Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

I Filelist koji je toliko lak za održavanje da je praktično ratioless.

Treba mi pozivnica za Crnu Berzu ili neki sajt na kome znate da moze da se nadje exyu muzika 80te 90te ... u Flacu ili nekom drugom Losslessu..

e da ...imam pozivnice za BitME Elbitz LearnBits.... trazite na PM jer su tamo prilicno stroga pravila

Poslednja izmena:
Сад не ради ЦрнаБерза...

Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk

tutorijali - https://www.cgpeers.com - otvoren za registraciju
Није тај баш за туторијале, већ за програме и курсеве о фотографији, обради и видео монтажи, тј. тамо се налазе садржаји везани за графички дизајн. Иначе је баш добар трагач и често је доступно слободно преузимање.
Регистрација је увек отворена првог и петнаестог у месецу.

Poslednja izmena:
Samo da se ubacim sa jednim pomalo off pitanjem, totalno sam ispao iz tokova, ne znam ni da li su mi u životu nalozi osim za najbitnije koje održavam...
Koju verziju torrenta da koristim, da je prihvaćena (skoro) svuda, da nema bloatware-a, reklama i da dobro radi? Jel i dalje ima problema sa novijim verzijama? Ranije sam koristio 2.0.4

Samo da se ubacim sa jednim pomalo off pitanjem, totalno sam ispao iz tokova, ne znam ni da li su mi u životu nalozi osim za najbitnije koje održavam...
Koju verziju torrenta da koristim, da je prihvaćena (skoro) svuda, da nema bloatware-a, reklama i da dobro radi? Jel i dalje ima problema sa novijim verzijama? Ranije sam koristio 2.0.4

Pogledaj post 25.02.2018., 10:22 #19083

Skinuo sam verziju sto je @a c a okacio, ali kod kuce od skoro imam neki lag pri otvaranju aplikacije i ubacivanja novih torrenata u program, ne znam zasto. 1709 verzija Windows 10, obe masine imaju SSD, ne znam do cega moze da bude.

Transmission

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Navikao sam mnogo na tu verziju klijenta, neverovatno mi da je godinama radio i da sada nesto krenuo da zeza. Ima li neko slican problem?

Ako ti svetli indikator aktivnosti diska na kućištu, moguće je da ti je uključena alokacija prostora na disku (alocate space on disk for new torrents ili tako nešto) To može da pravi problem, ili ako torrent ima puno fajlova, npr. ROM-ovi za emulatore.

Jel postoji neki tracker sa sinhronizovanim anime-ima?

Da nema neko pozivnicu za Cinemaz? Imam acc na PrivateHD, ali tamo nema mnogo filmova van engleskog govornog područja?

Cinemaz je često otvoren,samo prati stanje,ja nemam dovoljno poena za pozivnicu,sporo se skupljaju

Kako ću tačno znati da su otvorene registracije? Moram svaki dan da ulazim na Cinemaz ili?

Jel ima neko pozivnicu za neki dobar xxx torrent site.
Unapred zahvalan.

Nazad
Vrh Dno