Šta je novo?

Razocaran sam sa 7800GT!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno da ne.
U stvari, dve jesu GT, ali X800 :D

Izvinjavam se, mislila sam da je komentar bio uopstenog tipa za sve kartice.

Poz.

Poslednja izmena:
Nista, u tom slucaju te pozivam da upotrebis čulo iz avatara i pogledas naziv treda i sliku u atacmentu...

Izvinila sam se pre toga, znaci i ti treba da upotrebis isto to culo. BTW, ne moras odmah da prozivas, iskuliraj malo ;)

Poslednja izmena:
face je napisao(la):
Kao sto neko vec rece daj brojeve, kao sto sam ja dao pa da vidimo sta to znaci "leti" i "ne secka".
Nije problem sta ti mislis vec sta iznozis kao chinjenice. Neko ce to posle da procita pa ce da bude xyz topica "7800gt mi secka" jer ce ljudi da ocekuju chuda od kartice.
Decko je rekao da mu ne secka i ne vidim tu nikakav problem. Dokle cemo se vise raspravljati kako ko dozivljava igrivost. Ako je tebi neigriva (ili bilo kome drugom), to ne znaci da je i meni.

Zato sto kapiram da negde postoji granica i da ne moze za nekog belo da bude crno i obrnuto. Moze se preko brojeva dokazati.
Doduse za FC povlacim, radi zaista super sa 1280x1024 sa svim na very high i 4xaa i 16xaf. Najvise ga je klala, ne znam zasto voda na ultra high. Na ovim setovanjima najnize sto padne je 25 u guzvi i to ponekad.
Ali za CoD2 stoji i Broz je potvrdio, kao i mnogi reviewri shirom neta.

Poslednja izmena:
Upravo sam ubacio XFX 7800GT u makinu, pustio CoD2 u 1280x1024 na very high i zna da secka ne smeta nesto narocito, ali bas nije ni za igranje. CPU P4 650 blagi OC na 3.76 GhZ.

face je napisao(la):
Zato sto kapiram da negde postoji granica i da ne moze za nekog belo da bude crno i obrnuto. Moze se preko brojeva dokazati.
Doduse za FC povlacim, radi zaista super sa 1280x1024 sa svim na very high i 4xaa i 16xaf. Najvise ga je klala, ne znam zasto voda na ultra high. Na ovim setovanjima najnize sto padne je 25 u guzvi i to ponekad.
Ali za CoD2 stoji i Broz je potvrdio, kao i mnogi reviewri shirom neta.

Instalirao sam nanovo COD 2,postavio setovanja kao ranije 1280 +max+4xaa+af+soften smoke -everything i number of corpses SMALL (poceo da igram od pocetka jer sam izbrisao savove i opet igra nesecka) sada mi reci kako da izmerim frejmove .Gde se ukljucuje taj FRAPS

Fraps je zaseban programčić...

http://www.fraps.com/
Uljuci da meri minmaxavg fps. Pazi kad pocinjes da meris znaci kad ti ucita mapu i kad ima protivnika dosta jer u suportnom nece biti dobri rezultati. Probaj par puta pa daj da vidimo.

Ako nisi zadovoljan svojim rezultatima posle formatiranja diska mislim da bi se resenje na ovaj tajanstveni problem dobilo najlakse nabadanjem tvoje graficke u drugi komp. Cisto da budes siguran.

Poslednja izmena:
Po treci put :), formatiranjem diska se sve resilo.

Jedan ortak je imao slicne probleme sa kompom koji je dosta slican tvom imao je 7800GTX i ako se ja ne varam razlika je "samo" u tome shto tvoj ima 16, a njegov 24 pipeline-a, i njemu je davao malo fps-a ali sa drajverima koji su prepoznavali tu graficku kao 7800gtx, ali kad je instalirao stariju verziju koji su grf prepoznavali kao 6800gt ili 6600gt (ne tolko bitan podatak, ali ne mogu da se setim) stvari su dosle na svoje mesto, posle je dobijao 100+ fps-a, cak je i sa o/c memorije dobio jos bolje rezultate, pa ako ti je bitno da izvuces maximum ne bi bilo lose da se i to uradi...
Poz :wave:

Poslednja izmena:
Covek je resio problem. Zatvaram.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno