Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Na tleech-u mora da se prijavi adminu koroscenje seedbox-a, barem tako pise u FAQ

Koristio sam seedbox na TLeechu, BitMe, Bit-HDTV, RevTT, i još mnofima, nigdje problema nisam imao, a nikome prijavlivao nisam.

Ako im je sumnjivo, fino pogledaju da se koristi Torrentflux ili tako neki web klient i da je IP adresa registrovana na nekog seedbox provajdera i mirna Bosnna. :smoke:

Najbolje je staviti napomenu u profile info "using a seedbox" i eventualno IP od seedboxa

nudim :extremezone

tražim: hdbits ili bitme.

lp.

Ako neko ima torrentleech, bio bih iznimno zahvalan :)

Jedna pozivnica za preto.me

Uslovi: Screenshot ratio-a sa jednog ili više trackera. Screen sa Demonoida ne prihvatam!

Kontakt na PM!

Potreban jedan bit-hdtv, sto se tice ratia imam dva servera tako da nije problem. Trenutno nemam nista na "lageru" slobodno.

Hvala unapred

Uspesno sam se registrovao i sada mi kada uradim login kaze "Netacno korisnicko ime ili lozinka".

:crash:

svaka čast shaddow za tebe nema problema oko pozivnica.
ako imaš daš,to mi se kod tebe sviđa.
lp

Zna li neko moze li se povratiti zastareli nalog na YuwaBits-u i Crnoj Berzi?

nudim:
-vipmusic
-torrentsnatch
-nordic-t
-scenedirect
-topbytes
-scenepalace
ponudite šta imate.
lp.

Da li bi neko mogao da navede trekere koji se bave pretežno e knjigama i tutorijalima ? Poželjno bi bilo da se mogu koristiti odma a ne da se vijaju pozivnice.

Takodje zamolio bi nekog ako nije problem ko ima domaće trakere da mi se javi na pm povodom jedne numere koju nisam uspeo da pronadjem na internetu drugim načinima.

Poslednja izmena:
opet isto pitanje... nema neko TorrentLeech?
mogu da ponudim freshon.tv , hdahoy.org :|
Power User sam na TorrentLeech-u godinama... Sigurno nisam dobio pozivnicu već godinu i po dana. Izgleda da su rešili da "zategnu" atmosferu.

Da li bi neko mogao da navede trekere koji se bave pretežno e knjigama i tutorijalima ? Poželjno bi bilo da se mogu koristiti odma a ne da se vijaju pozivnice.

Takodje zamolio bi nekog ako nije problem ko ima domaće trakere da mi se javi na pm povodom jedne numere koju nisam uspeo da pronadjem na internetu drugim načinima.

Za to prvo Bitme, Bitspyder, Bibliotik, Learnbits (za ovo imam pozivnicu, javi ako hoćeš).

Za to drugo, imam yuwu, pa ako hoćeš da tamo pogledam, isto javi. :D

Nazad
Vrh Dno