Šta je novo?

Real time narezivanje cd-a....

DamjanMX

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
25.11.2000
Poena
619
...elem, problem mi je ovakav: hteo bih da prikljucim radio na line-in zvucne i da taj real-time zvuk snimam direktno na cd, a ne na hard, bilo bi lepo da se snima u mp3-ju, ali moze i klasican audio.....???

A pitanje, je naravno: kako??

Nisam siguran 100% ali probaj NtiCdMaker ali vidi prvo info posto je oko 8 mb.

To nije jednostavno moguce. Rezanje CD zahteva tacnu brzinu dotoka, sto se ne moze tako ostvariti.
Da ne govorimo o sinhronizaciji pocetka snimanja itd.

DamjanMX je napisao(la):
Hm.....nije valjda toliko tesko, da niko ne zna!? Ajde, onda ovako kako da grebujem zvuk sa radija na HARD u mp3?

Pa lepo instalirash SoundForge i izgrebujesh sa Line In-a i ond au mp3 ..e sad ako ocesh direkt u mp3 ..hmm to nisam pokushavao ali moguce da posotji neko programche..

Kapiram da ne moze da se kopira na cd direktno u mp3 jel bi onda brzina rezanja trebalo da bude negde oko 1/12x 😀, ali zasto ne bi moglo da se reze sa 1x i standardnim audiom, to je koliko je meni poznato teoretski veoma moguce.....

Ehej mislim da sam mozda nashao reshenje tvog problema..
Probaj da skinesh RecordNow MAX , koji ima otprilike tu opciju.. Samo idesh na DJ recording.. E sad nisam probao ali trebalo bi da radi.. a poshto tebe to zanima na tebi je da se okushash🙂))
A evo i skidanja ogranichenja od 30 dana

zilet je napisao(la):
Ehej mislim da sam mozda nashao reshenje tvog problema..
Probaj da skinesh RecordNow MAX , koji ima otprilike tu opciju.. Samo idesh na DJ recording.. E sad nisam probao ali trebalo bi da radi.. a poshto tebe to zanima na tebi je da se okushash🙂))
A evo i skidanja ogranichenja od 30 dana

Thx man, ce da probamo...... 😀

Nazad
Vrh Dno