Da pitam ponovo,jel ima neko invite za yuwabits?
Druze,u medjuvremenu sam dobio od prijatelja,ali hvala na ponudi,ziv bio!Daj mail na pp
Jel ima neko preporuku za torrent tracker sa filmovima i serijama na kom nije toliki problem održavati radio? Neki gde se dobijaju poeni za seeding, pa da se kupuje upload i slično. Ovaj TL je haos bez Seedbox-a.
Godinama nisam ništa skidao, a sada kada sam napravio NAS, vuče me da ponovo skupljam.![]()
Filelist, general je treker, ali ima i filmova i serija u raznim formatima. Sve preporuke.
A ako bi nešto gde nemaš nikakve striktne obaveze, na Rutrackeru imaš svega... toliko toga da ti bude žao da ne seeduješ koliko možeš.
Daj mail na pm
Da, odavno je tako.FL je ogranicio slanje pozivnica samo za VIP clanove?
^ Hvala ti za preporuke. Oba trackera će mi sigurno odgovarati, isprobaću.![]()
Hvala, ali mi to ne odgovara jer ne planiram samo ja da koristim te video fajlove i treba da bude što jednostavnije.
Ukoliko je FileList dobar izbor, biću zahvalan ukoliko mi pošalje pozivnicu.![]()
Nisam ovo znao. Hvala ti.Brisanje nepotrebnih fajlova iz mkv-a ti je posao od jednog minuta sa mkvtoolnix. Ja sve što skinem sa ruskih i kineskih sajtova provlačim kroz pomenuti program.
Ukoliko je FileList dobar izbor, biću zahvalan ukoliko mi pošalje pozivnicu.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari