Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Nisam mislio da će do ovoga doći, al eto...

Član @mmv je od mene dobio pozivnicu za THR pre tačno mesec dana. Za to vreme je skinuo svega dva torenta za CroKodi program. Na oba torenta je u roku od 14 dana dobio po HNR jer nije uspeo da drži seed od 72h, potom ih je skinuo opet kako bi se rešio HNR-a ali je "zapeo" na 28% vremena traženog seeda već 10 dana. :)
Član @stefan1991 je od mene dobio pozivnicu za CB pre 20 dana. Za to vreme je skinuo 2 cela i 1 delimičan torent. Na ovim celim seed je držan 13h na jednom i 5 dana i 20h na drugom, na delimično skinutom torentu svega 19 minuta. :)

Tako da moja preporuka da ih izbegavate za neke ozbiljnije i jače trakere :)
Trebali bi napraviti neki spisak koje clanove da izbegavamo sto se tice slanja pozivnica.

Javno linčovanje i stavljanje na stub srama zarad lošeg seedovanja torenta, jel zaista neophodno :LOL:

Inače, šta se dešava sa redacted-om, hoće li se vratiti? Ne mogu pristupiti sajtu neko vreme već.

Javno linčovanje i stavljanje na stub srama zarad lošeg seedovanja torenta, jel zaista neophodno :LOL:
Jeste.
Vidim da su tebi trackeri bitni kao lanjski sneg, a ja sam mogao da izgubim nalog na trackerima koji su mi bitni i koje redovno okačim.
Tako da što se mene tiče pin imena u prvi komentar teme, lagano.

Jeste.
Vidim da su tebi trackeri bitni kao lanjski sneg, a ja sam mogao da izgubim nalog na trackerima koji su mi bitni i koje redovno okačim.
Tako da što se mene tiče pin imena u prvi komentar teme, lagano.
razumijem te, godinama na trackeru, seedas ko lud i onda te neko sje.e jer nije u stanju da drzi seed

Inače, šta se dešava sa redacted-om, hoće li se vratiti? Ne mogu pristupiti sajtu neko vreme već.
Ja mislim da je potrebno jer ljudi koji dele pozivnice odrzavaju svoj nalog godinama i skupljaju poene,i onda dodju tako neki koji zbog par filmova sve to bace u vodu jer svojim ponasanjem tj nepostovanjem pravila banuju svoj a u nekim slucajveima i nalog pozivaoca.

Zasluzili su da budu na stubu srama kada ne postuju pravila trakera a ni tebe a jos im se napomene prilikom slanja pozivnice. Bukvalno se se*e po tebi i po pravilima...

Poslednja izmena:
Na mnogim trackerima ode invite stablo, pa upropastiš mnogo ljudi. Najmanje bi bio problem da se banuje taj jedan čovek, nego uvek ide i onaj koji ga je pozvao (a nekad stablo)

Trazite uvek dokaz sa drugih trackera kada dajete pozivnice, ko nema nigde neka se snadje sam, i onako ce tretirati privatni tracker kao public pa mu ni ne treba.. Ili iz neznanja u 90% slucajeva (bas zato sto nikada nisu ni bili na privatnom trackeru), ostatak je bezobrazluk cist.

Na mnogim trackerima ode invite stablo, pa upropastiš mnogo ljudi. Najmanje bi bio problem da se banuje taj jedan čovek, nego uvek ide i onaj koji ga je pozvao (a nekad stablo)
Zato i napisah da se neko ne zezne pa ih ne pozove na neki jaci :D
Ja sam ostao bez naloga na HDB jer je osoba koja me je pozvala prodala pozivnicu liku koji je odmah to prijavio :D

Život mi ne bi imao smisla bez HDB-a :D

Ako nekome znaci na FL su aktuelni popusti u Shop-u.

Ljudi, treba mala pomoć. Ako neko može da pogleda na nekom od learning trackera da li ima ova knjiga (audiobook).
Barbara Bregstein - Complete Spanish Step-By-Step - The Fastest Way to Achieve Spanish Mastery-McGraw-Hill Education (2016)

Zahvaljujem!

Probaj na libgen.is - mnogo bolja opcija od trekera za takve stvari :)

Pogledao sada, nema audio. Hvala svakako

Ima li neke dobre duse da pocasti invite za HDB? 🙏

Nisam neki prezahtevan korisnik ali imam zelju da napravim kolekciju remuxa, poskidao sam dobar deo sa PHD i nesto sa TL ali cujem da je najveci izbor na HDB.
PHD mi je trenutno main, ratio je 11-12 i imam seedbox.
Znam i citam pravila trackera i postujem naravno i ako treba neki skrinsot ili slicno nema problema saljem :D

vest u vezi TL:
TL 20th(!!!) Anniversary Lottery!
dele 100 nagrada, od toga 8x PS5 Slim, po 4x PS5 Slim i Xbox Series S, 1x RTX 4090 itd itd detalji na sajtu TL-a

HUNO-hawke-uno, jedan od omiljenih (interni HONE sa x265 zna biti bolji nekad nego FLUX), treba malo uci u stos za veci rang i IRC automatizaciju, otvorena registracija narednih 36 sata:

(better known as HUNO) is an HEVC-focused private tracker built as part of the wider hawke-one (aka HONE) community and ecosystem of entertainment services. Launched in January 2022, HUNO is still a young platform that has undergone major transformations in design, economy, and infra, with help from our small but incredible user-base. Cyber Honeday is upon us and so for about 36 hours, the HUNO tracker will be in Global FL mode while openly accepting new signups. HEVC-enthusiasts, aspiring uploaders, experienced moderators, and community lovers are especially welcome.
  • Focus: HEVC/AVC Remuxes + H265/4 WEB + x265 Encodes
  • Platform: Customized Unit3d codebase
  • Automation: Upload Script, Upload API, RSS feeds, IRC Announce, Autobrr Integration
  • Progression: Simple, fair, and fun earnable tiers accessible to all
  • Chat: Customized IRC Shoutbox, IRC Server, Matrix Homeserver
  • Internal Groups: HONE WEB, HONE Encodes, TAoE, QxR, Vyndros, LSt, SiGLA
  • Special: Ratio-less, Custom Economy, Reward-based Seeding, Customized UI, 2FA Current Stats
  • Activated Users: 5,226
  • Peers: 430,927
  • Active / Total Torrents: 61,670 / 64,796

Link : https://hawke.uno/register/null

Da li radi RED?
I da li ima neko pozivnicu?

HUNO-hawke-uno, jedan od omiljenih (interni HONE sa x265 zna biti bolji nekad nego FLUX), treba malo uci u stos za veci rang i IRC automatizaciju, otvorena registracija narednih 36 sata:

(better known as HUNO) is an HEVC-focused private tracker built as part of the wider hawke-one (aka HONE) community and ecosystem of entertainment services. Launched in January 2022, HUNO is still a young platform that has undergone major transformations in design, economy, and infra, with help from our small but incredible user-base. Cyber Honeday is upon us and so for about 36 hours, the HUNO tracker will be in Global FL mode while openly accepting new signups. HEVC-enthusiasts, aspiring uploaders, experienced moderators, and community lovers are especially welcome.
  • Focus: HEVC/AVC Remuxes + H265/4 WEB + x265 Encodes
  • Platform: Customized Unit3d codebase
  • Automation: Upload Script, Upload API, RSS feeds, IRC Announce, Autobrr Integration
  • Progression: Simple, fair, and fun earnable tiers accessible to all
  • Chat: Customized IRC Shoutbox, IRC Server, Matrix Homeserver
  • Internal Groups: HONE WEB, HONE Encodes, TAoE, QxR, Vyndros, LSt, SiGLA
  • Special: Ratio-less, Custom Economy, Reward-based Seeding, Customized UI, 2FA Current Stats
  • Activated Users: 5,226
  • Peers: 430,927
  • Active / Total Torrents: 61,670 / 64,796

Link : https://hawke.uno/register/null
Ja nikako ne uspevam da konvertujem bonus poene. Store mi ne radi, probao u nekoliko browsera, čak i na telefonu. Kada uđem na store, samo prazno.
https://prnt.sc/zsK-6OHCar-X

Pa kao što vidiš na moj slici, problem je u tome što prodavnica ne radi. Kako da kupim pozivnicu ako ne postoji nikakva opcija, ako je sve prazno?

Znači da bi mi uopšte radila prodavnica moram biti veća klasa? Do tad prodavnica uopšte ne radi?! Logičnije bi bilo da prodavnica radi, ali da su mi neke opcije onemogućene kao na svim ostalim trackerima. Mislim da nije to slučaj.

A kakva je fora sa ovim tier-ovima? Kako se povećavaju klase? Nigde nikakvo objašnjenje ne postoji. A naravno irc-u ne mogu da pristupim jer nisam ta klasa. 😂 Izuzetno konfuzan tracker.

Prilozi

• Screenshot_20241201-203915.png
    Screenshot_20241201-203915.png
    137.4 KB · Pregleda: 31
Ne znam kako da povećam klasu ako ne mogu da zamenim bonus poene za upload 😂
A kakva je fora sa ovim tier-ovima? Kako se povećavaju klase? Nigde nikakvo objašnjenje ne postoji. A naravno irc-u ne mogu da pristupim jer nisam ta klasa. 😂 Izuzetno konfuzan tracker.
Ne bi trebali da razvlacimo temu,mozemo putem poruka ako treba dalje!
Ekonomija je specificna, prakticno HUNO je freeleech na neki nacin, nema ratio, sto duze drzis torrente aktivnim (seeding) zaradjujes hunos valutu, ona se trosi kada radis download (treba paziti da ne padne ispod 1.000 jer se tada gubi download mogucnost).

Te klase korisnika (tiers) oznacavaju uslove (koliko torenata - koliko dugo drzati aktivnim) IRC Announce otkljucavanje (ja ga koristim za autobrr automatizacija) dolazi nakon klase WhiteWalkers.
Za nju ti treba minimalno 2 aktivana torenta (Vanguard-koji imas aktivnim 1-10 dana plus 1 torent Squire koji je aktivan 6 mjeseci).

Svakako procitaj pravila.

Dosta stvari nema na HUNO, takodje broj seedera nije bas najbolji.
Ocekivao sam vise iskreno.

Nazad
Vrh Dno