vise necu kupiti.

Nadji na netu RA3 unlocker, otvara mogucnost lan/skirmish igranja.

Jedan pogled na to kako je sve dizajnirano, osmisljeno, kakve su boje, jedinice, zvukovi, ma kompletan fazon... Kao neka Fisher-Price verzija igre. Dovoljno mi je sto ne bi mogao da gledam u ovo duze od par minuta, tako da sto se mene tice u igri moze da bude fazona kakvih 'oces, nema sanse da se primim. Necu vise da vam kvarim, ovo ocigledno nije za mene, mada cu mu dati jos koju priliku, ipak je to Red Alert. Kad se malo smirim, mozda napisem nesto sa vise smisla :). Nemojte previse ozbiljno da shvatate ovo sto sam napisao, jer je totalno subjektivno...

Poslednja izmena:
@ Ivan® & c-p-r
Momci, ajmo to malo detaljnije?

Ja nemam sta detaljnije, ona ruska "specijalka" me podseca na Tanju iz RE2 i par jedinica, kao npr. ovi veliki tenkovi koji su i amfibije sa screenshotova na one Kineske tenkove iz Generala. :) To je sve. :)

ammm ne mogu vise da se prijavim, pise mi close... jel ima neka fora ili su stvarno zatvorili? btw ako su zatvorili hoce neko da mi da kljuc ako ga smara :))?

ja sam danas igrao i mogu reći da mi se sviđa. nisam baš nešto preterano igrao RA2, više generalse i tibrium wars/kane-a.
grafika je čak lepa za beta verziju, ali ne treba osuđivati betu jer će konačna igra možda biti puno bolje urađena.
koliko sam video sa mojom konfiguracijom sve na max bez ikakvih problema.

Samo da ne useru balans u MP-u i da WCG ubaci RA3 umesto C&C-a pa da prangijamo. ,)

Poslednja izmena:
Je l' ima neko normalan unlocker za v1.3 koji ne brljavi u meniju? U skirmishu mogu da igram samo sam sa sobom.

Nazad
Vrh Dno