Ekran mu je isti kao na 6 GT, a test imas na Benchmark, kaze da razbijaNe znam kakav je ekran ovom 6T u poredjenju sa konkurencijom iz tabora Samsung, Xiaomi/Poco.
Na papiru zvuci savrseno, praksa je vec nesto drugo.
Cena mu je super al dok ga neko narodski ne istestira nema poente uzimati (bar po meni).
Na kp cene 6T 385, 6 12/256 470 i 16/512 540, deluje kao dobra kupovina u svetu danasnjih cena...
Ima na KP za 370 evra.Meni u toku sledeće nedelje stiže GT6 512GB zeleni. Napisaću recenziju kad ga malo procackam. 6T ne znam da li ima uopšte u prodaju u Sr. Znam da ga na amazonu ima
I ja se dvoumim šta da uzmem trenutno. Naginjem ka F6. E sad koliko je baš "daleko" bolja kupovina od Poco F6, ako uzmemo u startu da je skuplji oko 60e plus da se kupi punjač oko 40-tak eura, znači u startu je 100e skuplji telefon od F6. A ne vidim u kom segmentu je bolji, osim svetlijeg ekrana. Zakrivljen ekran je za mene lično veliki minus jer ne postoji mogućnost da ga zaštitim staklom. I naravno takoreći nepostojeća podrška zajednice, dok Poco/Xiaomi ima ogromnu podršku, što automatski znači mnoštvo custom romova. Kad se sve sabere i oduzme, mislim da je "daleko bolja kupovina" ipak overstatement.Ako je 8/256 ispod 400e onda je ovo vrh kupovina. Daleko bolja od A55, Poco F6, R13PRO+..
Ja sam ovo prvenstveno uzeo "dok se ne snađem za original 120w", ali evo, jutros punjenje 30-94% za 27 min. Meni dosta. Ako se nešto(a ne bi smelo) desi bateriji zbog ovog punjača, neće mi biti prva pogrešna odluka u životu... 😁😁😁Pitanje da li je original, mada nisam ga ni video, već samo od 18 i 65W.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari