Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Oni mislim daju bonus samo za preko 5gb i to nešto tipa 0.0008 poena po satu [emoji23] treba jedno mesec dana da se skupi 1gb [emoji16]

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

FL je ubedljivo najlakši za održavanje. Van toga što je ogroman deo freeleech.
Ja ne znam da li sam išta skinuo da nije bilo freeleech. Šta god potražim, najbolji kvalitet je bilo freeleech, pa i narednih 10 torenta ispod.

10 torenta ne seed-u (mogu i najmanji, ukupno svih 10 ispod jednog megabajta!) daju 2 poena na sat, što mesečno izađe 1.440 poena, a to se zameni za 1,3 TB!
To je dovoljno da se svaki dan skida 44gb i da se ratio ne mrdne. Van toga što je većina freeleech...
Ako svi torenti na seed-u imaju preko 50gb onda ide još 1 poen na sat, pa izađe ~ 2 TB mesečno, što je dovoljno za 66gb downloada dnevno!

Pa neka neko kaže da je težak za održavanje [emoji14]

Poslednja izmena:
FL je meni najjači globalni tracker. Bez premca.

Sent from my Oneplus 8 using Tapatalk

S druge strane, za 10 eura se može uzeti seedbox sa gigabitnom konekcijom i za mesec dana nabiti upload bafer pa ste mirni neko vreme. Samo treba znati prepoznati šta će masa da skida. Ja sam recimo na samo jednom torrentu za 11 dana napravio 2.5TB uploada. Par takvih i napravi se solidna zaliha uploada.

Kako na filelistu doći do većeg broja poena? Imam dve pozivnice a samo vip klasa može da ih šalje. A za permanent vip je potrebno tipa 75 hiljada poena.
ef5baba05aa7c4e1b3f35ec082f06153.jpg

Sent from my Honor 20 using Tapatalk

Ovo su nacini za dobijanje poena na FL:

Q6Vwt5Z.png

Bude par puta godisnje popust u store pa VIP bude 50k poena.

Dosta je tesko, treba samo strpljenja i dosta vremena, ja sam permanent vip a trenutno imam kok 56k poena ne znam da li cu do sledeceg popusta skupiti do 75k za Special Rank status...

Da, jasno. Pa to u principu znači da praktično treba da uradim sve što je do mene da dobijam što više poena na sat. Ja sam trenutno na 20k. Ako bih naskidao materijala da imam na seedu preko 1TB, onda bih po ovoj poslednjoj stavci gde ti imaš 2.6 imao teoretski 4 poena na sat, i sa onih 3 to je ukupno 7. Prostom matematikom, u idealnom slučaju sakupiću još 50k poena za ~10 meseci. Generalno nigde ne možeš da napreduješ preko noći. :)

Ne može preko noći naravno, ali kada kupiš permanent VIP, posle si na konju. Mislim da se dobije tada 20TB uploada.

Sent from my Oneplus 8 using Tapatalk

Dobije se 16tb uploada, 16 pozivnica i uz to ti ratio nikada nije ispod 2.0 i za VIP ne vazi H&R pravilo., milina jedna...

Ako je nekome ostalo viska FL pozivnica i voljan je da podeli, bio bih mu zahvalan. Imam RPi koji ionako radi 24/7, pa bih stavio i stalno da seed-uje. Od privatnih torrent trackera imam samo torrentleech malo jace od godinu dana, ali nisam nesto imao potrebe da ga koristim.

edit: @peja mi je poslao pozivnicu, hvala jos jednom!

Poslednja izmena:
I Ja se iavljam,again,ako neko ima pozivnicu za FL,bio bih zahvalan.Znam za odrzavanje i sve to jer imam iskustva na yuwabits.

Član sam na crnaberza forumu više od 5 godina sa 5.4 ratiom, međutim od pre 3 dana me ne pušta. Dobijam poruku; Login Locked!
You have been Exceeded the allowed maximum login attempts without successful login, therefore your ip address ('xx.xx.xx.xxx') has been locked for 24 hours.
I tako, bez obzira što je isteklo 24h. Kada probam ponovo ista poruka.

Ima li neko pozivnicu za ex-Yu tracker. Može crnaberza ili bilo koji sa dosta usera.

Zamoli nekoga koga znaš da kontaktira CB admin tim, da pita šta je razlog.

Član sam na crnaberza forumu više od 5 godina sa 5.4 ratiom, međutim od pre 3 dana me ne pušta. Dobijam poruku; Login Locked!
You have been Exceeded the allowed maximum login attempts without successful login, therefore your ip address ('xx.xx.xx.xxx') has been locked for 24 hours.
I tako, bez obzira što je isteklo 24h. Kada probam ponovo ista poruka.

Ima li neko pozivnicu za ex-Yu tracker. Može crnaberza ili bilo koji sa dosta usera.
Idi na whatismyip sajt i vidi koji ti je IP.
Izvadi ruter iz struje pa ga opet vrati i proveri jel se IP adresa promenila.
Ako nije, izvadi ga opet iz struje, sačekaj 10 minuta pa opet uključi u struju i proveri IP. Sada bi trebalo da se promenila, pa probaj logovanje na CB.

Idi na whatismyip sajt i vidi koji ti je IP.
Izvadi ruter iz struje pa ga opet vrati i proveri jel se IP adresa promenila.
Ako nije, izvadi ga opet iz struje, sačekaj 10 minuta pa opet uključi u struju i proveri IP. Sada bi trebalo da se promenila, pa probaj logovanje na CB.

Hvala na savetu, probacu. :)

Da potvrdim ono sto su ljudi pricali da je lako dobiti upload preko poena na FL. Juce izvukao 500 poena na poklonima sto su davali, sad dobijam 2 po satu, tako da ce za 12 dana biti dovoljno poena za 1TB upload-a.

Jel ima neko savet za HD-space, za odrzavanje ratio-a? Imam seedbox, ali bukvalno ne uspevam nista da uploadujem. Malopre sam konacno nasao neki film od 17GB koji ima 1 seedera i 7 leechera, i trebalo mi je pola minuta da skinem, uspeo sam oko 2.5GB da uploadujem za par minuta i vec posle tih par minuta svi leeceri su nestali. A to je jedino sto je imalo neki veci broj leechera. Sistem poena im je smesan, vecnost treba da se skupi za 10Gb uploada.

Nisam na tom trekeru ali poučen iskustvom sa recimo tv-vault ili nekih drugih trekera koji ni nemaju nikakav bodovni sistem:

1. Dežuranje. Bukvalno nekoliko puta u toku dana obilažiš treker i čekaš da se pojavi nešto novo što bi imalo potencijala da ga veći broj ljudi skida. Ukoliko utrčiš sa seedboxom u toku inicijalnog seeda možeš dosta uploada da nakupiš dok nema više od 5-6 seedera. Na nekim trekerima je moguća automatizacija skidanja preko irc-a ili rss-a.

2. Skidanje freeleech torrenata ali ne random nego onih koji imaju mnogo snatcheva. Naravno ovo je lutrija. Imao sam situacije da nakon skidanja nedeljama ni bajt ne uploadujem, a bilo je "pogodaka" gde su ljudi prilično redovno skidali pa se malo po malo nakupilo. Ovaj metod možda čak ima više smisla sa kućnom konekcijom jer ti je TB na NAS-u ili na kućnom kompu u svakom slučaju jeftinije da žrtvuješ nego da čuče na seedboxu a da niko ne vuče.

Ko ima nalog na FL možemo da podelimo međusobno karma poene.
Kada se skupi 200 dobija se 1 dodatni poen na sat :)

Da li neko zna kako se može doći do dobrih trackera za eknjige i knjige uopšte?
Hvala i srećni praznici.

I mene je to zanimalo, ako nisam pogresno razumeo, navodno MAM je najbolji za to, jer bibliotik valjda ne prihvata nove korisnike.

Može li neka preporuka za francuske torente, za sada se najbolje pokazao YGGtorrent, ali je on public. Ethor je ugašen prošlog meseca.

Da, da, na libgen-u sam nasao 90% knjiga kad sam trazio. Eventualno na nekim drugim sajtovima ako trazim drugi format, a mrzi me da konvertujem. Jel su za knjige na nasem jeziku dobri CB ili yuwabits? Davno sam imao nalog na oba, ali ne znam koji sam email registrovao. Do sad sam vecinu nalazio na balkandownload.

Tanki su trekeri za knjige, pogotovo naši.
balkandownload, megasrbija, knjige.club i to je to što ima.

Nazad
Vrh Dno