Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 815
Jel moze neko na PP da mi preporuci neke dobre trackere za knjige na domacim jezicima? Sto vise njih. Eventualno neki invite za iste.
Lib gen za knjige, uvek prva stanicaJel moze neko na PP da mi preporuci neke dobre trackere za knjige na domacim jezicima? Sto vise njih. Eventualno neki invite za iste.
Ima, juče skinuo Narodnog poslanikaima i domace knjige tamo?
Ima na PTP.Drustvo jel mozete da proverite dal ima negde 1080p remux filma "The Grey Fox" iz 1982? Na TL-u nema, a ne mogu da nadjem ni na sajtu koji koristim za usenet. Samo bi bilo pozeljno da ima na nekim pristupacnijim trakerima kao sto su ili IPT ili BeyondHD ili PrivateHD tako neki. Dzabe mi ako ima na PTP ili HDB kada tamo verovatno nikada necu upastiNa ovim ostalima vec mogu.
jel imas mozda za PTP?
U zadnje vreme više ne rade, nego što rade...Pa obaveštenje da su nedostupni stoji, mislim, od petka pa ćemo videti...
Moj pozdravImam pozivnice za File List,ozbiljni clanovi neka mi se jave.
Sudeci po trakerima na kojima si ne znam koliko ce Filelist da te zanima. Traker je vrlo dobar, ali pretezno je za filmove Holivudske produkcije i mozda po neki koji ispada iz te kategorije. Imaju svoje internal grupe playSD, playHD, playBD, playWEB, playTV. A pored njih uglavnom se kace i internali sa HDBitsa.Moj pozdrav
Kakav je tracker Filelist koji vidim ovde dosta hvale.
Sta sadzi konkretno filmove ili serije i koliko stare filmove i serije.
Clan sam na
karagarga
cinematik
cinemaz
avistaz
cinemageddon
Pozdrav Aleksandar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari