Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Edit: Malo sam se zaneo, pa pitao nesto sto nije dozvoljeno....hvala @maric62985 sto mi je skrenuo paznju :)

Poslednja izmena:
Оно што ти питаш није дозвољено на форуму, колико ја знам. ;-)

Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Imam jednu pozivnicu za IPTorrents pa ako nekom treba, neka pise na pm. Prednost imaju aktivni forumasi.

Има ли неко позивницу за Библиотик? Требају ми неке књиге а нигде не могу да их нађем.

Ako moze pozivnica za neki "Opsti" ili "Filmski" torrent tracker, ne biram koji, samo da je lak za odrzavanje, super bi bilo ako ima i freeleech sekciju :) Hvala unapred.

Ja imam za IPT, ako ti jos treba reci?

Sent from my Cool S1 using Tapatalk

@dark warrior dobio pozivnicu za IPT.

Treba li nekom starom i proverenom članu Pedro?

Ako nekome jos treba IPT neka se javi, imam jos dve pozivnice.

Jedno pitanje. Banovali su me na BTN-u, imam nalog tamo ja mislim jedno 10 godina, nemam h&r, mozda i ako imam, to je jedan, koristim RSS feed ta skidam, i nista neaktivan, skida mi se jedno 15 serija preko njih. Ne mogu da se ulogujem, kaze "Your account has been disabled. This is either due to inactivity or rule violation." Pise da se ih kontaktiram preko irc-a (tamo nema nikog) ili #btn-disabled (pretpostavljam da je ovo twitter, to ne mogu da nadjem). Jel se desavalo ovo nekome, i kako je resio?

Pozdrav svima.Zamolio bih ako neko ima pozivnicu za torrent? Povecan mi je znacajno upload tako da bi sada vec dosta seedovao i skupljao bonuse.Unapred hvala.:)

Jedno pitanje. Banovali su me na BTN-u, imam nalog tamo ja mislim jedno 10 godina, nemam h&r, mozda i ako imam, to je jedan, koristim RSS feed ta skidam, i nista neaktivan, skida mi se jedno 15 serija preko njih. Ne mogu da se ulogujem, kaze "Your account has been disabled. This is either due to inactivity or rule violation." Pise da se ih kontaktiram preko irc-a (tamo nema nikog) ili #btn-disabled (pretpostavljam da je ovo twitter, to ne mogu da nadjem). Jel se desavalo ovo nekome, i kako je resio?

Ako ti je isti nick na sajtu kao i po torrent komunama onda su te banovali zbog toga.. Ili zbog cheat-a, trece nema

Ima, a to je da je banovan cijeli IP opseg pa je "nahebo" zbog nekog...

Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk

Ja mislim da je #btn-disabled IRC kanal gde treba da ih pitaš što su te banovali.

User Class: Member
Last Seen: 3 months, 2 days ago

HnRs: [7]

^Rece covek da nema H&R , a pita se sto je banovan :trust: i to na ratioless sajtu :d

Druze, dozvoljeno je 15 hnr-a. Ja sam pre ovoga ima jedan ili dva, nikako 7, i najverovatnije mi se na nalog sada skupilo ovih 5-6 koje od preksinoc nisam stigao da seedujem 24h. Tako da je nije kul da lupetas tako bez razloga. A kao sto neko rece, moras jednom u 3 meseca da se ulogujes na sajt. Ako nisi primetio pise "Last Seen: 3 months, 2 days ago" tako da ne moras da budes mnogo inteligentan da ti podje za rukom da ukapiras zasto su me banovali.

Društvo,

Koliko je pametno držati na domaćim serverima tako neke stvari? :)

Na mts disku imam 30gb pa bih stavio e-knjige.

Nazad
Vrh Dno