Moze li onda neka preporuka za"all in one" kombinaciju /osim BitDefendera.../da li NOD ima all in one ...vidim da ga mnogi hvale ...takodje zanima me da li i Avast home ima integrisan fw ...ako sam se dobro izrazio....Hvala :cigar:[/QUOTE
To ti je trenutno koliko se svuda moze prochitati najmocnija all in one kombinacija,a sam anti virus u uokviru nje ostavlja meni mocniji utisak od Nod-a.Ja sam sa Nodom zavrshio posle dvije nedelje testiranja kada je Kav 10 minuta posto sam skenirao sa Nod-om(i sve je bilo kao ok)zakristao minut posto sam ga pokrenuo i nashao trojanca,negdje sam i okachio kojeg.Kada sam posle duzeg korishcenja Kav-a(a veoma sam mnogo na netu)testirao racunar sa Nodo-om i BitDefenderom-nijesu nasli ama bash nista.Oduzih,ali ako bih trazio all in one kombinaciju,onda je to BitDefender,a ako bih trazio najbolje za sebe,onda je to Kav5 pro,ZoneAlarm 5 pro,PestPatrol.AdAwarepro,SpyBot i nesto tipa Advanced System Optimizer za chiscenje i defragmentaciju registry-ija.Pozdrav