Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

From Blutopia IRC: Here's a brief update. The backup system and main hard drive failed.
At the current time the latest backup for the database is in April 2024 and the torrent files is Christmas 2023. We are trying to find a newer database. HDVinnie has resigned completely from Blutopia, and the remaining staff are debating if we want to bring it back or not. If we bring it back, it will be basically starting from scratch.
Filelist appears to be down and might have been seized!

Poslednja izmena:
U bre, jedan jedini na koga sam se navikao vec neko vreme posle rarbg-a, i njega skembase... :cry:

TL malo malo pa je nedostupan

Zbog pada BLU, Aither prima aplikacije (praćen sa 5 dana freeleech) , za sve koji nisu na nekom jačem trakeru ovo bi moglo pomoći…inače i na FNP se može prijaviti, iako ovaj zadnji i nema bas neku reputaciju.

Na početnom login ekranu, imaš “Apply” dugme koje te vodi do procesa aplikacije.

kao povratnik koji je iskocio za zapaljenog Apple broda, zamolio bih bracu pirate da me upoznaju sa najpoznatijim piratskim krcmama, i unapred bratski pozdrav i hvala na gostoprimstvu

kao povratnik koji je iskocio za zapaljenog Apple broda, zamolio bih bracu pirate da me upoznaju sa najpoznatijim piratskim krcmama, i unapred bratski pozdrav i hvala na gostoprimstvu
Torrenthr
IPtorrent
Torrentleech
CrneBerza
PrivateHD
Torrentday
Filelist
Speedcd

Jedni od jacih trakera koje ja koristim...ostali pirati drugari ce navesti svoje izvore ...

FileList, RuTracker(često ima odg kada drugi nemaju), CrnaBerza, PTP, HDB, BTN

Kako se tamo treba registrovati? Potrebne su pozivnice?

PrivateHD je dosta bogat sa 4k sadrzajima...
ranije su trebale pozivnice. mozda su jednom godisnje otvarali free registraciju.
ali vec duze vreme je bilo otvoreno za registraciju...

sad vidim da vise nema pozivnica, a i registracije su zatvorene :unsure:

Potrebna je pozivnica
1731869862098.png

Pozz, nov sam u ovome da li moze neko da mi kaze sta to ima na npr. Torrenthr-u a sto nema na nekom slobodnom torrent sajtu ? Da li ima novih filmova sa prevodom ? Hvala

Pozz, nov sam u ovome da li moze neko da mi kaze sta to ima na npr. Torrenthr-u a sto nema na nekom slobodnom torrent sajtu ? Da li ima novih filmova sa prevodom ? Hvala
Otprilike sve sto izadje a popularno je, ima i tamo, dosta ex-yu sadrzaja, i dosta rip-ova sa streaming servisa sa nasim (ex-yu) titlovima

Otprilike sve sto izadje a popularno je, ima i tamo, dosta ex-yu sadrzaja, i dosta rip-ova sa streaming servisa sa nasim (ex-yu) titlovima
Hvala, koliko vidim prilikom registracije treba da se plati 20 dolara da li je to jednokratno ili mesecno. Imam jos jedno pitanje za one koji koriste torrent.hr da li e izasao novi gladijator sa hrvatskim prevodom. Ja bih hteo da se pretplatim na sajt grabitshare jer na sajtu filmskihitovi.com najbrze izlaze novi filmovi sa integrisanim hr prevodom. Hvala

Na CB i na THR se ne placa registracija niti imas neko placanje sem eventualno donacije koju sam biras da li ces da platis ili ne.
Ne kupuj pozivnice za trakere, dobices ban kad-tad :)

Upravo tako, ne placa se nista, ali je potreban invite kod, ili pozivnica

1731938260568.png

Sto se najnovijih filmova tice, na torrenthr nema piratskih kopija iz bioskopa (sto takvi filmovi uglavnom jesu) sva izdanja filmova su ili sa TVa ili sa WEBa, jedino CAM audio moze biti kod sinhronizovanih crtaca

Milsim da moze da se plati invite, i to je samo jednom se placa. :)

Upravo tako, ne placa se nista, ali je potreban invite kod, ili pozivnica

Pogledajte prilog 467109

Sto se najnovijih filmova tice, na torrenthr nema piratskih kopija iz bioskopa (sto takvi filmovi uglavnom jesu) sva izdanja filmova su ili sa TVa ili sa WEBa, jedino CAM audio moze biti kod sinhronizovanih crtaca
Imas neki dokaz sa drugih trakera da sve vracas uredno i tako to? Imam ja jednu pozivnicu pa ti je mogu prosleditiali samo ako si ozbiljan seeder :). Jednom sam skoro bio banovan sa THR jer sam dao pozivnicu nekom ko je bio banovan odmah nakon par dana pa ne bih ponovo da se to desi.

Imas neki dokaz sa drugih trakera da sve vracas uredno i tako to? Imam ja jednu pozivnicu pa ti je mogu prosleditiali samo ako si ozbiljan seeder :). Jednom sam skoro bio banovan sa THR jer sam dao pozivnicu nekom ko je bio banovan odmah nakon par dana pa ne bih ponovo da se to desi.
Nisam ja trazio pozivnicu, samo napisao sta tamo ima ;)

1732019479964.png

u stvari, niko nije tražio pozivnicu. ovo je samo raspitivanje o trekerima

Generalni savet, pazite kome dajete pozivnice.

Pa kada vec spominjete da li neko ima pozivnicu za torrent HR?

dajem pozivnicu za Crnu berzu, uslov je da seedate kako treba, da bi i Vama i meni opstao nalog, odlican sajt, pisite na PP

Nisam mislio da će do ovoga doći, al eto...

Član @mmv je od mene dobio pozivnicu za THR pre tačno mesec dana. Za to vreme je skinuo svega dva torenta za CroKodi program. Na oba torenta je u roku od 14 dana dobio po HNR jer nije uspeo da drži seed od 72h, potom ih je skinuo opet kako bi se rešio HNR-a ali je "zapeo" na 28% vremena traženog seeda već 10 dana. :)
Član @stefan1991 je od mene dobio pozivnicu za CB pre 20 dana. Za to vreme je skinuo 2 cela i 1 delimičan torent. Na ovim celim seed je držan 13h na jednom i 5 dana i 20h na drugom, na delimično skinutom torentu svega 19 minuta. :)

Tako da moja preporuka da ih izbegavate za neke ozbiljnije i jače trakere :)

Nazad
Vrh Dno