Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Ako ima neka dobra dusa za chd...mogu na pm neke profile da .posaljem ako ima potrebe :)
Tapatalk

Ajde ako ima neko i meni da udeli pozivnicu za bitgamer bicu mu zahvalan.

Jeste tebi ce dati, a ti ces da im vratis ovako:

Nije greska, jer uopste nisam znao da je torrent tog tipa, tj. svi filmovi/igre itd. su podeljeni u rarove. Vecu glupost odavno nisam video! Ja to nemam gde da cuvam, a i ne vidim zasto bih na hardu cuvao film koji je rarovan?! Mogu da postavim screenshotove sa ostalih "normalnih" trakera, na svakom sam power user. Na IP torrentsu imam ratio skoro 2, na Zamundi preko 3 itd.

Anyway, dajem BTN za Chdbits.

Anyway, kako mislis da ces dobiti nesto kad trejdujes.

Takodje, tesko ces dobiti nesto za BTN, jer verujem da ne mozes da saljes btn pozivnice

Kao i ovaj Dumper aka Smiljan

Da nije trejder, jos davno bi dobio SceneHD

69585439e0.jpg

Kako ne naucite vec jednom da je trade/cheat zabranjen na svim trackerima. Da slucajno ove vase poruke neko posalje bilo kom tracker staff, momentalno bi dobili ban , i to verovatno na vise trackera. Mada me briga ,vas zivot , vasa stvar :)

Poslednja izmena:
Voljan sam da ga potrosim mr M :)

THX Gdin_M -u ya pozivnicu na CHD !

Ja sam se vec zaduzio kod M-a sto se pozivnica tice, jel ima jos neko viska jednu za chd, obecavam dobar i posten ratio.

Da se i ja javno zahvalim stigu za chd. Sad samo da upujem sa telekomovim krsem od adsla 30gba i bice extra :)

Da se nadovezem ponovo na onu moju pricu o malom uploadu koji imam na Scene Access. Evo skinuo sam ovaj najnoviji Assasins Creed iako mi ne treba, samo da bih ga delio, da podignem ratio, jer cenim da je on sada nova i trazena stvar. 8GB je. Za dva dana, pod uploaded mi stoji fascinantnih 35MB! I eto, sta ja tu mogu da uradim?! A sa druge strane, pre dva dana sam takodje skinuo sa zamunde neki film Page Eight 5,5GB i vec sam uploadovao skoro 4GB.
Imam takodje u uTorrentu film sa Scene Accessa skinut pre 5 dana, uploadovano samo 17,9MB. A utorrent mi radi 24/7. Tako da....

Na SCC uglavnom koriste box i neke nenormalne up brzine. Od tebe (ako si dostupan) dok krene up on je vec skino. Ako nemas nameru da uplatis box da buferujes nalog (posle lepo mesecima samo skidas) onda nema sta da trazis na SCC sa tako malim up. Bolje trazi neke no ratio gde se ne racuna down (gft, btn) ili neke sa bonus poenima koje mozes menjati za up.

E pa raspitaj se onda pre nego sto trazis pozivnicu, kakav je tracker u pitanju. SCC ne moze da se poredi sa zamundom po brzini izlaska novih stvari i brzinama downloada. Zbog toga prvo treba "budziti" ratio pa tek onda skidati po volji. Cela rubrika "archive" je freeleech i odatle treba skidati nedeljne packove i to ne moras cele nego neki mali deo da vidis kako ce da ti se povecava uplaod. Ali to verovatno nije za tebe cim te mrzi da skidas zapakovano jer zaboga kako drzati zapakovane filmove? Kao da gledas svaki dan jedan te isti film pa mora uvek da bude otpakovan. Jos imas 3 TB prostora...
Btw, ona dva korisnika sa slike su takodje clanovi ovog foruma.

OK, moja je greska sto se nisam raspitao kakav je traker u pitanju. Jednostavno mi ne trebaju stvari zapakovane u milion rarova.

Ja sam na scc skinuo mapet pack i za par meseci upovao par tba samo sa njim i to na sugi telekomu. Moja taktika je ala pauk, skinem nesto sa izuzetno malim interesovanjem i po par nedelja nema ni jednog leechera, al kad jedan naidje omrsim se jer najcesce sam jedini lecher.

SCC je dobar za korisnike koji imaju 60Mb down i jaci pa tako skidaju sve full brzinom dok sa ovih slabijih ili no ratio ne bi mu nista vredela veelika down brzina jer bi se sve vuklo, sve ima svoje, prvo se treba raspitati kao sto kolega rece pa onda izabrati odgovarajuci tracker...

dajem pozivnice za:
bithdtv, hdspace, BTN,hdme,eu,chdbits,freshon.tv

Ae napisite barem nesto o trackeru... vec 5 puta se registrujem i skapiram da mi ni ne treba :p.

Nazad
Vrh Dno