Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Treba mi pozivnica za yuwabits.

Nudim nesto od:
-cb
-ipt
-revtt
-LL

Jeste sad je 0.4, mislim da je ranije bilo 0.6.
Ali treba voditi racuna, svaki torent mora da se seeduje do 0.4 ratio-a ili 60 sati neprekidno ili 60 sati u narednih 72 sata... U suprotnom se dobija warn.

Možda je bilo ranije, ali zar je TL toliko dobar?

Ja koristim partis i zamundu, gotovo na redovnoj osnovi i tu nalazim mahom sve što mi treba. Na partisu ima i dosta freeleech sadržaja (skoro svaki ''fajl'' preko 5-6GB je freeleech). Brzine na oba sajta prvi sat budu tu i tamo, ali posle sve ide odlično tj. max.

Kakav je TL po tom pitanju, ima li freeleech-a, kakve su brzine po puštanju ''fajla'' u promet? A ako sam dobro skontao ovo što je Goran napisao, da li to znači da bez obzira ako ja napucam za mesec dana terabajt uploada, posle ako skidam nešto, to moram da sidujem do 0.4 (bez obzira na to što u šteku imam terabajt uploada)?

Nema freeleech, ali zato odlicno seeduju starije torente. Nisam znao da su tako labavi po pitanju seedovanja. Good to know ;)

Ima li neko pozivnicu za tracker, ili znate li neki otvoren za registraciju a da na njemu mogu skinuti utakmice evrolige? Ako trebaju ratio dokazi saljem.

...i mooozda united balkan crew ako se Stig slaze. :D

Molio bih pozivinicu za RevolutionTT.. Za trampu imam Bitgamer i Demonoid.. :alo:

Radi li vam hd-torrents.org? Meni je down i tracker i sajt...

Masamunea +1

Sejjo @ Mozda CH ?

To ti je tracker, samo za komedije.
Stats.
1zwmd92.png

Category :

Movies
-Stand-up
-Tv Show Seasons
-Tv Show Eps
-Audio Comedy
-Comics
-Books
- Random Oddities
- . . . . . . . .

trazim invite za yuwabits ako neko ima

Evo koga zanima...

For CHDBits 3 years birthday, and CHDTV.net sixth anniversary celebration, we goona start to invite in limited time, details:

1. In 1st DEC~7th DEC 2011, every "user" and above level members will receive 3 free time-limited invitations , you can send to your friends.

2. During the activity,people were invited to make mistakes, does not affect the invitees (except registe dupe account).

3. Newbie Task: At the same time ,we start the new system to assess new member.

Exam Aims:

*Deadline: 30 Days
*Uploaded: 30 GB
*Downloaded: 30 GB
*Se./Le. Time Ratio (SLTR): 6 (Check the faq)

4. During the activity(1st DEC~7th DEC), all level will be locked. no level up and down , after 7th DEC , gonna be normal.

Yep, ako neko bude imao nek me se za dan bezbednosti seti. Btw nikad ne koristim ratio madtere i sl tako da tu eventualni donator moze da bude miran.

Jesam trudio sam se da odrzim sa uploadom od 256 to je nemoguce.Nigde do sad nisam banovan posto dobivam velike bonus poene ovde je to tesko izvodljivo.Ja sam podelio bar deset do sad raznih pozivnica i bar pet je do sad njih banovano,sta da radim idemo dalje.Priznajem za banovanje zbog malog uploada,medjutim interesantan mi je bitgamer zbog igrica sto se na njemu uvek sve prvo pojavi i ima sto ti god srce pozeli,zato ako ima jos ljudi dobre volje da se smiluju za tu pozivnicu,obecajem da cu se truditi maximalno za odrzavanje.Onaj prosli na kom sam banovan nisam banovan odmah nego sam se mucio skoro godinu a i jace dok me nisu presekli.Kazem iskreno sta se dogodilo.

Poslednja izmena:
Vrh Dno