Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Nisu i to sam proverio ali sam zaboravio da kazem, 18 000/20 000 ljudi.

edit:
Site Stats

* Maximum Users: 20,000
* Enabled Users: 18,029

Danas je bilo 18020 enabled, sad 9 vise, tako da su pozivnice otvorene za neke... :S u cemu je fora? :(

Poslednja izmena:
Moze neko da mi objasni onako ukratko u ceumu je caka.. Nisam bas nesto upucen skidam torrent sa isohunt-a i thepiratebuy-a a ove pozivnice mi bas nisu jasne ako neko moze ukratko i ako ima jednu za mene da vidim sta mogu da dobijem sa tim :D hvala unapred

BTN je onemogućio slanje pozivnica od danas. Ovo važi za većinu korisnika. Piše na home pageu:

Kod:
Invites are now closed until further notice

Starting in 2011 BTN will be closing off invites for a period of time. This means from 1 January 2011, most user-classes will be unable to send invites (even if you have some, you'll be unable to use them).

Poslednja izmena:
Omfg koliko je izbi mi oci a tek sam sad video :S Sve sam procesljao samo to nisam posto tu uvek pisu neke nebuloze..

Ne razumem zasto im je ona poruka onoliko retardirana, pusti te da se mislis gde si pogresio i sta nije u redu. Mogli su lepo da napisu da su ih iskljucili a ne da su ih MENI iskljucili i da kontakriram staff ako mislim da ovo nije u redu?!? :S

Hvala sto si mi razjasnio ovo bas mi je bilo cudno :).

e a neko da baci oko na ovo moje pitanje?! 2 minuta cisto da budem upucen :S

Moze neko da mi objasni onako ukratko u ceumu je caka.. Nisam bas nesto upucen skidam torrent sa isohunt-a i thepiratebuy-a a ove pozivnice mi bas nisu jasne ako neko moze ukratko i ako ima jednu za mene da vidim sta mogu da dobijem sa tim :D hvala unapred

Ukratko, imaš javne i privatne torrent trackere. Ti sa kojih ti skidaš su javni i njima može pristupiti svako. Ovim drugim možeš pristupiti ako si registrovan, a za to ti je potrebna pozivnica ili da uhvatiš kada su otvoreni za registraciju. Prednost privatnih trackera izmedju ostalog je veća brzina preuzimanja i veća sigurnost, a "mana" je što moraš poštovati pravila o ratio-u i/ili dužini seed-ovanja.

Poslednja izmena:
Znaci , meni to bas i ne znaci mnogo posto ja skidam filmove i tako neke programe igrice sitno po 100gb mesecno... Sidujem non-stop to nije problem.. Ali sve sto ima na privatnom imam i na javnom? Mislim to izadje film novi ima ga na javnom ne moram da se regujem i sve to... a sto se tice sigurnosti mislio si na viruse i tako to ili?! Posto sam bio dobijao neke mejlove sa nekim tekstom za skidanje torrenta?!

Pa novih filmova ima svugde tako da to nije problem. Jedino što se na privatnom trackeru nove stvari pojave malo ranije (nekoliko minuta ranije) nego na javnom.

Što se sigurnosti tiče mislio sam na to da na privatnim trackerima ima manje "špijuna" koji sakupljaju IP adrese pa te onda prijave tvom internet provajderu da si pirat, ali to kod nas i nije neki veliki problem jer niko ne ide u zatvor zbog skidanja filma.

Speed.cd :)

We're looking forward with excitement, but also a touch of sadness, to our final day of open signups. Speed has come a long way since it was founded 3 years ago, and we've always prided ourselves on being an open site that lends a hand to those who are new to the world of private torrent trackers, rather than labeling them as n00bs and casting them aside.

Unfortunately, the time has come, for the good of the site and our users, to close signups for good. If you're not a member yet, get in while you still can. If you've got a friend who wants to join, tell them to stay beside their PC on January 15th ;-)

Speed.cd :)

We're looking forward with excitement, but also a touch of sadness, to our final day of open signups. Speed has come a long way since it was founded 3 years ago, and we've always prided ourselves on being an open site that lends a hand to those who are new to the world of private torrent trackers, rather than labeling them as n00bs and casting them aside.

Unfortunately, the time has come, for the good of the site and our users, to close signups for good. If you're not a member yet, get in while you still can. If you've got a friend who wants to join, tell them to stay beside their PC on January 15th ;-)

Što se sigurnosti tiče mislio sam na to da na privatnim trackerima ima manje "špijuna" koji sakupljaju IP adrese pa te onda prijave tvom internet provajderu da si pirat.

A ko su ti špijuni i kako njima uspe da vide ip adresu npr na pirate bay ili sl javnom trackeru

A ko su ti špijuni i kako njima uspe da vide ip adresu npr na pirate bay ili sl javnom trackeru

Pa kompanije kojima je to posao, i kojima je za to plaćeno od strane MPAA, RIAA ili neke slične organizacije.

Što se tiče IP adrese ako koristiš utorrent pogledaj u tab "Peers" i videćeš IP adrese svih ljudi koji su u swarmu tako da to nije problem. Oni pokupe sve te adrese, vide koja adresa kojem internet provajderu pripada pa im pošalju obaveštenje o tome. Zatim tebi provajder šalje obaveštenje da prekineš sa nelegalnim aktivnostima.

Da bi sprečio ovako nešto možeš da koristiš neke programe (PeerGuardian) ali neznam koliko to pomaže.

Nudim i samo u zamenu :
RevoTT (koji sada vec nije popularan zbog silnog free reg-a ovih dana)
HD bits.ru
NCore
hdme.eu
bit-hdtv

i samo me interesuje hd-bits.org

samo ozbiljne ponude dolaze u obzir

pozz,

^
Prvo- Zamena: nenene :)

Drugo: To sve sto ti nudis, pa puta 10 jos ne moze da se meri sa HDbitsom, koji je inace zatvoren za invite vec dugo, tako da HDbits.org slobodno mozes da zaboravis

Ono sto sam shvatio za ovih par meseci aktivnog torentovanja je:

Hd-bits.org nema ni za 'leba, ukinuli su pozivnice jos davno.

I da ima neko pozivnicu, ne bi ti dali jer nudis zamenu ... :)

Preduhitrio me BEGINER

Pa moram negde da reklamiram da mi treba :)
Mislim da skoro sve postoji na ostalim trackerima vremenom,ali lagodniji bi mi bio zivot da idem odmah na izvor :)

THX

Nudim i samo u zamenu :
HD bits.ru
NCore
hdme.eu
bit-hdtv

pozz,

Tek 4. januar, a imamo post godine u ovoj temi. :d

To što ti nudiš ima realno (par procenata give or take) 0% šanse da se ostvari.

Slatko me decko nasmejao :D

Jos bolje, daj onda neki na kome ima Bluray ripova, jer mi se ovaj WEB-DL penje na ***** sa nedostatkom engleskih titlova.

Za to ti je najbolji HDBits, pa poslije njega, koliko sam upućen, ide BTN, ili možda x264.me (za koji su mi ukinute pozivnice zbog *****a).

Može neko da mi da invite za BTN da vidim kako to čudo izgleda?:D

Trenutno su ukinute zbog broja usera.

Inace, BTN rulez jer je no ratio, ima odlicne brzine i gomilu materijala. :)

Molio bih da me obavestite ako budu omogućene :)

rutracker pwnuje BTN :p

rutracker nema veze sa BTN-om. Inace on pwnuje sve general trackere sto se tice raznovrsnosti. :p

Nudim i samo u zamenu :
HD bits.ru
NCore
hdme.eu
bit-hdtv

pozz,

Da imas Demonoid pa i da razmislim... :D

Nazad
Vrh Dno