Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

potvrdio sam vas obojicu nisam ni znao da to treba, ostala mi je jos 1.

imam i 1. pozivnicu za tvtorrents.ro ali nek trazi samo onaj ko hoce stvarno da koristi a ne samo da skuplja

Trebaju mi pozivnice za neki hd torrent tracker?(tipa HDbits.org:))
Uglavnom skidam filmove i serije u 720p ili 1080p rezoluciji...
Nudim dve pozivnice za HDME.eu i jednu za preto.me
Slobodno me kontaktirajte na PM...
Pozdrav

Trebaju mi pozivnice za neki hd torrent tracker?(tipa HDbits.org:))

PicardNotAgain_anonib.jpg

Ili da se ceka prvi u mesecu.

Ako neko naidje na pozivnicu neka javi...

Ima li neko dobar da udeli pozivnicu pocetniku (neam nista za menjanje :S:) za neki HD tracker?

Prvenstveno serije (posto je na svim drugim mestima izbor mali), moze i za filmove. Treba mi barem nekakav izbor posto od serija nista nema u HD materijalu :trust:

Dobio sam pozivnicu za HDME od korisnika one1 i ovom prilikom mu se javno zahvaljujem. Ima ovde dosta toga sta mi treba tako da sam vec napravio miniplan sta cu skidati, upload mi je mizeran (sbb... :S:), tako da ne verujem da mogu da odrzim ratio svuda. Ako budem bio u mogucnosti da odrzavam svuda ratio, i ako mi bude zatrebalo nesto sto ovde nema, pitacu ponovo :).

Hvala u svakom slucaju ;)

Dobio sam pozivnicu za HDME od korisnika one1 i ovom prilikom mu se javno zahvaljujem. Ima ovde dosta toga sta mi treba tako da sam vec napravio miniplan sta cu skidati, upload mi je mizeran (sbb... :S:), tako da ne verujem da mogu da odrzim ratio svuda. Ako budem bio u mogucnosti da odrzavam svuda ratio, i ako mi bude zatrebalo nesto sto ovde nema, pitacu ponovo :).

Hvala u svakom slucaju ;)

Ma nema frke, ovde smo da se medjusobno pomazemo...
Evo i ja da se javno zahvalim korisniku "Shaddow" na pozivnici za iptorrents...
Pozdrav

ima li neko da mi pokloni ili da pozivnicu za sciencehd
u zamjenu dajem hdbits.ro ili bithdtv (po volji)

jel ima neko da uspeva da odrzi iole kakav ratio sa sbb-om na nekom trackeru?
Stvarno smo uzas sa ovim upload brzinama

kako doći do bitme.org pozivnice, ako neko može pomoći neka se javi

Dajem pozivnice za tv.torrents.ro, sadasnji freshion.ro, za pozivnicu na neki hd tracker, pozeljno hd-bits.ro

jel ima neko da uspeva da odrzi iole kakav ratio sa sbb-om na nekom trackeru?
Stvarno smo uzas sa ovim upload brzinama

Jednom godishnje uplatish SeedBox za nekih 15-20 € i nabijesh upload i nebrinesh...

Ja sam za jedan mesec nabio 2.5TB uploada a nisam se ni neshto trudio...

:wave:

Jel moze neko pozivnicu za ZAMUNDU da mi da? Bio bih veoma zahvalan! Nisam imao net u stanu nekih 7-8 meseci i naravno ukinuli su mi nalog, a sada ne mogu da nadjem pristojan tracker da ga je*** :wall:

Nazad
Vrh Dno