Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Posalji mail na p.p. i pozuri mooozda nece biti lepo vece 😁😉

hmm ovaj ipttorents vecina stvari neku uber hd po 10gb, na yifiju ti isti filmovi su po 2gb max 1080p, sam ja glup ili da trazim neki drugi torrent, hteo bih neki koji ima serije filmove 1080p po mogucstvu da ima i dobre packove, evo gledam GoT complete na iptorrents ima samo 200-300gb

free leach ili nesto drugo?, mislim imaju fl 10gb filmovi, bukvalno cu se vratim na yts ?

Јел хоће неко Торентлич са 1,39 терабајта бафера? Први налог, нико ме није позвао, сам га отворио јер ТЛ често отвара регистрације када су неки празници и прилике такве врсте. Користио га од 2016. до пре неких пола године када сам престао да користим торенте и прешао малтене скроз на стриминг сервисе. Налог је добро чуван, никада санкционисан из неког разлога и мислим да је ово прилично добар бафер за неког да крене са овим одличним тракером.

Такође могу да понудим и Фајллист са ратиом преко 23. 7 тербајта аплоуда. Исто одличан тракер.

Стоје ми тракери тако безвезе, пропашће а видим да нон стоп неко тражи нове па ето да помогнем колико могу. ПТП ми је отишао због неактивности (једино на то сумњам), мада и они пречесто већ имају неке падове, па се дигну и тако све у круг, ко зна шта може бити, а такође ми не треба па их нисам цимао преко ИРЦ-а да питам за разлог. Не бих да и ова два заврше тако када не морају и када има људи који ће их користити.

Valjalo bi malo pre nego trazite pozivnicu da se raspitate i kad stvarno zelite da budete clan neke zajednice onda zatrazite a ne da h trosite da bi videli sta ima tamo , mislim da pozivnice nisu za to zbog ljudi koji su vam dali a oni pozvani od nekog itd itd ...
Izvni, ja sam cito po netu i cuo da je ipttorents dobar, jednom bas davno kod drugara mislim da smo skinuli neku staru seriju sto nismo mogli da nadjemo nigde, mislim iskreno nisam znao da su bas higer quality ono Got 300gb da skinem, komp i dalje radi nisam prekrsio seed al samo nisam ocekivao da necu biti zadovoljan, ako je frka mogu dam nekom username pass, ja sam inace mislio da pozivnice nisu toliko trazena roba ono mislio sam da svako od vas ima po 50 godisnje po akauntu ili tako nesto :(

Pa eto svako razmislja drugacije , moj licni primer je da sam zatrazio i dobio IPT a da nisam znao da u stvari ima problem da moze da se koristi u Elementumu ali upravo zbog clana koji me je pozvao ja i dan danas odrzavam taj poziv tako da sam dosao u mogucnost da pozovem i druge , mislim da nema tracker zajednice koja u sustini prvi i osnovni uslov nije da clanovi skinute fajlove drze na seedu da bi mogli i drugi a ne skini sta mi treba dok mogu i ajd zdravo ( tako uradi @prdex (skido do ratia 0.1 i adio) od dva clana sto pozvah ) a i ovo tvoje "bukvalno cu se vratim" ja tako razumeh al dobro drugi put cemo pazljivije

Poslednja izmena:
Istece edit izvinjavam se al moram da dodam
@paradizo je stara cuka ( od njega dobih FL i dogurah do VIP-a ) pa zato i napisah onaj post , hmmm za nekog kome nije poznato sta znaci FL da se olako i tako brzo odrice predhodno dobijenog IPT eto moje je bilo da sve bude jasno , a ove trackere pomenute oni iskusniji nazivaju laksim za odrzavanje

Gdin paradizo je i meni dao davne 2014te pozivnicu za IPT ,od tada podelio 15 pozivnica ovde u temi .Vidim da su i dalje svi aktivni . Ako nekome treba IPT neka javi .

Pozz da li neko ima pozivnicu za torrenthr, imam pozivnicu za cb fl i mislim ipt. Od trekera imam btn i myanonimouse...

Ako neko treba HD-space, nek mi se javi.

torrents:​
98142​
peers:​
71617​
seeds:​
70210​
leechers:​
1407​
seeds/leechers:​
4,990%​
Traffic:​
110.66 PB​
-----------------------​
Users:​
14474​

HD-Space is a private tracker dedicated for HD contents since +15 years,
with database of about 98k users and 15k torrents of different categories

It is ratio based tracker, so Keep your overall ratio at or above 1.0 at all time

You must seed for a minimum 48 hours

Internal: SpaceHD - F13 - UnKn0wn
Bonus system is available

Da li zna neko traker gde se moze naci najvise igara i programa za PC?

FileList skroz ok za to.

Igre-gazellegames, za PC aplikacije nema specijalizovanog trakera, bilo koji generalnog tipa (FL, TL, IPT) može pokriti ovaj dio.

Ja jurim gazellegames, idem preko MAM-a na OPS (potrebno clanstvo minimum 2 god na MAM-u) i onda 3 meseca za invite na gazellegames.. A ima i kraci put, preko interviewa da se upadne na RED (treba da se uci o muzici a nemam volje nesto) pa 3 ili 6 meseci ne znam tacno za invite na gazellegames..

Za softver TeamOS, semi-private je tako da je potrebno samo napraviti nalog. Za igrice pored Gazelle solidan je i pristupačniji PixelCove. Na generalnim trakerima se obično može naći oboje

Ja jurim gazellegames, idem preko MAM-a na OPS (potrebno clanstvo minimum 2 god na MAM-u) i onda 3 meseca za invite na gazellegames.. A ima i kraci put, preko interviewa da se upadne na RED (treba da se uci o muzici a nemam volje nesto) pa 3 ili 6 meseci ne znam tacno za invite na gazellegames..
Gde se kod MAM foruma nalazi tema za OPS invitove? Našao sam u nekoj temi link do teme za ivitove, ali kada kliknem dobijem obaveštenje da nemam pravo pristupa toj temi. Član sam 7-8 godina na MAM-u.

Za softver TeamOS, semi-private je tako da je potrebno samo napraviti nalog. Za igrice pored Gazelle solidan je i pristupačniji PixelCove. Na generalnim trakerima se obično može naći oboje
TeamOS je ok,clan sam duze vreme ali nije bas neki veliki izbor.
Bilo bi dobro da se na pocetku posta napravi spisak za najcesce kategorije za koje ljudi koriste trakere i da se za svaku kategoriju napise top tracker sa kratkim opisom tj informacijom da li je privatni traker ili ne i da se doda kratak test kakav je traker za odrzavanje

Ako moze direktan link kon taj dio foruma. Ne mogi na nadjem. Inace i ja sam interesovan za GazelleGames ili Redacted.

Hvala unaprijed.

A ima neko za Pixel Cove traker invite?
Ako moze direktan link kon taj dio foruma. Ne mogi na nadjem. Inace i ja sam interesovan za GazelleGames ili Redacted.

Hvala unaprijed.
Izgleda da smo svi za gazellu zainteresovani ali ocigledno da cemo tesko upasti

Mislam deka naidov na info deka mora da si registrovan 6 mjeseci i da imas upload od 1TB za da imas pristup na taj dio foruma.

Mislam deka naidov na info deka mora da si registrovan 6 mjeseci i da imas upload od 1TB za da imas pristup na taj dio foruma.
Potpuno si u pravu. Našao sam u pavilima:
Kod:
Access to the Other Torrent Sites section requires Power User (or above) class.
Access to the Invites to Other Torrent Sites section requires 6 months on site, and 1 TiB upload credit.

Nazad
Vrh Dno