Moze salji,
Pa cu ja to natenane da cupam sa ocr programima.
Pozdravljam te.
Na kom sajtu si ti ovo nasao i koliko kosta mesecna predplata?
Nikad cuo za taj franciski tracker. Cuo sam za muzicku paltformu Qqobuz koja je najbolja posle americkog Tidala. Probao sam obe kao profesionalni muzicar.Ako mene pitas, nasao sam seriju na francuskom trackeru Xthor. Ne placa se nista, ali prilicno tesko se dolazi do pozivnice.
Pozdrav, imas li mozda onda invite za yuwabits, jer je i tamo zatvorena registracija bez pozivnice?Ima i na yuwabits, mislim da je neko odavde postavio.
Vidim da se non stop traže pozivnice za exyusubs, ništa tamo nema što nema na drugim mestima, yuwabits daleko bolja, bar meni.Naravno govorim o domaćem sadržaju.
Svi smo se ponovo registrovali, sa novim ili starim imenima. Osim imena, to je novi tracker.Jel moze neko ko je na sajtu yuwabits da pita admine sta je sa ljudima koji su imali naloge na sajtu a posle zadnje promene ne mozemo da se logujemo ni sa starim nalozima a nove isto nije moguce napraviti.
Problem je sto ne dozvoljava, bar onda kada sam ja probao pisalo je da mogu da se registruju samo oni sa pozivnicom.Svi smo se ponovo registrovali, sa novim ili starim imenima. Osim imena, to je novi tracker.
Sad sam proverio, nemam pozivnicu, potraži ovde, neko će ti već dati.Ja samo kazem imao sam nalog a sada nemam nalog a ne mogu ni da ga napravim.
Ako neko ima i meni da pošalje jednu pozivnicu za ExYu-Subs bio bih mu veoma zahvalan
Ma jok, proverio sam sa adminima…
Nego ima li neko pozivnicu za crnu berzu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari