Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Jel moze i meni jedan Filelist? Hvala unapred...

Blizu 9TB uploada preko Nemanjinog seedboxa.
49bb95641ee4ba5bf9667cd9b14fb042.jpg

Sent from my Honor 20 using Tapatalk

Uh, gde su okačeni crtaći? Kad je bila akcija na proleće mi crkao hdd, a juče se baš ponovih sa 2x10tb, pa da ih uposlim :)

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Koliko filelist-a je potrebno?

Imam za IPT posalji email :D

Kakva je situacija sa njim, jel može da se deli između više korisnika?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

To ne znam. Nisam ga maltene ni koristio. Uzeo za crtaće, pa je bandovic kačio materijal na njega i sa njega.
Pomagao je još jedan korisnik, ali ne znam da li može u isto vreme i koja su ograničenja.

Imam TorrentDay, a trebao bi mi file list ako neko ima pozivnicu ;-)

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Ako neko ima pozivnicu za file list zainteresovan sam.

Do sad pozivnice podeljene za clana "komad" i "nekad_bio_SOKO". Miki i brajko zamolio bih vas za jedan screenshot vaseg RATIO-a sa nekog privatnog trakera i prosledite mi vase email adrese u privatnoj poruci

Ako ko bude imao viška može i meni pozivnica za filelist [emoji16]

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Samo da kažem svima da je FL dosta težak za održavanje ratio-a ako nemate neki dosta jak upload.

Samo da kažem svima da je FL dosta težak za održavanje ratio-a ako nemate neki dosta jak upload.

S druge strane, za 10 eura se može uzeti seedbox sa gigabitnom konekcijom i za mesec dana nabiti upload bafer pa ste mirni neko vreme. Samo treba znati prepoznati šta će masa da skida. Ja sam recimo na samo jednom torrentu za 11 dana napravio 2.5TB uploada. Par takvih i napravi se solidna zaliha uploada.

Kako na filelistu doći do većeg broja poena? Imam dve pozivnice a samo vip klasa može da ih šalje. A za permanent vip je potrebno tipa 75 hiljada poena.
ef5baba05aa7c4e1b3f35ec082f06153.jpg

Sent from my Honor 20 using Tapatalk

Imam nalog skoro 10 godina, a većinu vremena ratio-a sam napravio sa uploadom od 1 mega. :) Bonus poeni, freeleecha brdo, veoma lak zapravo.

Sent from my Oneplus 8 using Tapatalk

Pa nije, ali je toliko lako sakupiti bonus poene + upload sa freeleech torenata da je čudno da neko ima problem sa tim. I ja sam sa 1Mb/s uploadom održavao FL a da nikada nisam razmišljao da li nešto mogu da skinem a da me ne ugrozi.

Do sad pozivnice podeljene za clana "komad" i "nekad_bio_SOKO". Miki i brajko zamolio bih vas za jedan screenshot vaseg RATIO-a sa nekog privatnog trakera i prosledite mi vase email adrese u privatnoj poruci

@komad Zamolio bih te da kreiras nalog na Fl jer ako ne budes iskoristio pozivnicu u roku od 24 sata,kreiran kod bice deaktiviran.

Ako ko bude imao viška može i meni pozivnica za filelist [emoji16]

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Zamolio bih te da mi prosledis neki dokaz o RATIO sa nekog privatnog trakera i mail na koji da saljem pozivnicu.

Jedan od najlaksih za odrzavanje, bonus poeni se skupljaju lagano, ja sam na 16k bonus poena, skuplja se za special rank koji je 100k.

Takodje kome fali za upload moze kupovati one kutije (ima i akcija u shopu pa kostaju manje bonus poena), ja sam izvuko 2-3TB upload iz tih kutija u pocetku..

Imam jos dve pozivnice, od zainteresovanih koji su se javili na temi ako ima neko da nije dobio, a da je stariji clan, pisite na PP..

Poslednja izmena:
Možda i najlakši tracker za održavanje, baš prelagan.

Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk

Skinite neku igru tek kada sa pojavi, a obično budu freeleech i ostavite na seedu i biće uploada. Ja na igrama od 30-50 gb imam ratio10+, a brzina uploada mi je 15 megabita.

Sent from my AC2003 using Tapatalk

E hdt je tezak za odrzavanje. Fl je laganica

Sent from my Poco X3 using Tapatalk

Na HDT samo skidati XXX, oni su no ratio i na njima farmovati bonus.

Sent from my ASUS_I003DD using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno