Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

N3n0 dobio UHDBits:wave:

Zdravo ako ko ima višak invite za Black Cats ili neki dobar PS3 tracker.

cheers
Pre svega me interesuju Blu-ray filmovi, a već imam naloge na TorrentLeech, HD-Space, IPTorrents, HDME, TorrentDay, BeyondHD i sada UHDBits.

Imam invite za HD-Space i TorrentDay.

Kakav je BitMeTV treker,da li je bolji od Freshon?Jel BitMeTV general treker?

Poslednja izmena:
Izvinjavam se u pitanju je bio BitMe a želeo sam BitMeTV,greška.:lupko:Čitao sam recenziju ovog prvog a interesovao me je ovaj drugi.Nikako da prebolim BTN

Poslednja izmena:
PTP pitanje:

BP/hour x 24 = BP/day (to je u redu)

BP/day x 7 = BP/week (to je u redu)

BP/week x 4 = BP/month Trebalo bi da daje po ovoj logici kao u prethodna dva slučaja isti broj poena ali kada vidim kolonu koliko se dobija za mesec dana ispada da ta kolona daje dosta više poena od BP/week x 4 nedelje. O čemu se radi, da li da držim mesec dana seed pa da onda menjam poene za upload (u tom slučaju po PTP logici dobio bih više poena, oko 500.000) ili da menjam 2.500.000 za 1TB čim skupim dovoljan broj poena?

Ponovo ja...Blackcats ili nesto za ps3 igre?

@MareBGD dobio BCG

^
Ako je neko široke ruke u ovoj temi onda si to ti [emoji3]

Hvala useru paradizo :)

UHDBits je đavolski težak za neko preterivanje sa ratiom. :d Ja sam se upisao na traker ovaj mesec i ovaj mesec koristim seedbox i jedva da sam ubacio 150 GB tamo, dok recimo na PrivateHD imam preko 1TB već ili na Partis takođe preko 1TB. Mada UHDBits ima izuzetno povoljan bonus sitem gde samo seedovanjem možete čas napraviti dovoljno poena za nekih 200 GB-a recimo. Sad ću da vidim kako ide na HD-Space.

Poslednja izmena:
Kolega @Sympathy Chan dobio TL

Jel ima neka fora sa računanjem uploada na hd-spaceu? Napravio sam upload preko seedboxa od oko 20-ak GB-a a i dalje mi stoji onih početnih 2 GB da imam? Ne verujem da je u pitanju loš klijent jer i na UHDBits i na PrivateHD i Partis mi odmah računa upload. Za svaki slučaj postvio sam pitanje i na njihovom forumu ali sam hteo i ovde da pitam, možda mi neko brže odgovori.

@MAre BGD.. iam pozivnicu za playbits.org vidim ima igara za ps3 pa ako ti odgovara reci... takodje ako nekom treba iam 5 poz za torrentvault.org...

@cvijicj

UHDBits je dobar jer je prvih 24h tl uvek fl. Ratio ne mozes da nabijes jer ima malo korisnika(7.5k). Ja na bonusu imam 1TB uploada, tako da sb nema svrhe koristiti na ovom tracker-u.

Au, Lev ... gde za Demonoid, zar on nije odavno propao? :trust: Zar tamo iko vise seeduje, koje su beneficije za registrovane? Sto godina ...

Он је као феникс а сада тренутно ради. Пре неколико година сам повремено и погледао шта има али ми је данас скоро бзвз да тамо проверавам нешто. Ако баш баш нигде нема оно што тражим, проверим (безуспешно, наравно) и Демоноид.

Zna li neko gde bi mogao da nadjem domaci film Strsljen?
Moze na pm pomoc, hvala.

Nazad
Vrh Dno