Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Po meni je i dalje dobar. :)
Po meni IPT ima dosta dobru bazu i dosta je raznovrsna sto mi se svidja. Vecinu stvari sto trazim po netu sve mogu da nadjem na IPT,preporuka za traker. TD je isto dobar i manje vise koristimga svakodnevno jer uvek ima nesto zanimljivo za skinuti.

Da li neko ima pozivnicu za FL ili neki mozda jaci, bio bi jako zahvalan. :)

Trudim se da budem . :)
Hvala!

Ima li neko za GGN invite? aktivan sam samo na cgpeers-u (40tb uploada), imam i seedbox tako da nemate brige da li seedujem :)

Da li neko ima pozivnicu za Torrent.hr? Bio bih zahvalan

Da li neko ima pozivnicu za Torrent.hr? Bio bih zahvalan
Da li si savestan pirat? Dosta je tesko dobiti pozivnicu na tom sajtu tj treba dosta poena da bi se uzela pozivnica pa zato ne bi bas da dajem svakom. A i prosli put sam bio opomenut jer sam dao pozivnicu nekom kome je posle par nedelja banovan nalog.

Da li si savestan pirat? Dosta je tesko dobiti pozivnicu na tom sajtu tj treba dosta poena da bi se uzela pozivnica pa zato ne bi bas da dajem svakom. A i prosli put sam bio opomenut jer sam dao pozivnicu nekom kome je posle par nedelja banovan nalog.
Sta sad ja druze da ti odgovorim. Ako zelis posalji, ako ne, nikom nista. Nema ljutnje !

Sta sad ja druze da ti odgovorim. Ako zelis posalji, ako ne, nikom nista. Nema ljutnje !
Pa bitno mi je samo da se ispostuju njihova pravila,a vecinom svi znamo koji smo korisnici privatnih trakera koja su to pravila. Da sve sto skinemo vratimo u istoj kolicini ili da se drzi na seed-u odredjeno vreme ( njihovo pravilo min 10 dana).
Ja cu vrlo rado dati bilo kome pozivnicu ali da se barem pravila trakera postuju za koju dajem pozivnicu,jer ne zelim zbog nekog koga boli patka da izgubim nalog.

Pa bitno mi je samo da se ispostuju njihova pravila,a vecinom svi znamo koji smo korisnici privatnih trakera koja su to pravila. Da sve sto skinemo vratimo u istoj kolicini ili da se drzi na seed-u odredjeno vreme ( njihovo pravilo min 10 dana).
Ja cu vrlo rado dati bilo kome pozivnicu ali da se barem pravila trakera postuju za koju dajem pozivnicu,jer ne zelim zbog nekog koga boli patka da izgubim nalog.
Na THR-u seed mora da se drzi 72h u roku od 14 dana od trenutka kompletiranja downloada, ne 10 dana :D

Na THR-u seed mora da se drzi 72h u roku od 14 dana od trenutka kompletiranja downloada, ne 10 dana :D
Na brzinu sam procitao 10 dana ali to vazi za torente koje se ne skinu u potpunosti. Evo pravila da ne sirim dezinformacije,izvinjavam se

1729176939859.png

Ljudi jel ima neki nas priv tracker , hocu da sestricini skinem neke crtace da gleda na primer video sam da ima Aladdin 1992 sto sam ja kao klinac gledao i to sinhronizovan.
Od svih torrenta koje sam nasao ni 1 bas nema nas audio, izgleda da je to bio neki rerelease mozda na blu-ray i da su ih sinhronizovali, a vrv ima jos drugih disnijevih crtanih filmova da su mozda sinhronizovali takodje.

Video sam za sad 2 ta trackera ovaj torrenthr i crnaberza ali trebaju invajtovi za oba, nije mi problem da seedujem i ovako sam afk na kompu ceo dan.

Ljudi jel ima neki nas priv tracker , hocu da sestricini skinem neke crtace da gleda na primer video sam da ima Aladdin 1992 sto sam ja kao klinac gledao i to sinhronizovan.
Od svih torrenta koje sam nasao ni 1 bas nema nas audio, izgleda da je to bio neki rerelease mozda na blu-ray i da su ih sinhronizovali, a vrv ima jos drugih disnijevih crtanih filmova da su mozda sinhronizovali takodje.

Video sam za sad 2 ta trackera ovaj torrenthr i crnaberza ali trebaju invajtovi za oba, nije mi problem da seedujem i ovako sam afk na kompu ceo dan.

Da li neko ima pozivnice za spomenute trackere?
Trebaju mi neki lokalni sajtovi za skidanje sadrzaja za klince.
Imam NAS koji radi 24/7 i ratio 33.803 na torrentleech.org da to i dokazem :) Ne skidam nesto mnogo, ali uglavnom sve ostaje na seedu.
Poslao sam ti invite u PM

PTP je žestoko usporio,koji im je?Sve ostalo radi ok,samo je on mrljav.Već nekoliko dana

Pozdrav svima,ima li neko pozivnicu za Crnu berzu?Ako treba mogu poslati ss sa IPT I FL ta 2 najvise koristim u PM.

PTP je žestoko usporio,koji im je?Sve ostalo radi ok,samo je on mrljav.Već nekoliko dana

New announcement from PTP: "We Are Under Attack"​

As most of you have figured out by now, we are under DDoS attack and have been for the past week or so. We've been trying to avoid calling it out, as often that empowers the attackers with the limelight.
We don't know who it is or why. They seem to be targeting multiple trackers but are going harder against some trackers more than others.
The scale and type makes it difficult to mitigate. Those that can access the site have better peering than most of the attacking machines and can get through. We’ve taken some measures to try to make the site somewhat usable, and we have some options to try to mitigate the attack further.
We will provide updates to this issue going forward, and let you know if there is anything further to note.

Neko za BTN?
imam seedbox, tako da sve sto skinem seed-ujem zauvek

Mogu i u zamenu da ponudim cgpeers (znam da nije nesto ako niste u cg svetu ali to je sve sto imam)

Ja koristim od privatnih jedino iptorrents sa kojim sam jako zadovoljan.

Ako postoji neki koji može da mu parira ili bolji (pretežno me zanimaju 4k remux-i), bio bih zahvalan na invite-u.

I više sam nego savestan seed-er, oko toga ne treba da bude brige.

Poslednja izmena:
meni je zamunda mozda bolji od ipt. mada nisam skoro koristio ni jedan

meni je zamunda mozda bolji od ipt. mada nisam skoro koristio ni jedan
Kako se tamo treba registrovati? Potrebne su pozivnice?
Ja koristim od privatnih jedino iptorrents sa kojim sam jako zadovoljan.

Ako postoji neki koji može da mu parira ili bolji (pretežno me zanimaju 4k remux-i), bio bih zahvalan na invite-u.

I više sam nego savestan seed-er, oko toga ne treba da bude brige.
PrivateHD je dosta bogat sa 4k sadrzajima...

BLU je nažalost trenutno van igre, prema njihovim tvrdnjama zbog tehnickog kvara, nema naznaka da li će se i kada vratiti…vidim po komentarima da RED isto ne radi…onda FL.
Nešto čudno se dešava, postoje informacije da se provode ddos napadi, da li je u pitanju konkurencija ili nešto drugo…

Nazad
Vrh Dno