Ovo mu dodje neigrivo, a u 1024 2xaa + 4xAF je igrivo, zar ne, a izgleda mozda 5% losije? ili jos bolje 1280x1024 i samo 4xAF bez AA. Ja sam uvek za visu rezoluciju!zvezdand je napisao(la):Uradio sam u FEAR-u jos jednom test i to na 1024 sve na max+ soft shadows ON + 4AA + 16AF
rezultat
MIN 27
AVE 47
MAX 113
0% MANJE 0D 25
39% 25-40
61% 40 VISE
mada pri ovom setovanju zna da secka ali sve je to do opztimizacije
face je napisao(la):Evo probah i FC na 1280x1024 sve na very high, voda na ultra, 4xAA, 8xAF i mislim da je to previse za 7800gt makar za moj ukus.
U guzvi se vrti oko 30, padne i na 24-25. Kazem ovo samo u guzvi mada je to i najbitnije, sta mi vredi dobar fps kad nema nikog oko mene. Jos malo cu se igrati, ovako je igrivo, ali mislio sam da ce izvlaciti makar oko 35 u najvecoj guzvi.
E stvarno, koji je primarni izlaz.yooyo je napisao(la):Negde na nvnews forumu lik je imao slican problem ("cudne lose performanse") sa GTX-om i posle raznih pokusaja, ustanovio je da je monitor povezao na sekundarni izlaz na grafickoj!? Kada je prebacio na primarni sve mu je proradilo kako treba. E, koji je sada primarni, a koji sekundarni, nemam pojma... Jednostavno, samo prikljuci mon. na drugi izlaz pa pokusaj ponovo.
Znam da zvuci cudno... ali nista te ne kosta da probas
Na kraju, da budem iskren, 1280x1024 & 16xAA je sumanuto!
Dragan1985 je napisao(la):E stvarno, koji je primarni izlaz.
Mislis na onaj sto je odmah pored ViVo izlaza?zvezdand je napisao(la):Kod mene je monitor vezan za levi ,kada se gleda odozgo,
zvezdand je napisao(la):Ma stvarno ne zelim da se raspravljam ali ja ti kazem kako je kod mene cod2 NE SECKA a kamoli far cray na gore navedenim setovanjima. idi kod nekoga da vidis kako sljaka cod 2 sa 7800gt i sredjenim kompom
Dragan1985 je napisao(la):Mislis na onaj sto je odmah pored ViVo izlaza?
zvezdand je napisao(la):Ma stvarno ne zelim da se raspravljam ali ja ti kazem kako je kod mene cod2 NE SECKA a kamoli far cray na gore navedenim setovanjima. idi kod nekoga da vidis kako sljaka cod 2 sa 7800gt i sredjenim kompom
Broz je napisao(la):prvi ti je onaj koji je BLIZE maticnoj ploci kad je kartica instalirana
SoSo je napisao(la):Meni taj vidi kao Secondary, evo vec na cetvrtoj kartici...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari