Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Koleze,

Treba mi neki tracker na kome mogu da nadjem sinhronizovane dugometrazne/kratkometrazne crtace...
Igor

Crnaberza. Koliko vidim trenutno otvoren (Korisnika 16633 / 20000). Brzine nisu baš neke. Preovlađuju hrvatske sinhronizacije ali ima dosta i srpskih. Gusari rade. Sjat je ponekad nedostupan ali torenti funkcionisu.

Dajem:
HD-Space x2
IPTorrents x1
Uslov je da ste upoznati sa konceptom privatnih trackera i da odrzavate ratio.

Već sam obećao kolegi @mladen2008, čekam samo njegov mail na PM. :)

Ok, ja ću poslati omniku u toku večeri. Ipak je čovek vlas' :-D

Ne znam kako se dobija,ali skoro sam postao power user ili kako se vec zove. Moguce da sam zbog toga dobio.

User Class How to get invites
User No invites will granted
Power User 1 invite/month + upon donation more will be granted
VIP 5 invite/month + upon donation more will be granted
Uploaders 3 invite/month + upon donation more will be granted

btw :)

Takodje, imam 1 invite za IPT

Poslednja izmena:
20+ HD-Space pozivnica.

Uslov - da održavate ratio iznad 1 i da ne varate. Ako vam se tracker ne svidi, ostavite ratio iznad 1 i slobodno iskulirajte nalog. Ne dajem pozivnicu onima koji su se registrovali na bench samo da bi dobili istu.

Imam jednu pozivnicu za YUWABITS, menjao bih za neki drugi.

IPT pozivnica. Uslov dokaz o odrzavanom ratio na nekom drum privatnom trekeru, na forumu bar 6 meseci.

Dugo je clan, cudi me da nije naucio pravila.

Meni je confirmation mail stigao nekih 2 sata kasnije...

Pozdrav

sklapam uskoro svoj prvi hi-fi sistem, pa bi mi znacilo ako neko ima invite za tracker sa hd muzikom, po mogusctvu 24 bit - 96khz : )

BCG uzasno smara sa H&R sistemom, ja jos uveo nekih brdo stvari kao cross seed i posle kad sam neke pobrisao prijavljuje mi H&R iako ih nisam ni skidao ni 1MB ali se vode kao completed.....

Sad su se osilili ,kad je konkurencija zamrla :)

Evo poslacu ja, samo u startu obrati paznju na ratio jer je malo zaguljeno za pocetnike.

Da li neko ima slucajno pozivnicu za thePlace.bz saljem dokazeo o ratio sa par privatnih trekera...Ne znam ni da li ima pozivnica za ovaj treker ili sve funkcionise preko irc-a.

Evo poslacu ja, samo u startu obrati paznju na ratio jer je malo zaguljeno za pocetnike.

Malo zaguljeno? Prava reč je katastrofa zaguljeno... :d

Moraću mesecima da skidam neke semplove i gluposti koje mi nisu potrebne kako bih nabiflao ratio do tih 6gb down-a... a nije me nešto oduševio treker do sada što se tiče izbora i svega ostalog. Očekivao sam više.

Naravno, hvala paciotti-u na pozivnici. Maziću ga i paziti kako god, ali se nadam da ću vremenom početi da nalazim nešto vredno svih ovih muka početničkih...

Po meni je npr. IPT mnogo bolji za sada.

Inače, Ixinho, sve preporuke za rutracker... fenomenalan treker, pogotovo što se tiče muzike.

Malo zaguljeno? Prava reč je katastrofa zaguljeno... :d

Moraću mesecima da skidam neke semplove i gluposti koje mi nisu potrebne kako bih nabiflao ratio do tih 6gb down-a... a nije me nešto oduševio treker do sada što se tiče izbora i svega ostalog. Očekivao sam više.

Naravno, hvala paciotti-u na pozivnici. Maziću ga i paziti kako god, ali se nadam da ću vremenom početi da nalazim nešto vredno svih ovih muka početničkih...

Po meni je npr. IPT mnogo bolji za sada.

Inače, Ixinho, sve preporuke za rutracker... fenomenalan treker, pogotovo što se tiče muzike.

Delimo isto mišljenje. :)

Jeste da TL ima dobro seedovan i stariji materijal, međutim ako gledamo ono što je upload-ovano u poslednjih godinu dana, tu su IPT i TD (TorrentDay - zaista je poslednjih meseci počeo da bude sve bolji) mnogo praktičniji (bonus poeni, freeleech, isto odlične brzine). TL iako je verovatno najstariji od svih, najviše dobra donosi starim korisnicima (ok sa jedne strane), dok novi korisnici imaju te početne gluposti koje je potrebno odraditi. Jednostavno, da je TL jedini tracker tog tipa, pa da se i čovek cima, ali nije. I stoga je bolje okrenuti se IPT, TD-u, SCC-u i sličnim.

Nazad
Vrh Dno