Šta je novo?

Realme 6 GT

Krenuo A15 update za beta program u Indiji

Ima li jos neko problem da mu je ovaj uredjaj konstantno vruc, nije vreo ali je onako topao?

Normalno je to zekazz,jaci SD je unutra meni je isto tako,najbitnije je da nema trottlinga od strane procesora koga nema.

Ma radi izvrsno, bas sam zadovoljan samo mi to malo smeta sto je uvek topao u ruci, oseti se i na ekranu i pozadi, ali ako je svima tako onda je i ovaj moj normalan :D

Gde mogu da nadjem masku za realme gt 6 a da se ne cekaju mesec dana iz kine?

Krenuo A15 update za beta program u Indiji
Meni je juce doleteo A15 (RMX3851_15.00.320 (EX01) , zasad nema nekih velikih promena, osim sto je u meniju po 4 ikone u redu (meni odgovara, navikao sam na takav raspored, a nisam nasao da li moze da se menja), izgled ikona je malo izmenjen, ne koristim ni jedan launcer. Nisam nista ni stigao da proverim, da vidim ima li nekih izmena u kameri i ostalim aplikacijama.
Ima li jos neko problem da mu je ovaj uredjaj konstantno vruc, nije vreo ali je onako topao?
Ne znam kako ga koristis, meni se ponekad blago ugreje kad koristim dosta neta preko kartice, i naravno kad se puni, to je uobicajeno. I da, kad pricam telefonom dugo, a ponekad moram zbog posla, moze da se blago ugreje, ali jedva se oseti.

Čekamo utiske posle nekoliko dana, dok se slegne update. Jesi na beta programu, koji region?

I meni je stigao realme ui 6, ovako vizuelno izgleda malo lepse a nisam stigao ni da vidim sta ima od novih opcija.

Čekamo utiske posle nekoliko dana, dok se slegne update. Jesi na beta programu, koji region?
NIsam na beta, region Srbija (u podesavanjima) ali sam trenutno van Srbije.
Nista kardinalno nisam primetio, telefon je i onako sam po sebi brz i fluidan, baterija drzi standardno, videcu oko sitnica da li ima nekih promena, mada i do obnove nisam stigao da se igram sa njim i probam sve. Meni je sam OS lepsi nego stari, ikone su citljivije, to je najveci napredak koji sam primetio (za nas sa losijim vidom).

Stiglo ažuriranje i meni u međuvremenu. Da, redizajn menija i ikona, neke dodatne opcije za wallpaper i AOD, ne znam da li je kamera unapređena, čini mi se da brže čuva fotografije, mada o tome ništa ne piše u changelogu. Meni kod oznake trenutne verzije realme ui stoji open beta...1000010999.jpg

Ima promena posle azuriranja, kamera mi pri losijem svetlu razmazuje sliku mnogo vise nego pre, nadam se da ce to brzo ispraviti u nekom od sledecih azuriranja. I jedan WiFi modem se nikako ne uklapa sa telefonom, sta god da uradim (modem je stari, dobijen preko operatera, na drugi povezan kao pojacivac se povezuje idealno). U ostalom osim izgleda nisam primetio neke razlike.
Oko 10h SOT, obicno je to YT ili video na Telegramu, sto je sjajno racunajuci da je meni zbog slabijeg vida osvetljenje ekrana na preko 90%.

Stiglo jutros još jedno ažuriranje, samo 110MB, a changelog podugacak, mada se većina stvari odnosi na kozmetičke promene...

Prilozi

• Screenshot_2024-12-16-11-23-48-23.jpg
    Screenshot_2024-12-16-11-23-48-23.jpg
    21 KB · Pregleda: 14
Meni traje baterija po 7-8 sot sa igricama, jedina veca mana telefona mi je seckanje na video snimcima sve ostalo je extra, ne vidim vise smisao u preskupim telefonima kad je sa ovim od 400-450 eura ovako iskustvo.

Stiglo jutros još jedno ažuriranje, samo 110MB, a changelog podugacak, mada se većina stvari odnosi na kozmetičke promene...
I meni je doslo, ali mi se pojavio google lens kao aplikacija :mad:, nisam probao da li mogu da ga obrisem...
Meni traje baterija po 7-8 sot sa igricama, jedina veca mana telefona mi je seckanje na video snimcima sve ostalo je extra, ne vidim vise smisao u preskupim telefonima kad je sa ovim od 400-450 eura ovako iskustvo.
Ja sam sa Realme odusevljen od 2020, uzeo sam X2pro, i dalje je ziv i radi solidno...

Zato sto moze 😁
Salu na stranu, kad sam uzeo telefon, video sam da smanjuje na 60 kada ne bih voleo, pa sam zakljucao 120...

Nisam to primetio, tebi sigurno izvlaci 10h sot-a xD

Poz svima,u planu mi je zamijeniti svoj Poco X4 Pro 5G za Realme GT6 16/512. Obzirom da ne dolazi sa punjačem u kutiji,imam u planu kupiti SuperVOOC 100W od Oneplusa. Zanimaju me iskustva s ovim telefonom? Trajanje baterije,kamera,temperatura,da li je 6000 nita vidljivo u praksi,šta mogu očekivati od punjača od 100W,da li je razlika mala između 100 i 120W? Svaka info je dobro dosla :)

Trajanje baterije imas u dva posta iznad, na 120Hz uvek je oko 7 sati SOT, na auto je 8.5.
NIsam primetio da se greje nesto specijalno, ali ne igram zahtevne igrice.
Ekran je odlican, lepo se vidi u svakom okruzenju.
Kamera je dobra, verovatno ne i najbolja na trzistu, ali sasvim zadovoljavajuca.
Generalno telefon je brz i fluidan. Sto se punjenja tice, sa 65W mozes da ocekujes punu bateriju za 30ak minuta.

Evo nakon par dana korištenja,javljam utiske. Mobitel je fantastičan,sve se brzo otvara,gaming odličan,ne grije se nešto previše,punjenje sa SUPERVOOC punjačem od 100W od 15 do 100 za 15-20 min. Jedino što me je malo razočaralo je screen on time. Ne može preći preko 10 sati. Nadao sam se malo boljem SOT jer je baterija 5500mah,međutim kad uzmemo sve u obzir,možemo mu to oprostiti. Također sam primjetio bag sa bluetoothom,ne znam zbog čega je to tako,ali nekad se počne sam uključivati i isključivati. Kad se to krene dešavat,treba ući u postavke i restartirat wifi i bluetooth postavke. Po meni je mob 10/10

Evo nakon par dana korištenja,javljam utiske. Mobitel je fantastičan,sve se brzo otvara,gaming odličan,ne grije se nešto previše,punjenje sa SUPERVOOC punjačem od 100W od 15 do 100 za 15-20 min. Jedino što me je malo razočaralo je screen on time. Ne može preći preko 10 sati. Nadao sam se malo boljem SOT jer je baterija 5500mah,međutim kad uzmemo sve u obzir,možemo mu to oprostiti. Također sam primjetio bag sa bluetoothom,ne znam zbog čega je to tako,ali nekad se počne sam uključivati i isključivati. Kad se to krene dešavat,treba ući u postavke i restartirat wifi i bluetooth postavke. Po meni je mob 10/10
Druze 6 sati screen on time je super, 10 sati je neverovatno 😂
To mu je najjaca strana, kako te to razocaralo

To mu je najjaca strana, kako te to razocaralo
Možda je to samo moj subjektivni dojam, ali nekako imam osjećaj da je moj Poco imao barem 2 sata duži SOT dok je bio skroz nov. Naravno, moguće je da sam si to umislio ili da sada koristim mobitel na drukčiji način, pa je usporedba malo nepravedna. S druge strane, treba uzeti u obzir i činjenicu da Realme ima veći i drukčiji ekran, što sigurno troši više baterije, pa mu to stvarno nebi uzeo kao neku veliku manu. Iskreno, nikad bolji mob od ovog nisam imao i stvarno mi sve odgovara.

Nazad
Vrh Dno