Šta je novo?

Realme C 55

Dacha74

Poštovan
Učlanjen(a)
09.12.2015
Poena
60
Ima li neko ovaj telefon i kakva su mu iskustva sa njim ?

Probao nekoliko puta na kratko, ništa posebno u odnosu na cenu, čak bih rekao i ispod proseka te klase. Sad gledam cene kod nas, nikada za te pare ne bih kupio taj model.

Napiši kojim maks. budžetom raspolažeš, sigurno ćeš dobiti preporuku za neki bolji model, posebno jer sad kreće sezona sniženja, pa je uvek moguće naleteti na neki dobar telefon po ok ceni.

Ima li neko ovaj telefon i kakva su mu iskustva sa njim ?
Kupljen u martu za nesto vise od 16 000 dinara i smatram da je za taj novac bio najbolji izbor. U pakovanju ide punjac od 33W i maskica.

Baterija bez problem izgura dan na 4G, ako se koristi Wifi i znatno duze.

Ekran sasvim dobar, ostar prikaz sa lepim bojama. Mana je sto na maksimalnom osvetljenju boje malo izblede.

Kamera po danu odlicna, nocne slike su upotrebljive i nista vise od toga. Ako se koristi manual mod i stativ, mogu lepe slike da se izvuku. Video snimanje lose sa izuzetno velikim vestackim izostravanjem.

Na zvuk nemam nikakvu zamerku, dovoljno glasan i jasan.

Igrice ne igram, koristim YT, Gmaps, Operu, Instagram, Gmail, Viber i Messenger, i za sve ovo vreme nijednom nije zastucao. Nista zahtevno, ali eto da naglasim.

Jos u aprilu dobio android 14 verziju, mada je baterija bila bolja na 13.

Imamo ovaj model od februara i nije nijednom zatrokirao. Sasvim solidan telefon za taj novac.
Koristi se za drustvene mreze, igrice, slikanje.
Kamera je super po danu, ekran lepo osvetljen i pregledan, fluidan u radu, fabricka folija jos nije ni mrdnula, android 14..
Za neko klasicno koriscenje je za preporuku.

• Like
Reagovanja: ale
Slazem se, ja sam samo rekao da u tom trenutku, za taj novac nije bilo boljeg telefona. Ta Motorola je bila dosta skuplja, sada je besmisleno gledati C55 pored nje.

Imamo ovaj model od februara i nije nijednom zatrokirao. Sasvim solidan telefon za taj novac.
Koristi se za drustvene mreze, igrice, slikanje.
Kamera je super po danu, ekran lepo osvetljen i pregledan, fluidan u radu, fabricka folija jos nije ni mrdnula, android 14..
Za neko klasicno koriscenje je za preporuku.
kako ti radi tik tok je li koci ili normalno ?

@Dacha74 gledanje klipova i skrolovanje rade bez problema. Nismo do sada imali prilike da kacimo klipove, ali verujem da bi i to radilo kako treba.

Stigao Android 15 na C55 🙂

Ovo je druga velika nadogradnja, bravo za Realme 🙂

Poslednja izmena:
Verovatno nikog ne zanima, ali cisto da napisem.
Jos od A13, double tap to wake opcije nije bas dobro radila, sada radi kao sat :)

S obzirom da sam ovaj telefon prosledila tati, videcu sutra da mu update-ujem Andorid i da vidim kako sve funkcionise.

Hvala ti na informaciji @ale 🙂

• Like
Double tap uglavnom radi u centru ekrana.Inace meni veoma pozeljna opcija.

• Like
Vrh Dno