Izgleda da je ovo resilo moj "problem",hvalaPostoji opcija da se klikne pa da biras koliko da ti bude dugo ukljuceno...
![]()
Mozda ne bi bilo lose da odradis fabricki ako vec nisi...
Tako je i meni bilo sa RN 8 Pro, ubio sam se gledajuci sta i koliko trosi, gde curi, pa guglaj za savete, bas mi se nije radio fabricki i na kraju sam morao. I isti je slucaj bio da je drain najprisutniji nocu kada miruje, 8-10% je znao da skine...
I kad se radi recimo fabrički šta se dešava sa podešavanjima, jel se sve vrati na default ili bude kako je bilo?
Recimo na Xiaomiju sam uvek imao backup podešavanja na Mi Cloud preko MI naloga, a ovde s obzirom da ne postoji Realme cloud pretpostavljam da se ne vrača baš kako je sve bilo, ili grešim?
Ja sam ga resetovao pre neki dan i izgubile mi se sms poruke.Restoruje sa Google naloga. Ja sam mu sad bio stavio da odradi restore od bekapa kog je automatski odradio jutros, prošlo je sve u redu, ali je pogubio SMS-ove. Nisam siguran da nije bila neka postavka gde SMS nisam dodao u backup, ali ne verujem. Ne da su SMS poruke nešto bitne, niko to više i ne šalje sem raznih servisa, a i oni se polako šaltaju na Viber.
Ja sam ga resetovao pre neki dan i izgubile mi se sms poruke.
Danas udjem u google prodavnicu i obrisem azuriranje sms i pojave mi se sve poruke od pre reseta
Probaj...
Nemam takvih problema na 7 Pro, koristim automatsko osvetljenje i baš sam zadovoljan kako radi, a za slike nisam primetio da se menjaju dok ih pregledam.Imam problem od kada se apdejtovao na zadnju verziju realme 7 pro sa ekranom,koristim fixno osvetljenje,stavljeno preko pola i desava mi se da se ekran sam nekako zatamni kao da se dimuje i tako ostane, a druga stvar je kad gledam slike u galeriji(koristom piktures app) i kad pogledam sloku budu lepe boje i sekund kasnije kao da je neko izbledeo sliku,da li neko ima slicne probleme?
Ovo za sliku me manje nervira od ekrana,bas se primeti da jd slabije osvetljenje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari